Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pozdravcic za raju Antonio sretan rodjendan i ovdje mi samo da mahnemo,E evo pajki ja idem tortu praviti imam goste veceras i jos sta da uradim dok se nije probudila,neobicno mi pravo kako su mi ovi stariji odsutni,prazna mi kuca marinci ni kod nas pomaka sa mlijekom,vise joj i ne nudim flasicu,pojede nekad puding,popije malo jogurta neki dan je cak i malo line jela sto je prije odbijala,varakamo se nekako,samo i ovamo mi oslabila sa hranom skroz jutros jela malo pure,pola vocnog jogurta i mali tanjiric malina
IZVORNA PORUKA: felix Danas cemo abd ici malo do shopinga , da mu uzmeme nesto za rodjendan za obuc . Tortu cemo sutra abd naruciti .... Uh danas je pakleno vani 29stepeni na jutro.Sinoc ono nista nebi bog zna kise .
hej prijo nemoj haljinicu molim te ljubni nam decka
IZVORNA PORUKA: felix Danas cemo abd ici malo do shopinga , da mu uzmeme nesto za rodjendan za obuc . Tortu cemo sutra abd naruciti .... Uh danas je pakleno vani 29stepeni na jutro.Sinoc ono nista nebi bog zna kise .
hej prijo nemoj haljinicu molim te ljubni nam decka
necu nebrini al za boje nista ne obecavam ako ne nadjem nesto fino musko a nadam se da hocu ima kosuljica al ja to ne volim . Ima on dosta njih al nikad mu obukla nisam. Ljubi curu
ej tekja .I mi smo bili van anel spava bas je vruce uh disat se nemoze . Kad ustane idemo u shpoing jeee volim shpoing nadam se da ce me slusati posto idemo sami
mi smo hodal cijelo jutro, eno mali momak zaspao, a veliki evo hoda po kuci nece jos.
N_N cestitam na malenoj curici, neka bude zdrava i ziva
Apotekarka Antoniju zelimo sretan rodjendan i sve najbolje da puno godina bude sretan sa svojom mamom i tatom
Bravo za Alena da je izasao iz bolnice
marinchi ja se ne bih toliko brinula za mlijeko, jeli jede jogurt, hoce li palentu, griz pa da mu to napravis sa mlijekom...imas puno djece pa ne piju mlijeko ali tebi ako ce biti lakse naravno posavjetuj se sa pedijatricom.
felix uredi nam tu curu, u subotu rodjendanko jeli? super....
amani pa gdje ste vi
ostala ekipica, tajra, jelena, tekja, koooonnnnoooooo gdje ste vi? za sve ostale veliki pozic
ni lana ne pije mlijeko ali joj svaki dorucak pravim na mlijeku: puru, griz, udrobljen hljeb sa mladim sirom i jajetom, griz... navecer za veceru ima cokolesnik ili cokolino ili griz a tokom dana nekad pojede i citav punomasni jogurt ili mladi sir, tako da unese mlijeko nekako.,..
mala, ocu kako da ne jos da je cura eeeee Tajra , i anel voli peko evo dva jutra me gura budi i vice mama peko peko . Al meni je opet kazem bitnije da jede ostalu hranu to bolje zasiti teacherko anel ne voli puru nece niti pravim jednom probala nece i ne silim vise
felix, probaj mu opet dati, lana je tako neku hranu u pocetku odbijala ali nakon sto sam joj nudila nekoliko puta, prihvatila je. ja puru pravim od domaceg brasna na mlijeku i dodam mladig sira ili pavlake ili abc i sve fino promijesam da se sjedini, ne bude bas puno gusta kao pura sto se pravi inace, vec kao griz otprilike. ona bas voli
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
mala, ocu kako da ne jos da je cura eeeee Tajra , i anel voli peko evo dva jutra me gura budi i vice mama peko peko . Al meni je opet kazem bitnije da jede ostalu hranu to bolje zasiti teacherko anel ne voli puru nece niti pravim jednom probala nece i ne silim vise
salim se ja, on je meni lijep kao curica nemoj se ti meni ljutiti
felix, probaj mu opet dati, lana je tako neku hranu u pocetku odbijala ali nakon sto sam joj nudila nekoliko puta, prihvatila je. ja puru pravim od domaceg brasna na mlijeku i dodam mladig sira ili pavlake ili abc i sve fino promijesam da se sjedini, ne bude bas puno gusta kao pura sto se pravi inace, vec kao griz otprilike. ona bas voli
tiki bila sam ti na grbavici jutros i na vilsonovom, bas je lijepo puno penzosa ali ne nadjoh ono igraliste, jeli ono kod onog bvseg vrtica bosko buha?
ne znam kako se zove obdaniste, nalazi se odmah preko puta 3.gimnazije (s druge strane miljacke) ja ujutro radim jos sutra, a od iduce sedmice cemo biti redovne tamo kukuruzno brasno kupujem na pijaci grbavica kod cike skroz na kraju pijace (kod njega kupujem i krompir i mrkvu i paradajz). ciko je iz visokog
salim se ja, on je meni lijep kao curica nemoj se ti meni ljutiti
ma ne ljutim se ma jok meni drago Teacherko, ma ne silim kad nesto nece .I ja blendam jedan obrok rucak uvjek jer brze pojede i zato sto nema mira da sjedi dok jede ma jok sad mi svu podmjeru potrosi kad jede stavim mu na tacnu.Recimo sol ili kocku secera i u dr.posudu naspem vode i on se igra dok jede inace da sjedi i jede nikad nikad nije sjedio smjerom sad se na to navuko al sto cu bar dok pojede ionak ne traje dugo rucak dok jede
joj al me nekad naljuti,evo uspavljujem ga od 13h i neće pa neće A on neće ni puru,ni griz niti išta što je nalik na kašu ,ja njemu odavno ne blendam samo malo zgnječim viljuškom i tako jede,a što je još gore neće ni jogurta ni sira a ni kajmaka,neznam na koga je ja to baš obožavam Kod nas pala kiša sad je sparno i gore neg je bilo za poluditi
ne znam kako se zove obdaniste, nalazi se odmah preko puta 3.gimnazije (s druge strane miljacke) ja ujutro radim jos sutra, a od iduce sedmice cemo biti redovne tamo kukuruzno brasno kupujem na pijaci grbavica kod cike skroz na kraju pijace (kod njega kupujem i krompir i mrkvu i paradajz). ciko je iz visokog
a to je onaj sto je bocno u odnosu na druge jelda???
a znam otprilike gdje igraliste, probacu iducu srijedu da ga nadjem kad budemo aBd isli kod Irme, hvala.
mi bili vani,napravili bas veliki krug,malac zaspo u kolicima,maloprije se probudio
mene prehlada neka uhvatila,mm donese s posla,kaze tamo svi bolesni,Leon malo kaslje,nosic curi,dala sam mu sad sirup jedva
ni mi ne pijemo mlijeko,ali ja se vise ne sikiram!sve sam probala nece pa gotovo!
marinci i ti si dojila duze od godine? i ticherka je-pa nijedno nase dijete nece mlijeko,jednostavno nisu navikli na njega
meni je najgore kad me drugi pitaju-a nece mlijeko ,pa mali je treba mu sad -ko da ja to ne znam
ostalo jede ok,vraca se na staro!mi neblendamo dugoooo,ja mislim prije prvog rodjendana da je presto,stvarno ne znam kad sam zadnji put!jede krugove mrkve ko veliki!
dam mu i ovako svjezu mrkvicu da gricka,a neki dan negdje procita da ne valja do 3 godine,zbog mogucnosti od gusenja komadima
maloprije mu dala dinje.mislila sam da nece htjet ni probat,al jede ko veliki
sad ima neku fazu-vozi autice po nama,ako slucajno sklonim nogu fino me mlatne
Felix kako ti sveki pravi te tikvice sa bijelim lukom, daj receptic nadam se da ces naci ensto lijepo djecaku da obuces
sto se tice mlijeka mi jos pijemo ujutro i pred spavanje, ali zato mi slabo jedemo voce, nece ni u komadu, ni izblendano, rijetko kad pojede bananu, i neku vecer jela maline ja presretna bila kad sutradan nece ni da ih pogleda
N_N cestitke na tituli dainica da cura bude zdrava i vesela ostalima pozzzzzz
Moja od cetiri-pet mjeseci nije popila kap mlijeka, ali mi se varamo pa jede u kasicama onim mlijecnim, pura, griz itd. Zato jogurt obozava, litrima bi dijete pilo, do prije par dana i pavlaku i kajmak je jela kao velika, dok evo u zadnjih par dana nece, ali i ne tjeram je. Voce obozava, evo jutros je doruckovala medolino u 200ml mlijeka, pojela jedan veliki vocni jogurt, rucala punjenu papriku sa kriskom hljeba i pored svega toga pojela dvije kajsije, tri smokve, breskvu i bananu, a pojesce jos do vecere. Tu je na mene, ja dnevno pojedem minimum 2-3kg voca.
mašala jelena kako Anuška dobro papa,M neće ni voće kako je presto kašice jesti neće da ga okusi nikako tu je nažalost na mene ja mogu da ga nikad ne pojedem,neće on ni mliječne kašice i dok je beba bio kupila sam mu (kad smo krenulli s nadohranom)neku kašicu koja u sebi ima ad mlijeko i čim ju je pojeo povratio i otada mu nisam ni davala,samo me brine zbog zubića i kostiju ,jer ne unosi kalcij.jel zna ko u još kojim namirnicama ima kalcija?da makar tako unese... mala86 aa i meni ide na živce kad mi to kasžu baš koda ja neznam da je mlijheko bitno al šta mogu neću ga sad silit kad neće N_N čestitam ti na prinovi u obitelji
Antonio, sretan ti rodjendan. Zelimo ti mnogo zdravlja, srece, bombona, cokolada i sve sto pozelis mala86, i mi smo dojili 21 mjesec, ali N voli mlijeko nekad popije i litar dnevno. Doduse, mi smo van konkurencije kao sto kaze moja seka, ti javi kad N nesto ne bude voljela . pozdrav za djecicu