|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  992 993 [994] 995 996   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
30.6.2011 12:32:39   
Honey3
pozdravcic za rajuuser posted image Antonio sretan rodjendan i ovdjeuser posted image user posted image user posted image
mi samo da mahnemo,E evo pajki ja idem tortu praviti imam goste veceras i jos sta da uradim dok se nije probudila,neobicno mi pravo kako su mi ovi stariji odsutni,prazna mi kucauser posted image
marinci ni kod nas pomaka sa mlijekom,vise joj i ne nudim flasicu,pojede nekad puding,popije malo jogurta neki dan je cak i malo line jela sto je prije odbijala,varakamo se nekako,samo i ovamo mi oslabila sa hranom skrozuser posted image jutros jela malo pure,pola vocnog jogurta i mali tanjiric malinauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 24826
30.6.2011 12:36:06   
Honey3
IZVORNA PORUKA: felix
Danas cemo abd ici malo do shopinga , da mu uzmeme nesto za rodjendan za obuc .
Tortu cemo sutra abd naruciti ....
Uh danas je pakleno vani 29stepeni na jutro.Sinoc ono nista nebi bog zna kise .

hej prijo nemoj haljinicu molim teuser posted image ljubni nam deckauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24827
30.6.2011 12:50:20   
R&T@
Sretan rodjendan djecaku i od nas tri
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sta je ovo pusta tema?
Sramota...

Meni je dan divaaaaaaaaaaanuser posted image

Kuc-kuc barem 100 puta da ne ureknemuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 24828
30.6.2011 13:00:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha

Danas cemo abd ici malo do shopinga , da mu uzmeme nesto za rodjendan za obuc .
Tortu cemo sutra abd naruciti ....
Uh danas je pakleno vani 29stepeni na jutro.Sinoc ono nista nebi bog zna kise .

hej prijo nemoj haljinicu molim teuser posted image ljubni nam deckauser posted image

necu nebrini user posted image user posted image user posted image user posted image al za boje nista ne obecavamuser posted image user posted image user posted image ako ne nadjem nesto fino musko a nadam se da hocu ima kosuljica al ja to ne volim .
Ima on dosta njih al nikad mu obukla nisam.
Ljubi curu user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 24829
30.6.2011 13:58:52   
tekja
Napolju gori...ko ne mora, nek' ne izlaziuser posted image user posted image user posted image ...ja sam bila vani u dva navrata...hB od hodanja ne mogu ni da jedemuser posted image user posted image user posted image

V. spava, rucak se kuha...popodne idemo na rodjendan, poklon spremanuser posted image ...ma sto rece Tajra i meni je divaaaan danuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24830
30.6.2011 14:10:09   
Anoniman
ej tekja .I mi smo bili van anel spava bas je vruce uh disat se nemoze .
Kad ustane idemo u shpoing jeee volim shpoinguser posted image user posted image nadam se da ce me slusati posto idemo samiuser posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 24831
30.6.2011 14:13:36   
Malenaoduvijek
dobar dan,

mi smo hodal cijelo jutro, eno mali momak zaspao, a veliki evo hoda po kuci nece jos.

N_N cestitam na malenoj curici, neka bude zdrava i ziva

Apotekarka Antoniju zelimo sretan rodjendan i sve najbolje da puno godina bude sretan sa svojom mamom i tatom user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo za Alena da je izasao iz b
olnice user posted image user posted image

marinchi ja se ne bih toliko brinula za mlijeko, jeli jede jogurt, hoce li palentu, griz pa da mu to napravis sa mlijekom...imas puno djece pa ne piju mlijeko ali tebi ako ce biti lakse naravno posavjetuj se sa pedijatricom.

felix uredi nam tu curu, u subotu rodjendanko jeli? super....user posted image

amani pa gdje ste vi user posted image user posted image user posted image

ostala ekipica, tajra, jelena, tekja, koooonnnnoooooo gdje ste vi?
za sve ostale veliki pozic

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 24832
30.6.2011 14:40:37   
teacher75
ni lana ne pije mlijeko ali joj svaki dorucak pravim na mlijeku: puru, griz, udrobljen hljeb sa mladim sirom i jajetom, griz... navecer za veceru ima cokolesnik ili cokolino ili griz a tokom dana nekad pojede i citav punomasni jogurt ili mladi sir, tako da unese mlijeko nekako.,..

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 24833
30.6.2011 14:44:50   
R&T@
Moju R. da "prikopcam" na cisternu mlijeka, ona bi trazila josuser posted image

Sad je u fazi da odbija povrce, dama bi jela samo meso.

Zato je cekaju punjene tikvice...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 24834
30.6.2011 14:47:08   
Anoniman
mala, ocu kako da ne jos da je cura eeeeeuser posted image user posted image user posted image
Tajra , i anel voli peko evo dva jutra me gura budi i vice mama peko peko .
Al meni je opet kazem bitnije da jede ostalu hranu to bolje zasiti
teacherko anel ne voli puru nece niti pravim jednom probala nece i ne silim vise

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 24835
30.6.2011 14:59:13   
teacher75
felix, probaj mu opet dati, lana je tako neku hranu u pocetku odbijala ali nakon sto sam joj nudila nekoliko puta, prihvatila je. ja puru pravim od domaceg brasna na mlijeku i dodam mladig sira ili pavlake ili abc i sve fino promijesam da se sjedini, ne bude bas puno gusta kao pura sto se pravi inace, vec kao griz otprilike. ona bas voli

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24836
30.6.2011 15:00:02   
teacher75
lana sada opet sve jede, hb ali blendam, pomirila sam se s tim, kad se sjetim onog perioda od nekih mjesec dana kad nije htjela nista osim supe za rucak, sad sam sretna sto ppojede makar i blendano

Neposredna veza do poruke: 24837
30.6.2011 15:04:33   
Malenaoduvijek

mala, ocu kako da ne jos da je cura eeeeeuser posted image user posted image user posted image
teacherko anel ne voli puru nece niti pravim jednom probala nece i ne silim vise

salim se ja, on je meni lijep kao curica nemoj se ti meni ljutiti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24838
30.6.2011 15:05:57   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: teacher75

felix, probaj mu opet dati, lana je tako neku hranu u pocetku odbijala ali nakon sto sam joj nudila nekoliko puta, prihvatila je. ja puru pravim od domaceg brasna na mlijeku i dodam mladig sira ili pavlake ili abc i sve fino promijesam da se sjedini, ne bude bas puno gusta kao pura sto se pravi inace, vec kao griz otprilike. ona bas voli

tiki bila sam ti na grbavici jutros i na vilsonovom, bas je lijepo puno penzosa user posted image user posted image ali ne nadjoh ono igraliste, jeli ono kod onog bvseg vrtica bosko buha?

a gdje kupujes domace kukuruzno brasno?

Neposredna veza do poruke: 24839
30.6.2011 15:08:02   
teacher75
ne znam kako se zove obdaniste, nalazi se odmah preko puta 3.gimnazije (s druge strane miljacke) ja ujutro radim jos sutra, a od iduce sedmice cemo biti redovne tamouser posted image kukuruzno brasno kupujem na pijaci grbavica kod cike skroz na kraju pijace (kod njega kupujem i krompir i mrkvu i paradajz). ciko je iz visokog

Neposredna veza do poruke: 24840
30.6.2011 15:15:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

salim se ja, on je meni lijep kao curica nemoj se ti meni ljutiti user posted image user posted image user posted image

ma ne ljutim se ma jok meni dragouser posted image user posted image user posted image user posted image
Teacherko,  ma ne silim kad nesto nece .I ja blendam jedan obrok rucak uvjek jer brze pojedeuser posted image i zato sto nema mira da sjedi dok jede ma jok sad mi svu podmjeru potrosiuser posted image user posted image kad jede stavim mu na tacnu.Recimo sol ili kocku secera i u dr.posudu naspem vode i on se igra dok jede inace da sjedi i jede nikad nikad nije sjedio smjerom sad se na to navuko al sto cu bar dok pojede ionak ne traje dugo rucak dok jedeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24841
30.6.2011 15:35:47   
marinčii
joj al me nekad naljuti,evo uspavljujem ga od 13h i neće pa nećeuser posted image
A on neće ni puru,ni griz niti išta što je nalik na kašu ,ja njemu odavno ne blendam samo malo zgnječim viljuškom i tako jede,a što je još gore neće ni jogurta ni sira a ni kajmaka,neznam na koga je ja to baš obožavam
Kod nas pala kiša sad je sparno i gore neg je bilo za poluditi 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24842
30.6.2011 15:51:26   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: teacher75

ne znam kako se zove obdaniste, nalazi se odmah preko puta 3.gimnazije (s druge strane miljacke) ja ujutro radim jos sutra, a od iduce sedmice cemo biti redovne tamouser posted image kukuruzno brasno kupujem na pijaci grbavica kod cike skroz na kraju pijace (kod njega kupujem i krompir i mrkvu i paradajz). ciko je iz visokog

a to je onaj sto je bocno u odnosu na druge jelda???

a znam otprilike gdje igraliste, probacu iducu srijedu da ga nadjem kad budemo aBd isli kod Irme, hvala.

Neposredna veza do poruke: 24843
30.6.2011 15:51:27   
mala86
pozzic i od nas user posted image

mi bili vani,napravili bas veliki krug,malac zaspo u kolicima,maloprije se probudio user posted image

mene prehlada neka uhvatila,mm donese s posla,kaze tamo svi bolesni,Leon malo kaslje,nosic curi,dala sam mu sad sirup jedva

ni mi ne pijemo mlijeko,ali ja se vise ne sikiram!sve sam probala nece pa gotovo!

marinci i ti si dojila duze od godine?
i ticherka je-pa nijedno nase dijete nece mlijeko,jednostavno nisu navikli na njega

meni je najgore kad me drugi pitaju-a nece mlijeko user posted image ,pa mali je treba mu sad -ko da ja to ne znam

ostalo jede ok,vraca se na staro!mi neblendamo dugoooo,ja mislim prije prvog rodjendana da je presto,stvarno ne znam kad sam zadnji put!jede krugove mrkve ko veliki!

dam mu i ovako svjezu mrkvicu da gricka,a neki dan negdje procita da ne valja do 3 godine,zbog mogucnosti od gusenja komadima user posted image

maloprije mu dala dinje.mislila sam da nece htjet ni probat,al jede ko veliki user posted image

sad ima neku fazu-vozi autice po nama,ako slucajno sklonim nogu fino me mlatne user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 24844
30.6.2011 15:52:15   
salmy
Pozdravljamo rajuuser posted image
Mi se uveliko spremamo za user posted image user posted image user posted image  tako da nam je frka pocela.Danas sam se sisala,sutra depilacija i user posted image user posted image jos malo

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 24845
30.6.2011 16:03:06   
megi
pozdrav
Antonio sretan rodjendan, sve najljepse od nas user posted image user posted image  user posted image user posted image

user posted image  za Alena, nadam se da je bolje

Felix kako ti sveki pravi te tikvice sa bijelim lukom, daj receptic
nadam se da ces naci ensto lijepo djecaku da obuces

sto se tice mlijeka mi jos pijemo ujutro i pred spavanje, ali zato mi slabo jedemo voce, nece ni u komadu, ni izblendano, rijetko kad pojede bananu, i neku vecer jela maline ja presretna bila kad sutradan nece ni da ih pogleda

N_N cestitke na tituli dainica da cura bude zdrava i vesela
ostalima pozzzzzz

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 24846
30.6.2011 16:39:31   
Anoniman
Moja od cetiri-pet mjeseci nije popila kap mlijeka, ali mi se varamo pa jede u kasicama onim mlijecnim, pura, griz itd. Zato jogurt obozava, litrima bi dijete pilo, do prije par dana i pavlaku i kajmak je jela kao velika, dok evo u zadnjih par dana nece, ali i ne tjeram je. Voce obozava, evo jutros je doruckovala medolino u 200ml mlijeka, pojela jedan veliki vocni jogurt, rucala punjenu papriku sa kriskom hljeba i pored svega toga pojela dvije kajsije, tri smokve, breskvu i bananu, a pojesce jos do vecere. Tu je na mene, ja dnevno pojedem minimum 2-3kg voca.

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 24847
30.6.2011 16:49:27   
Mya_81 RR
I mi se pridruzujemo cestitkama za Antonija...sve najljepše mu zelimo user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 24848
30.6.2011 16:56:06   
marinčii
mašala jelena kako Anuška dobro papa,M neće ni voće kako je presto kašice jesti neće da ga okusi nikako tu je nažalost na mene ja mogu da ga nikad ne pojedem,neće on ni mliječne kašice i dok je beba bio kupila sam mu (kad smo krenulli s nadohranom)neku kašicu koja u sebi ima ad mlijeko i čim ju je pojeo povratio i otada mu nisam ni davala,samo me brine zbog zubića i kostiju ,jer ne unosi kalcij.jel zna ko  u još kojim namirnicama ima kalcija?da makar tako unese...
mala86 aa i meni ide na živce kad mi to kasžu baš koda ja neznam da je mlijheko bitno al šta mogu neću ga sad silit kad neće
N_N čestitam ti na prinovi u obiteljiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 24849
30.6.2011 17:10:56   
sheri
Antonio, sretan ti rodjendan. Zelimo ti mnogo zdravlja, srece, bombona, cokolada i sve sto pozelisuser posted image user posted image user posted image
mala86, i mi smo dojili 21 mjesec, ali N voli mlijeko user posted image nekad popije i litar dnevno. Doduse, mi smo van konkurencije kao sto kaze moja seka, ti javi kad N nesto ne bude voljelauser posted image user posted image user posted image .
pozdrav za djecicu

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 24850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  992 993 [994] 995 996   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  992 993 [994] 995 996   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *