|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  775 776 [777] 778 779   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
24.5.2011 20:52:45   
Anoniman
UH dadadauser posted image zao mi je , nedaj se proce abd .
Brzo ozdravljenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19401
24.5.2011 21:03:07   
Anoniman
dadada brzo nam ozdraviuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19402
24.5.2011 21:19:50   
dafri
veče,
emi nadam se da večeras neće biti temp.
dadada user posted image

lady mi smo prošle godine imali onakve sandalice za more sa tvoje slike,ja sam bila skeptična ali baš su nam se pokazale ok,Una je tad imala godinu  i nije bila trapava u njima

ja sam već drugi dan sama i mogu vam reći da cura sluša,nisam mogla vjerovati da će biti ovako dobra,naravno to neću govoriti mm-u ,ima da iskiše more kad dođeuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19403
24.5.2011 21:22:24   
dafri
IZVORNA PORUKA: doublemum

IZVORNA PORUKA: dafri

veče,
nadam se da su nam svi drugari zdravi i dobriuser posted image user posted image

mene boli glava ,na poslu frka dolazi nam neka kontrola pa je sve u haosu
mm otišao na ekskurziju četiri dana na more a još gore otišla mi je i mama

Jesu li osnovnoškolci u pitanju? Gdje su otišli? Otišao je i mm-isto tako!

jesu,u Biograd user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 19404
24.5.2011 21:35:18   
R&T@
Felix, oteh se ja snuuser posted image , a vidje li ti kad ja jutros ustahuser posted image

Dadada, samo ozdravi nam ti...user posted image

Dafri, kud ces boljeg drustvauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 19405
24.5.2011 21:58:01   
Anoniman
I mi da se prijavimo...sad curu okupala i stavila u krevet...svakim danom mi sve veca i veca muka cesljati je, veceras mi doslo da je sama na celavo osisam, a tako mi zao. Isle smo u shoping curi kupili jednu haljinicu ali smo poceli bracu kupovati stvarcica user posted image .

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 19406
24.5.2011 22:04:56   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

I mi da se prijavimo...sad curu okupala i stavila u krevet...svakim danom mi sve veca i veca muka cesljati je, veceras mi doslo da je sama na celavo osisam, a tako mi zao. Isle smo u shoping curi kupili jednu haljinicu ali smo poceli bracu kupovati stvarcica user posted image .

Pokusaj sa onim schauma kids samponom s regeneratorom...
meni je user posted image

A zar nece braco nositi ruzicasto?user posted image  

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19407
24.5.2011 22:09:11   
Anoniman
Vidis moracu probati, do sada sam samo koristila Niveu i nije se toliko cupala koliko veceras, ali ona neda prici da je pocesljam, inace ne podnosi nista na glavi, ni snalicu, ni trakicu, ni kapu...

Braco je veceras dobio dva bodija, dvije majice kratkih rukava, dvije dugih, farmerice i trenerku... nije bas fer da u haljinici hoda user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 19408
24.5.2011 22:10:51   
Anoniman
Dadada draga zelim brzo ozdravljenje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19409
24.5.2011 22:12:42   
myb@by

Jelena probaj sa Johnsonovim balzamom za kosu. kosica bude kao svila i super se češlja. Nemoj molim te šišati lijepe loknice user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19410
24.5.2011 22:14:12   
myb@by

IZVORNA PORUKA: dadada

vece,
ja bolesna pravo...imam temp...raspadam se...sve me boli...ne sjecam se zadnji put kad me ovako uhvatilo...nemam snage ni da citam, ni da pisem...sve vasuser posted image pa se cujemo kad sebi dodjem..pa...pa

Dadadda zelimo ti da sto prije ozdravis user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19411
24.5.2011 22:15:02   
Amani12
Dadada user posted image da nam brzo ozdravis.
Ja sam jucer bila isto jako losa,li evo danas vec bolje.
Jelena nemoj da diras curici loknice,predivne suuu user posted image
Felix ljubi nam medenjaka user posted image
Tekja user posted image user posted image user posted image nadam se da se vidimo na toj kafici user posted image
Marijanna nisam nesto upratila da se javljate u poslednje vrijeme,kako je deckic? user posted image
Tajra,Dafri user posted image
A gdje su nam Lady,Mala,Bambi  user posted image
E sve sam vas izgrilila.user posted image
Mog djecaka zubici opet poceli jako muciti.user posted image
Grize unutrasnju stranu obrascica,sve sto mu dodje u rukice gricka a po cijelu noc a i veci dio dana ne ispusta dadu (citaj cucu) iz usta.user posted image
Ja sam upravo pojela cak dva palacinka,muzek pravio i nisam mogla odoliti,a sutra treba na vagu stati...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19412
24.5.2011 22:15:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by

IZVORNA PORUKA: dadada

vece,
ja bolesna pravo...imam temp...raspadam se...sve me boli...ne sjecam se zadnji put kad me ovako uhvatilo...nemam snage ni da citam, ni da pisem...sve vasuser posted image pa se cujemo kad sebi dodjem..pa...pa

Dadadda zelimo ti da sto prije ozdravis user posted image

pridružujem se lijepim željamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 19413
24.5.2011 22:17:52   
myb@by
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19414
24.5.2011 22:20:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sta se smijesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 19415
24.5.2011 22:20:36   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Amani12

Tajra,Dafri user posted image
A gdje su nam Lady,Mala,Bambi  user posted image
E sve sam vas izgrilila.user posted image

Primila zagrljaj, saljem povratniuser posted image
Lady user posted image  internet, Bambi pravi babi tortuuser posted image , a MALU zeljno iscekujemouser posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 19416
24.5.2011 22:22:11   
Anoniman
gdje je N_N user posted image otkad kupi onu spravu na top shopu nigdje jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 19417
24.5.2011 22:23:34   
Anoniman
amani tu sam ja, samo zadnjih dana ucila pa nisam bas bila aktivna u pisanjuuser posted image   Nikola je super,ni na sto se nemam potužiti samo Bože podrži da ovako nastavi, super jede i spava i slusa u vrticu ma cudo mi je..jos da ga odviknem od pelena i bit cu presretna.. e kaže mm sad vec možemo drugo planirati a ja ga gledam jel normalan, taman dosla sebi,sve u red dovela ,neka malouser posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 19418
24.5.2011 22:23:41   
R&T@
Mene niko ne pita sta sam jela danasuser posted image

Vidju sunca, a nijedna od vas nista nije poslalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19419
24.5.2011 22:25:04   
Anoniman
Noa kad cemo tu kavu piti,necemo valjda cekat Nikolin rodjendanuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19420
24.5.2011 22:25:18   
R&T@
IZVORNA PORUKA: noa

gdje je N_N user posted image otkad kupi onu spravu na top shopu nigdje jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brise sitne kapljice samo njenom oku vidljiveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19421
24.5.2011 22:28:58   
N_N
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: noa

Brise sitne kapljice samo njenom oku vidljiveuser posted image user posted image user posted image

Bezobraznice jedne user posted image user posted image  E tajra ništa od sprave, nema posudbe user posted image user posted image user posted image user posted image  Skršna sam, baš umorna pa mi se ne da pisati user posted image  evo virim malo user posted image  Nisam u elementu večeras user posted image
dadada user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19422
24.5.2011 22:29:26   
Anoniman
Tajra spominjala sam te danas user posted image . Dosla zaova po nas s posla da idemo u skitnju i pita gdje cemo izgleda samo sto kisa ne padne, reko ma nece Tajra nije kuvala danas user posted image , cura u cudu ostala user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 19423
24.5.2011 22:34:37   
R&T@

Tajra spominjala sam te danas user posted image . Dosla zaova po nas s posla da idemo u skitnju i pita gdje cemo izgleda samo sto kisa ne padne, reko ma nece Tajra nije kuvala danas user posted image , cura u cudu ostala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ni zakoracila u kuhinjuuser posted image

N_N, nemoj molim teuser posted image  Noa je kriva, navukla meuser posted image user posted image user posted image user posted image

A ja ipak zivim s perfekcionistom, kao sto si ti... mjesecima prica o toj spravici... spasit ces mi dzep i brakuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19424
24.5.2011 22:37:50   
N_N
IZVORNA PORUKA: tajra

spasit ces mi dzep i brakuser posted image user posted image user posted image user posted image

Treba mi neko dobro djelo baš sam se danas nasekirala.... user posted image user posted image  Autom sam ubila slučajno goluba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jao kako me želudac zabolio automatski, baš mi crnjak user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  775 776 [777] 778 779   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  775 776 [777] 778 779   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *