Bambi09
|
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR Hej, generacijo, koja nas je sigurno zaboravila Mi smo standardno dobri...pripremamo se nakon rodjendana na odvikavanje od pelena, na vakcinu na koju kasnimo godinu dana a imamo u planu i vrtić...ufffffff, svega... joj mila izvini po 1000 puta... meni je mozak bio zatrokirao, a vidjela sam te ali nisam registrovala... sve kontam Boze dragi ja onu zenu znam, al ne pale se lampice, mora da baterije nisam fino napunila... izvini molim te jos jednom... IZVORNA PORUKA: Lady26 zivote moj dragi, aaaajjjjjjj kako sam se udarila... jubi teta N celo drago da pjestane... IZVORNA PORUKA: felix Mala blago vama i ja bi trebala A. al vala ne vodi mi se jer zadnji put sam se slomila snjim kako se vrtio cak ga makazam ubola malo bila. Nista sledece kupanje mama sisa pa kako bude , . Malo me trema drma al eto , nekako cu se snac ...... nadam se da ga necu unakaziti . ja sam svoje Nane preksinoc fino osisala... prije kupanja stavila dijete na pod, fino ga namjestila, okupirala igrackama, pjevala, skicala, vristala, budalesala, on bio miran i fino ga mama osisala... sta nas briga IZVORNA PORUKA: tekja MM danas istegao tetivu, bio je i na Cum-u, eno ga lezi, raspekmezio se ma nema sa zivotom se rastaje tekja, nadam se da je TM bolje i da je sve u redu... a znam o cemu pricas i moj je skoro tako izvrnuo nogu pa se raspekmezioooooo amaaaaann... IZVORNA PORUKA: MALA1994 masinica zakon, ja oduvijek Luku masinicom sisam (citaj frizerka) a sad smo i Igora, to ti je 5 minuta.on stoji na stolici i place ali mu nista ne moze biti, nemas ga cime ubosti. na ovoj vrucini mora masinica... Nane se boji masinice pa mi to makasama cik-cak IZVORNA PORUKA: Lady26 Ovo je samo za moju konu , ne zali se na Igija vise IZVORNA PORUKA: salmy Ja te trazila na bb da te upoznam,ali ti ne dođe bice prilike svakako ja odoh u horizontalu,sve me nosa ljepoto moja, kako ste, dokle ste s radovima? jestel pri kraju? dusa draga moja bas mi je drago sto smo se vidjele IZVORNA PORUKA: iv@ncica mahanje i pozdravi od nas mahanja i pozdravi i od nas za vas IZVORNA PORUKA: bebacha Bambi sretan rodendan,sve najnajbolje ti zelimo. IZVORNA PORUKA: N_N Bambi, sretan rođendan!!! IZVORNA PORUKA: tekja IZVORNA PORUKA: N_N Bambi, sretan rođendan!!! Danas? Draga Bambina sve najbolje ti zelim ...uzivaj u svom danu IZVORNA PORUKA: MALA1994 Bambi sretan ti rodjendan i od mene i od mojih momaka IZVORNA PORUKA: dadada Hepi B-dej Bambino IZVORNA PORUKA: Lady26 Bambi moja najdraza IZVORNA PORUKA: *pcelica* Bambi sretan rodjendan i da ih jos puno docekas sa svojim najmilijim IZVORNA PORUKA: Apotekarka Bambina draga sretan rođendan da ih docekas jos puno u zdravlju,sreci,veselju uz svoje najmilije,i da ostanes takva kakva jesi hrabra i draga osoba IZVORNA PORUKA: marinčii bambi draga sretan ti rođendan i da ih doživiš još mnogo u zdravlju i veselju sa svojim najdražima IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR Bambi, sreeeeeeeeetan ti rodjendan IZVORNA PORUKA: felix bambi sretan rodjendan mila IZVORNA PORUKA: megi svima, posebno Bambi sretan rodjendan Hvala puno mile moje IZVORNA PORUKA: dadada Nego da vas pitam 1. je li vas vasa djeca slusaju (ova od 2 god. pa na dalje) tipa kad im kazete da raspreme nesto? ovaj moj mene ne benda 5% 2. je li vasa djeca pruzaju ruke, haman pa svima, nepoznatim, da ih dignu...da se nosaju? ovaj moj to radi 3. Da li vam se desilo da dijete oslovi totalno nepoznatu osobu sa "mama"...ovaj moj je to neki dan uradio jednoj curi u kaficu i pruzio ruke da ga podigne 4. Da li se vasa djeca bez imalo straha udaljavaju od vas? ovaj moj ode...ni ne osvrce se Mene vec panika hvata...mislim, posmatrajuci njegove vrsnjake, uglavnom ulaze vec uveliko u "fazu stida"i opreza...pa mi ovo njegovo malo ...da fino kazem...stras ime 1. Nane nema jos 2 godine ali vjeruj da me poslusa... sta god mu kazem sve me razumije i hoce poslusati za razliku od Sabine 2. jedva pruzi ruke meni a ne kamo li strancu... poprilicno je stidan... 3. Nane nikad do sada to nije uradio, ali zato Sabina... babo joj je voditelj tv dnevnika 4. nigdje bez nas... nece nigdje odakle nas nece imati na vidiku... umjesto da mi pazimo Nane, on pazi nas IZVORNA PORUKA: MALA1994 nisam vam se pohvalila, mm i meni je danas pnih 6 godina kako smo zajedno. cestitam IZVORNA PORUKA: de_de Ma pozelili smo vas puno, al nemam vremena da vas aktivno pratim, pa ovako uletim. Drugarica D nam pravo porasla, malo smo je neki dan smekali na FB i mi smo vas pozeljeli... kako nam je drug Keno? Eh evo meni "inspekcija" (citaj Nane) na poslu, doduse spava al odoh ga posmatrati kako paja