|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  877 878 [879] 880 881   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
7.6.2011 13:14:36   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: mama2009

IZVORNA PORUKA: MALA1994

nisam vam se pohvalila, mm i meni je danas pnih 6 godina kako smo zajedno.

cestitam da jos 66 provedete zajedno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da nije mnogo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

konta lady na moje godine jos 66 bi bilo previse, zlobnica prava user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21951
7.6.2011 13:18:08   
Lady26
Ma nisammmmm, nego ti rece 6+66 znas li ti koliko je to user posted image user posted image a na stranu i tvoje godine user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 21952
7.6.2011 13:20:11   
Malenaoduvijek
dadada mi sada bili u parku i bas sam ih posmatrala, Igor je pravo oprezan teta mu neka nudi cokoladu a on u mene gleda nece prici tek kad sam ja njoj prisla on pridje i uze iz moje ruke, a Luka prilazi djecaku na biciklu kao da ga zna sto godina i uzima mu motor iz ruke dok ga je Igo samo posmatrao nije prilazio.

ja mislim da su to samo faze i da to dolazi sa odredjenim uzrastom i da ce i Andrej i Luka prestati tako prilaziti.....

a ja sam se sada iznervirala,
Luka je poceo pravo da tersa kad mu nesto nije po kontu.ako mu nesto nedam ili ako necu da ga uzmem.
maloprije mi u parku i on hoce da ga uzmem i ja necu on poce da huji i da se dere (ko ona razmazena derista) a sveki podje da ga uzme, kazem ja ne, a ona gleda u mene pa kao da se ne sekira.sta reko treba mu ovo prolaziti i onda samo jos fali da se pocne baacati po zemlji i lupati nogama i rukama sto je slijedeca faza.tako da joj nisam dozvolila da ga uzme, ja ga odvela za ruku da beremo cvijece.
kaze ona meni ma ja moras ga ti to nauciti kao da ne radi to.kontam ja e nauciti cu ga i sigurno ga nece niko cuvati osim vrtica jer Boga pitaj sta bi radio jos da ga bake, deke i ostali cuvaju .....user posted image
namazano samo tako da ne povjerujes....

< Poruku je uredio MALA1994 -- 7.6.2011 13:26:01 >

Neposredna veza do poruke: 21953
7.6.2011 13:24:07   
megi
pozdravcic

mi jos pomalo kasljemo,
Tajra kako je R popila ovo, je li ljuto, ne znam hoce li ispljunuti
ma probam danas nista nas ne kosta

dadada
ja kazem adni pospremi igracke ona kaze nana ce
vani ide skoro sa svakim za ruku, samo nek je setati,
ode od mene itekako daleko,
sto se tice zvanja mješa samo mama i nana posto je nana cuva pa se nekad zbuni

mya ljubi curicu slatku, sto se tice izlezavanja ni moja ujutro nije nista bolja ako odmah ne ustanemo odma krene plac koji ujutro ne mogu slusati, tako da odmah idemo u dnevnu i ona odmah krene sa pricom a meni se spavaaaaa

user posted image  svima, posebno Bambi sretan rodjendan

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 21954
7.6.2011 13:26:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

Nego da vas pitam

1. je li vas vasa djeca slusaju (ova od 2 god. pa na dalje) tipa kad im kazete da raspreme nesto? ovaj moj mene ne benda 5%
2. je li vasa djeca pruzaju ruke, haman pa svima, nepoznatim, da ih dignu...da se nosaju? ovaj moj to radiuser posted image
3. Da li vam se desilo da dijete oslovi totalno nepoznatu osobu sa "mama"...ovaj moj je to neki dan uradio jednoj curi u kaficu i pruzio ruke da ga podigne user posted image
4. Da li se vasa djeca bez imalo straha udaljavaju od vas? ovaj moj ode...ni ne osvrce seuser posted image

Mene vec panika hvata...mislim, posmatrajuci njegove vrsnjake, uglavnom ulaze vec uveliko u "fazu stida"i opreza...pa mi ovo njegovo malo ...da fino kazem...stras imeuser posted image user posted image user posted image

OVO PRVO je isto kao kod vas user posted image
DRUGO - A. bjezi nece stidi se krije se iza mene ili sagne glavu na pod i boji se.
Trece -isto tako nema druge mame sem mene user posted image
Cetvrto-isto kao kod vas , kad ugleda djecu da se igraju mene ne benda ide im prilazi nesto na svoj jezik mrmlja user posted image user posted image a djeca ga gledaju i smiju se a i on se smije isto snjima konta A. (igraju se snjim)
Bas poskoro mi setali 2 djecaka sa nekih mozda 10 god. se vozaju na bicklu ide A. kad ih ugledao trce mene ne benda ili ne gleda dje ide pridje im nesto mrmlja , smije se .Nista djecaci se vozaju A. za njima s kolicima ide sve u kruguser posted image user posted image
Znaci druge djece se NE stidi , sam Prilazi dok Odraslim osoba ne prilazi boji se.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21955
7.6.2011 13:28:56   
Malenaoduvijek

Ma nisammmmm, nego ti rece 6+66 znas li ti koliko je to user posted image user posted image a na stranu i tvoje godine user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

nemoj ti meni biti tako ozbiljna user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21956
7.6.2011 13:29:41   
bebacha
Mala smijel se svaki dan pit sumece tablete Ca+C,kao preventiva od alergije.negdje sam citala da su te sumece tablete pravo otroviuser posted image a evo opet,kao i par godina unazad,na sakama i nogama(gognja strana stopala)mi se pojave sitne tacke a na nogama sitni plikovi.nije to puno al me svrbi,i nos me zeza opasno zbog olena

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 21957
7.6.2011 13:31:39   
koka i po
ola drustvouser posted image ...
dadada...previse analiziras andrejevica user posted image ..pusti dijete da zivi djetinjstvo user posted image ..
danas S.citav dan u gacicama a mama kupi "ono" po kuci user posted image ..
tuta pored njega a on smireno cucnu pored i obavi posao.....
pocela sam se opterecavati tutom user posted image ..
eh...veliki djecak ....cuvajte zivce za pubertet user posted image ..
danas sam skontala da sam trebala biti malo strozija ...psiholozi dragi drugo je teorija a drugo praksa user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21958
7.6.2011 13:33:06   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: bebacha

Mala smijel se svaki dan pit sumece tablete Ca+C,kao preventiva od alergije.negdje sam citala da su te sumece tablete pravo otroviuser posted image a evo opet,kao i par godina unazad,na sakama i nogama(gognja strana stopala)mi se pojave sitne tacke a na nogama sitni plikovi.nije to puno al me svrbi,i nos me zeza opasno zbog olena

ti smijes ali meni su uvijek savjetovali onaj ca sandoz ne ove druge, to ce ti preporuciti svaki dr.moja je mama ljeti to pred more uvijek pila profilakse radi jer je imala alergiju na sunce.
a namazi kamagelom ili fenistilom da ti malo ublazi.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 21959
7.6.2011 13:35:26   
Anoniman
koko jos se mucite sa tutom user posted image uh sve nas to ceka jednog dana user posted image
Moj A. naucio cim van odem cim cucne za boric i vice sam "mama anju kaki" ja gledam pa reko sta radis tu bolan , ......A on ce bizi bizi nedija (da ga ne gledam ) user posted image
Kad kaki ustane i kaze kakiouser posted image user posted image user posted image vidim reko smrdis ko tvoricccccc
Jutros na ljulji ugledao baju /radu malog i prica snjim " e e e dere se ado , ade bizi adooo , e e e , ade igaj se  anju ado "user posted image user posted image user posted image
(rado ajde igraj se sa Anelom ajde bjezi) .
i na kraju ga ubije user posted image user posted image Sve sto vidi da gmize tamani .....

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 21960
7.6.2011 13:36:26   
bebacha
jel taj ima u marketima il samo u apoteci.joj moram otic u aapoteku po fenistil.jutris citam u da su pcele postale pravo zeznute

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 21961
7.6.2011 13:38:22   
Malenaoduvijek

jel taj ima u marketima il samo u apoteci.joj moram otic u aapoteku po fenistil.jutris citam u da su pcele postale pravo zeznute

koliko ja znam ima samo u apoteci, a li je najbolji i najskuplji.ja sam nedavno Luki davala dva dana po trecinu kada se osuo i proslo ga je....

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 21962
7.6.2011 13:38:56   
Mya_81 RR

Mya da ti posaljem malo moju mazu, ona poslije budjenja jos sat vremena se izlezava dal sama u kreveticu, dal sa nama u krevetu, ili u dnevnoj u krilu ....plus ljbakanje i mazenje....al to je pod OBAVEZNO poslije svakog budjenja, ujutro ili popodnevnog

Hoću ovakvo dijete user posted image

Ja se strašno volim maziti user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 21963
7.6.2011 13:38:59   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

koko jos se mucite sa tutom user posted image uh sve nas to ceka jednog dana user posted image
Moj A. naucio cim van odem cim cucne za boric i vice sam "mama anju kaki" ja gledam pa reko sta radis tu bolan , ......A on ce bizi bizi nedija (da ga ne gledam ) user posted image
Kad kaki ustane i kaze kakiouser posted image user posted image user posted image vidim reko smrdis ko tvoricccccc
Jutros na ljulji ugledao baju /radu malog i prica snjim " e e e dere se ado , ade bizi adooo , e e e , ade igaj se  anju ado "user posted image user posted image user posted image
(rado ajde igraj se sa Anelom ajde bjezi) .
i na kraju ga ubije user posted image user posted image Sve sto vidi da gmize tamani .....

Anelko legenda, kako on slatko prica da ga pojedes...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21964
7.6.2011 13:41:06   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Mya da ti posaljem malo moju mazu, ona poslije budjenja jos sat vremena se izlezava dal sama u kreveticu, dal sa nama u krevetu, ili u dnevnoj u krilu ....plus ljbakanje i mazenje....al to je pod OBAVEZNO poslije svakog budjenja, ujutro ili popodnevnog

imam ja Mya jednog takvog, mogao bi se aljati satima pored mene u krevetu mene nekada pocne nervirati koliko se mazi, ali zato Igor nema tri sekunde mira, odmah je akcija kad ustane, na noge lijepe i doziva (citaj vristi) da ustanemo, ali ignorisem ja i njega pa odustane.user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 21965
7.6.2011 13:42:13   
Malenaoduvijek
koko kako tacke, jesi izasla medju ljude ili si samonjak jos uvijek?

Neposredna veza do poruke: 21966
7.6.2011 13:43:59   
Anoniman

I moj anel se voli maziti uzadnje vrijeme samo me grli ljubi i to u usta i okrece glavu ko filmskiuser posted image user posted image ja  usta dobro zatvorim da bakt. kakve ne prenesem a on nece u lice samo u usta .
I ujutro me zna poljubiti .
Kad se ko fol pravim da placem oci mu puna suza i dodje mi i kaze zagiji , da me zagrli user posted image Bas je maza i po. Moja mazulja ......
Mala a da ga tek cujes uzivo kako smjesno prica user posted image user posted image user posted image
Neki dan ovdje kod nas ima komsija blizu i on cim njega vidim anela vice aneleee pa dje si mili sta ima .
A. cuo da ga zovu judo . Tako nadimak
A.ce jedan dan ugledao ga pa vice "mudooooooo mudoooooo" user posted image user posted image user posted image mene bilo malo sramota ja cu ne anele mudo judo a on opet mudo .

Neposredna veza do poruke: 21967
7.6.2011 13:44:13   
koka i po
jutros konacno user posted image user posted image user posted image user posted image .
svasta se nesto promjenilo za ovih deset dana user posted image .

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 21968
7.6.2011 13:46:50   
Lady26
Kokooooooooooo user posted image user posted image user posted image
Jesi vidjela mamin nosic i celo user posted image ... user posted image user posted image user posted image prvi pad-zabiljezen

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 21969
7.6.2011 13:52:41   
koka i po
ajjjjj tek sad user posted image ..
cuvaj lanu ovi udraci u glavu mogu biti opasni user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21970
7.6.2011 13:55:11   
Bambi09

Hej, generacijo, koja nas je sigurno zaboravila user posted image

Mi smo standardno dobri...pripremamo se nakon rodjendana na odvikavanje od pelena, na vakcinu na koju kasnimo godinu dana user posted image a imamo u planu i vrtić...ufffffff, svega...

joj mila izvini po 1000 puta... meni je mozak bio zatrokirao, a vidjela sam te ali nisam registrovala... sve kontam Boze dragi ja onu zenu znam, al ne pale se lampice, mora da baterije nisam fino napunila... izvini molim te jos jednom... user posted image

user posted image

zivote moj dragi, aaaajjjjjjj kako sam se udarila... user posted image user posted image user posted image  jubi teta N celo drago da pjestane... user posted image

Mala blago vama i ja bi trebala A. al vala ne vodi mi se jer zadnji put sam se slomila snjimuser posted image kako se vrtio cak ga makazam ubola malo bila. Nista sledece kupanje mama sisa user posted image user posted image pa kako bude , .
Malo me trema drma al eto , nekako cu se snac ......user posted image user posted image nadam se da ga necu unakaziti user posted image .

ja sam svoje Nane preksinoc fino osisala... prije kupanja stavila dijete na pod, fino ga namjestila, okupirala igrackama, pjevala, skicala, vristala, budalesala, on bio miran i fino ga mama osisala... sta nas briga user posted image

IZVORNA PORUKA: tekja

MM danas istegao tetivu, bio je i na Cum-u, eno ga lezi, raspekmezio se ma nema sa zivotom se rastajeuser posted image user posted image user posted image

tekja, nadam se da je TM bolje i da je sve u redu... a znam o cemu pricas i moj je skoro tako izvrnuo nogu pa se raspekmezioooooo amaaaaann... user posted image user posted image user posted image

masinica zakon, ja oduvijek Luku masinicom sisam (citaj frizerka) a sad smo i Igora, to ti je 5 minuta.on stoji na stolici i place ali mu nista ne moze biti, nemas ga cime ubosti.
na ovoj vrucini mora masinica...

Nane se boji masinice pa mi to makasama cik-cak user posted image user posted image

user posted image

Ovo je samo za moju konu user posted image user posted image user posted image , ne zali se na Igija vise user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: salmy
Ja te trazila na bb da te upoznam,ali ti ne dođeuser posted image
bice prilike svakako
ja odoh u horizontalu,sve me nosa

ljepoto moja, kako ste, dokle ste s radovima? jestel pri kraju? dusa draga moja bas mi je drago sto smo se vidjele user posted image

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

mahanje i  pozdraviuser posted image user posted image od nas

mahanja i pozdravi i od nas za vas

Bambi sretan rodendan,sve najnajbolje ti zelimo.

IZVORNA PORUKA: N_N

Bambi, sretan rođendan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: tekja

IZVORNA PORUKA: N_N

Bambi, sretan rođendan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danas? Draga Bambina sve najbolje ti zelimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...uzivaj u svom danuuser posted image

Bambi sretan ti rodjendan i od mene i od mojih momaka user posted image  

Hepi B-dej Bambinouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Bambi moja najdraza user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Bambi sretan rodjendan i da ih jos puno docekas sa svojim najmilijim

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Bambina draga sretan rođendan da ih docekas jos puno u zdravlju,sreci,veselju uz svoje najmilije,i da ostanes takva kakva jesi hrabra i draga osoba

IZVORNA PORUKA: marinčii

bambi draga sretan ti rođendan i da ih doživiš još mnogo u zdravlju i veselju sa svojim najdražimauser posted image user posted image user posted image user posted image

Bambi, sreeeeeeeeetan ti rodjendan user posted image

bambi sretan rodjendan mila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: megi

user posted image  svima, posebno Bambi sretan rodjendan

Hvala puno mile moje user posted image  user posted image

Nego da vas pitam

1. je li vas vasa djeca slusaju (ova od 2 god. pa na dalje) tipa kad im kazete da raspreme nesto? ovaj moj mene ne benda 5%
2. je li vasa djeca pruzaju ruke, haman pa svima, nepoznatim, da ih dignu...da se nosaju? ovaj moj to radiuser posted image
3. Da li vam se desilo da dijete oslovi totalno nepoznatu osobu sa "mama"...ovaj moj je to neki dan uradio jednoj curi u kaficu i pruzio ruke da ga podigne user posted image
4. Da li se vasa djeca bez imalo straha udaljavaju od vas? ovaj moj ode...ni ne osvrce seuser posted image

Mene vec panika hvata...mislim, posmatrajuci njegove vrsnjake, uglavnom ulaze vec uveliko u "fazu stida"i opreza...pa mi ovo njegovo malo ...da fino kazem...stras imeuser posted image user posted image user posted image

1. Nane nema jos 2 godine ali vjeruj da me poslusa... sta god mu kazem sve me razumije i hoce poslusati za razliku od Sabine
2. jedva pruzi ruke meni a ne kamo li strancu... poprilicno je stidan...
3. Nane nikad do sada to nije uradio, ali zato Sabina... user posted image user posted image user posted image  babo joj je voditelj tv dnevnika user posted image user posted image user posted image
4. nigdje bez nas... nece nigdje odakle nas nece imati na vidiku... umjesto da mi pazimo Nane, on pazi nas user posted image user posted image user posted image

nisam vam se pohvalila, mm i meni je danas pnih 6 godina kako smo zajedno.

cestitam user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: de_de

Ma pozelili smo vas puno, al nemam vremena da vas aktivno pratim, pa ovako uletim. Drugarica D nam pravo porasla, malo smo je neki dan smekali na FBuser posted image user posted image

i mi smo vas pozeljeli... kako nam je drug Keno?

Eh evo meni "inspekcija" (citaj Nane) na poslu, doduse spava al odoh ga posmatrati kako paja user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

Neposredna veza do poruke: 21971
7.6.2011 13:56:49   
isabella
zeneeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo i ja malo dospila na ovaj laptop posljednjih dana je bilo nemoguce od Naide,,nesto ju krenuli padovi da bog sacuva,,pa moram bit oprezna i stalno ju nadgledat.Isle malo danas kupile nekih stvarcica za nju ima u oviessu snizenja i tako.De mi ba recite jel vi dajete sta za zubice svojoj djeci meni vise omrzle ove kapi kud je sad nemozes uhvatit da joj dadnes pobjeze user posted image user posted image user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21972
7.6.2011 14:11:05   
Malenaoduvijek
De mi ba recite jel vi dajete sta za zubice svojoj djeci meni vise omrzle ove kapi kud je sad nemozes uhvatit da joj dadnes pobjeze

ja pretpostavljam da ti mislis na D3 kapi, kod nas se fluor vise ne daje djeci, zasto ne znam, znam da sam pitala dr i da mi je ona rekla da se ne daje vise....
a D3 kapi su i za kosti tako da ih ne trebas preskakati....

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 21973
7.6.2011 14:12:22   
Malenaoduvijek
Mala a da ga tek cujes uzivo kako smjesno prica

sega momak, ja bih njega tako voljela vidjeti brbljivac mali slatki, nista ne valja user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21974
7.6.2011 14:19:35   
isabella
ja sam joj do 3.mjeseca zivota davala jednu vrstu D3 kapi,poslije 3.mjeseca do godine drugu vrstu e kada je napunila godinu kaze pedijatar dosta je,,a ove za zubice idu do 2 godine 4 kapi dnevno za prevenciju karijesa a sadrze fluor,glicerol,sorbitol ne kristalizovani,i sterilizovanu vodu,,,

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

Neposredna veza do poruke: 21975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  877 878 [879] 880 881   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  877 878 [879] 880 881   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *