Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a jel,e bas mi je drago mislila sam da ste me zaboravile jer odavno nisam pisala.. ostao mi je jos jedan malo teži ispit a to cu aBda u devetom mjesecu. a morala sam uciti, grizla bi me savjest jer mi je nikola isao u vrtic zbog mog faxa pa sam bas zapela,to mi je bio dosatni motiv..kako tvoje curice,nisam u toku nikako,slusaju li
Ola zenice. Muskih bRezobrazluka sam sita i malih i velikih nogometnih i ostalih. Marijanna samo naprijed i ja sam imala iste planove ali mog tornada nece ni vrtic ja hocu jer moram . Jos smo kiseli onako, mama mi je opet u bolnici previsok secer i pritisak, rado bi isla ali hem smo ja i A. bolesni hem ove vrucine . Danas sam maksuz vrijedna bila da sutra odmaram i setkam malo s A. pa ce na red pranje tepiha kod prijateljice jednog dana kad se hairlija smiluje da ih odnesemo .
salmy draga, ma bitno je da pije tecnosti na ovim vrelinama, a i sama znas kako ti je mrsko jesti ovih dana, tako da ja se iskreno nadam da su ipak samo vreline kocnice...
Jelena, mogu samo zamisliti kako ti je "veselo" al ne daj se.... Drinka moja
tekja, wow... i patike i sandale su wow!!! za piskiriskenje stojecki
Lady sine... znaci pocelo je
marijanna, hajd makar i jednom mjesecno mogu misliti kako vam je upeklo, za tutkanu i bacanje pelene...
Eh sada dobro jutro svima... Kaficu sam popila tako da nema bujruma Kod nas je vec upeklo do bola... Al tjesim se jer je danas peetaaaaakkk... jeeeee!!!
Dooobrooo jutrooo Jeste li mi se naspavale? Moj djecak se u 08h probudio,poranio,a mama se nije naspavala. Ja zaspala u 02h jutros ,a on U 22h. Jucer smo uzivali u gostima.Prvo bili kod moje kume gdje je A. uzivao u igri s Lunom,njenim labradorom,a onda smo sinoc bili na proslavi sunneta kod nase bebare. Joj sta je ovo ovako vruceeee...
Lady jesi li se spakovala,kad idete? Bambi jutrica ti,ljubi nam drugare... Ostale zenice
jutro i od nas...nisam se ni ja naspavala, ne pamtim kad sam bila budna do 3...jednostavno nije htio san na oci..svasta sam nesto htjela napisati, al' mozak mi blokirao...odoh citati i piti kafu...bujrum, ko voli nesicu
moje mladje dijete otislo kod bake i znate kako mi je kuca prazna , sad bih plakala. dusa moja draga mama ga spremila i otisao sa tajom kao veliki decko, a Luki se sunja po kuci pa je toliko mirno ludnica.
Luka mi je juce popodne spavao i probudio se sa temperaturom i to skoro 39, sav crven bio.istusirala ga stavila mu lupocet i poslije toga nista.Jos jednom ga istusirala pred spavanje i dobar je bio nocas, nisam pametna sta mu je.
jutros nema nista, pomalo kise ali inace je dobar ne kenka tako da nisam pametna. ja se prepala suncanice, ali nije hB jer nema drugih simptoma.
zaho bas mi je zao curice, ali hB bolje.
jelo moja nije ti lako, juce je bas bio tezak dan, navece 36 stepeni u 8, sto je puno puno je.
kono dobra je nana ko grom
tekja slatke su vam sandalice, gdje ste ih uzeli,mene nesto strah otvorenih prstica da im uzmem .
mi juce o avent flasicama, meni Igorova ispala negdje usput kad sam se vracala kuci tako da nam ne gine nova
tiki ...nadam se da nece biti tako kako ti mislis....
amani, evo duso, probudi se
mala, a joj Luke ...nemam ni ja pojma sta bi to moglo biti
sandalice smo uzeli u planici, htjela sam skroz otvorene za mora, a znas kakve su mekane, fantazija.... neka mu nogica dise...on me jucer natjerao da mu ih odmah obujem i trcao je po parku u njima
< Poruku je uredio tekja -- 15.7.2011 9:12:10 >
A i ja se prijavljujem u ovaj klub koje se nisu naspavali... M se ustala u 7, valjda pozelila svoju sobu pa cim je otvorila oci uslijedilo je dizanje iz kreveta, a ja sam ljencarila po kaucu dok je ona gledala crtic...
< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 15.7.2011 9:14:33 >
21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3 30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3
Jutro...lijepo, mirno...tiho.... djecu sam ''poklonila'' fmailiji na čak 3 dana
jao volim ih najviše na dunjaluku al brate ubiše bez krampe
Jutrooooooooo a men' se cini da cu morati jos je'nu, nista me nije drmnula .... Mi smo fino spavali s tim da je Lana ustala u pola 7 , doduse legla je kasnije nego obicno, oko pola 10 i odmah mi ujutro ranije ustane....ali mama se ne da, nisam je vadila iz kreveta do 7,10 ...ma ne mogu...
Kono, sta je to sa Lukijem? Misha mu...nadam se da ce se na tome zavrsiti.... Mya bas mi je za lutkice Ja kao pocela spremati stvari - kao , moram se danas aktivirati....
Mya bas mi je zao djevojcice, veliki poljubac za nju
Mala kako je Luka sada? a zet mi otisao u skitnju a nije pitao punicu...cccc
Bambina, draga moja ljubimo mi naseg pametnog druga i lijepu drugaricu, a tebi jedan poseban
Teacher malo optimizma ne bi ti skodilo, zao mi je svekra ali draga sad ti je optimizam prijeko potreban.
Ja bukvalno imam novorodjence u kuci, Ana se budi na svako pola sata, sat maksimalno tako da sam . Mene i dalje bole ova krsta i sva sam bljak...hocu kišuuuuuuuu
Mya a misha mu vise i konvulzije Pa kako je sada drugarica? Nadam se da nece vise biti tih glupih napada...
Jelena sad mi na um pade da sam te sanjala al kako sta neam pojma Ja i kolegica malo isle u skitnju sad dosle jaoooo glupe mode nista da nadjemo za nas da odgovara... Ili je pretijesno ili je preslampavo
ja sam ubjedena da sam jutros napisala posta a sad ga nema Mya-pa zar opet,e ebemu misa vise i konvulzije. Mala uzivaj malo,nece njemu nista falit kod bake.a nalaze nisam jos vadila.u ponedeljak cu nazvat da se narucim kod porodicnog da uzmem uputnicu i kod ginekologa. Hanady uzivaj malo bez cura Alen i ja isli na pijacu,sunce upeklo al ima vjetra pa je fino. kupili smo sinoc casu avent 12+-Alenu se bas svida i stalno pije iz nje a super se pere. Alen mi se sinoc oprzio,sreca nije puno,nije skocio plik a on se zali da ga boli.bili sami kod kuce i ja ih obadvoje u kadu da ih istusiram,dok sam Ajlu izvadila on htjeo odvrnut vodiu i stavio rukicu na cesmu od tople vode koje e bas bila zagrijala,sreca nije puno plako