teacher75
|
IZVORNA PORUKA: MALA1994 kono bolje sam, juce sam pola dana prespavala, tj.poslijepodneva.hvala na pitanju sad sam sve procitala i sve zaboravila... jedino sam zapamtila da tiki nema paracetamola u kuci, zeno sirup panadol kupi to moras imati u kuci uvijek sa djetetom, kod mene kucna apoteka nema sta nema ali svi moguci sirupi i cepici su obavezni, kao i ovi bbaby linexi i sl. za nedaj boze. bebacha se nikako nije javljala za vikend???sta je s njom, jeli sve ok kono ja ti rekoh kupiti tikvu i objasniti kako se pravi ne brini se ti... mog Gigu muce zubici, tj.trojke donje, dvije gornje izbile a sad mu izlaze donje i bas ga bole, kad nesto zvace uvrijedi se i pocne plakati Apotekarko nikako da napisem Antonio je premeden, a ti si mi slatka.nisam te tako zamisljala za ove tuta trening mame svaka cast i ja se sada spremam da probamo, a jedno pitanje gdje ste vi kupovali djecacima gacice , tekja gdje si ti svom V. kupovala? moram se naoruzati prvo svom opremom pa da onda probamo glavna Igorova igra trenutno je auticima, izme dijete dva, tri autica i govori brnbrn, toliko je smijesan, ali se igra sto je najbolje ... dadada blago vama idete i vi na more, hajde doci ce i 15.8.aBd pa odoh i ja koko veliki poz za tebe jelo boje sobe su super, jesi ti pocela piti tu terapiju ? tekja volim i ja svoju sveki ali neka je kod njene kuce vise se volimo tako moja u subotu meni prvi put rece, a S. sine sto si ti ublijedila a vidi ti podocnjaka uradi molim te nalaze da vidimo kakvo ti je zeljezo, ja nisam mogla vjerovati e ja sve s brda s dola, ali valjda cete se snaci... pozz i za sve koje ne spomenuh i sretan put svima koji idu na more... felix stavljaj slikice... imala sam ja sirup paracetamol, ali kad sam pogledala datum, prosao mu je rok, tako da sam ga bacila. a kontala sam posto vec imam ove cepice lupocet da je to isto, pa da ne saljem mm u po noci po sirup- evo i apotekarka napisa da je to jedno te isto. imam ja sve lijekove u kucnoj apoteci, i za proljev i za povracanje, i za djecu i za odrasle, ne brini