Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
joj moja se učepila prije 2 dana. u hodalici leta i ruka joj ostade van hodalice i prisloni se uz sto. samo jadnica poče da plače. taku suze a ona neutješno plače. baš mi je bilo žao. jedva sam je smirila.
u DM-u imate jeftiniji Hipp Combiotic 2 uz kupon koji se nazi u onom njihovom katalogu koji bude u prodavnicama i ubacuju ga u sandučiće. kutija košta 9,80 KM i akcija im traje do 15.8. pa eto ko koristi ovaj Hipp, da znate
joj moja se učepila prije 2 dana. u hodalici leta i ruka joj ostade van hodalice i prisloni se uz sto. samo jadnica poče da plače. taku suze a ona neutješno plače. baš mi je bilo žao. jedva sam je smirila.
lutka mala mogu zamisliti kad ona onako mirna se povrijedi pa ne zna sta je snaslo
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))
joj ništa mi ne pričaj. kuća mi je haotična. dlaka od psa nema gdje nema a meni mrsko da spremam. mm jučer ujutro išao na put i ja sam pola sata prije nego će krenuti peglala njegove košulje i Nađin veš. nisam više imala bodija da joj obučem. moram sutra ako ne odemo na vikendicu ovu kuću srediti.
A ja evo sad Salkin neki novi ves izvukla pa stavila na pranje bit ce peglanja more sad i ona stize sa svojim i nosi svoje prljavice ma samo u krug se vrtim sude,ves,kuhanje,.....i uskoci malo prasine i usisavanja volila bih se klonirati nema sta
esmina,bas ti hvala sto pitas,objasnih da bas nemam vremena....
Evo sad jedva tipkam,jer Adna jos nije zaspala i nema namjeru izgleda..GUra mi laptop s krila,udara nogmama po tastaturi,dize ih,mene buba,oslanja se od mene hoce da se podigne,baca cuclu pa je dohvaca,okrece se sa stomaka na ledja i obratno,skida ustima carapu i eto ti....
A meni se uglavnom neda maci od nje...
Kod nas je sve po starom,Adna je i dalje nikakva spavalica..Zna proci citav dan da nikako ne zaspi do navece... danas je samo jednom spavala oko 1.5h i evo jos nije zaspala. Pustam joj uspavanke,pjevam..ma nista ne pomaze...
Inace malo joj je bio nos procurio,pa sma je ja za svaki slucaj odvela pedijatru,kaze ona da moze i od zuba,da joj vjerovatno nicu gornji.jer oni idu odmah iza donjih. Kaze kad nicu zubi da djete moze imati svaki simptom prehlade,sto ja nsiam znala...
Upravo mi je iscupala kablo izu komp. sto je prikljucen na punjac i hoce da ga strpa u usta
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
A ja evo sad Salkin neki novi ves izvukla pa stavila na pranje bit ce peglanja more sad i ona stize sa svojim i nosi svoje prljavice ma samo u krug se vrtim sude,ves,kuhanje,.....i uskoci malo prasine i usisavanja volila bih se klonirati nema sta
Ja sma kucu totalno zanemariula,samo povrsno koliko stignem..ma bas me briga... A peglam samo sto moram..Adnin ves nepeglam...
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
dobar jutar svima... evo mi se nadigli od 7 ujutro jbg, sto kazu, sve to ide u roditeljski staz... mala zaspala sinoc oko pola 8 i odvalila do 11, pa opet jela i lalala sa budjenjima u 12, 2,5 i konacno 7.... ali sreca nije se razbudjivala, samo jede i zaspe... mm i ja smo se nesto malo pokacili, pa sad hodam dignutog nosa i jedva cekam da mi se pocne ulizivati, tada najvise uradi u stanu
moja cura je jutros probudila u pola 8 i govori ma-ma...moje sreće kad sam je čula. do sada nije mi pokušala da kaže mama kad jutros iz čista mira doziva me.
prije 9 mjeseci je bila nedjelja kada sam je rodila i danas je nedjelja. raste moja cura...
lutka draga, sretan 9 mali rodjendan
mene ova moja nadigla u pola 7...jela, presvucena i pajala od pola 9 do pola 11...vidi valjda ja se komirala pa i on a...i onda je zateknem gole guze bez pelene, samu ju je iscupala...prvo pokusala kad se tek uspavljivala pa zalijepila i pokrila i onda kad se probudila dovrsila....uspjeva joj jer joj nisam zakopcala bodi, pustim je da se komoda
< Poruku je uredio rose -- 31.7.2011 11:15:13 >
Juuuutro ....... samo da mahnemo. Sutra bi aBd trebali na more. Jedva ceeeekam :) Lady sretan mali rodjendanko ... aBd uskoro ce i veliki. Nema jos puno hehehe I moja D jedno jutro kenjkala i ma isto kao da rece mama. Cak je i mm skontao, ali to je bilo samo kenjkanje, ali i sama pomisao je prelijepa hehehe Pa cestitamo mamice :) Prvi put si nazvana mamom to je velikoooooo :) Jesam li ja ono jucer na kafi pitala je li te zovnula mamom ... eto naslutila sam ti hehhee
sad će ona za koji dan ustati u krevetiću u sjedeći položaj. Nađa nikada još nikoga nije zovnula. govorila ke ta-ta ali bez smisla samo onako. kada je pitam gdje je tata, ona ništa. a jutros me baš zove, ma-ma. i ja je pogledam a ona se nasmija i ponovi.