|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  792 793 [794] 795 796   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
31.7.2011 12:33:46   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 19826
   [Obrisana poruka]
31.7.2011 12:35:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 19827
   RE: Bebe od 0 -1 godine
31.7.2011 13:54:23   
rose
maloprije perem S i osjetim pod prstom da joj je grublja koza izmedju guzova...dole nisko...pogledam...kad vidim da joj je malo koza pukla user posted image ...stavila sam kantarionovo ulje ali ako neka zna nesto bolje da to zacijeli nek napise user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 19828
31.7.2011 14:08:59   
ladyblue RR
samo je namaži onom kremom što sam ti dala...deblji sloj

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19829
31.7.2011 15:55:05   
ladyblue RR
danas nam se svašta dešava...pored toga što joj je 9 mjeseci i što je jutros rekla mama malo prije se uhvati za stranicu krevetića i ustade. stoji dijete k'o veliko. ja se zijanilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 19830
31.7.2011 16:12:00   
Super Beba
lady - sretan 9. mjesec, mali rođendan, a uskoro i veliki :) A čestitke na svim novim forama i fazonima...user posted image za pametnicu N. :)
Ja zaspala u 4h ujutro, čistila kuću, tj. kuhinju...a mali se probudio u pola 5 ujutro..pa sad zamislite kakva sam, čitav dan oka sklopila nisam, mm i ja kuću čistimo k'o 2 budale...ne znamo jesmo li pošli ili došli user posted image sad k'o fol uzeli pauzu dok mali spava, da i mi malo odmorimo - mm zaspao, ja jok...k'o perpetuum mobile jbt...
pozdrav do večeras, kad sjednem u miru kafu da popijem :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 19831
   [Obrisana poruka]
31.7.2011 16:48:13   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 19832
31.7.2011 17:53:41   
canim
lady cestitamo rodjendancic user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 19833
31.7.2011 18:02:24   
Rimljankaa
Ledyy cesitamo rodjendancic!!!!

Bravo za Nadju! Medena je u kreveticu kako stoji... A mogu zamisliti kako naljepse zvuci to mama...

MI danas odmaramo... :)

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 19834
31.7.2011 18:07:36   
ladyblue RR
hvala drage moje

baš mi je danas lijepa iznenađenja priredila ova moja žila žilavauser posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 19835
31.7.2011 19:56:54   
m.i.n.a.
Vece...
Samo sam upratila da je Nadja puna dogadjanja..bnravo za njuuser posted image user posted image

Ja imam pitanje za mame koje imju zubice,ustvari cije bebe imaju zubice..
Moj Arman je danima sav nervozan,po noci se trza i jauce u snu...i znam da su zubi jer inace samo popije flasu i nastavi..prednji vala nista,nikakvu promjenu nisam uocila..gornja dvica nabubrila strahota ali gore pri korjenu,dole gdje treba izbirt nista posebnio..ali ono sto me brine je na lijevoj strani trica ili cetvorka..osjetim pod rukom a i vidim bijelo ali ne dole gdje zubi izbijaju nego gore na mesu bali mi nikako neda da ispipam jel probila ne mesp ili raste oa dok dodje dole..ali se na golo oko vidi da nije skroz u mesu nego ispupcena bijela crta...ovdje nam jos nisu dodjelili pedijatra da ga vodim,u petak nm dolazila neka posjeta i rekla poslat babicu da dodje..al kada...sta bi moglo biti...

Neposredna veza do poruke: 19836
31.7.2011 19:59:43   
ladyblue RR
ako je nešto gurao usta da glođe onda mu se pojavila afta. ne brini, proći će samo.

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 19837
31.7.2011 20:03:38   
ladyblue RR
mino, jesi kupila krevetić?

Neposredna veza do poruke: 19838
31.7.2011 20:28:40   
rose

IZVORNA PORUKA: ladyblue

danas nam se svašta dešava...pored toga što joj je 9 mjeseci i što je jutros rekla mama malo prije se uhvati za stranicu krevetića i ustade. stoji dijete k'o veliko. ja se zijanilauser posted image

ma bravo Nadja user posted image

Neposredna veza do poruke: 19839
31.7.2011 21:01:19   
m.i.n.a.
Jesamuser posted image /...u ikei...nije sav u resetkama,one dvije uze strane su popunjene...puuuno jeftiniji od svih drugih a nista losiji od drugih..montiran i evo druga noc da spava u njemu:)))

Neposredna veza do poruke: 19840
31.7.2011 21:04:52   
canim
Da vas pitam, kako ste vi vase bebe naucili da jedu kasice ?

Moja otkako je pila antibiotik ma nece uopste usta da otvara da jede, juce me je jedino iznenadila pa je pojela ono sto sam joj pripremila, ali evo danas opet po starom, kakva su vasa iskustva sa kasicama i generalno dohranom?

Neposredna veza do poruke: 19841
31.7.2011 21:18:47   
rose
samo je prvi put dramila jer je zbunio sadrzaj kasike...a od tada bez problema jede i fino jede user posted image nisam je nista posebno ucila...valjda je sama skontala

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 19842
   [Obrisana poruka]
31.7.2011 21:23:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 19843
31.7.2011 21:30:33   
rose
i mi smo setali cak i po kisi...bio joj je dozivjaj voziti se ispod kisne navlake user posted image

Neposredna veza do poruke: 19844
31.7.2011 21:47:46   
bint
aaaaaa da vam mahnem i ja...
mi smo pokisli,isli da prosetamo bez kolica i H sav sretan sto kisnemo a ja ko mahnita trcim kuci,zadihana...i onda on u plac hoce jos vani...ah svasta
jutros je bio bas nervozanizgleda ad ec i kod nas zubicuser posted image iman sa zakasnjenem cetsitamo biseric...
a moj H sa 5 i pol mjeseci rekao 'mama' i od tada samo zove,pogotovo kad hoce jesti,vani il da ga onako uzmem..ma opisati se ne moze ta sreca kad me zovne...al naaajjace je kad 'mamamamamama' zabrza pa sve dok mu ne priđes ne prestaje...
idem vas citati vidim svasta ste pisale...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19845
31.7.2011 21:56:13   
esmina i bebina mam
ladyblue user posted image user posted image user posted image bravo Nada sad sam i sliku vidjela massalah
rose sta da kazem za Soraju sem da je Salko puno pozdravlja kad je vidio klip odusevio se user posted image

Salko ima neki novi fazon sa rukom kao kad idemo vani onda on nesto uvrce rukicu pa pruza dlan a sve to tako ubrzano.Sinoc mu je seka dosla i da ga proviri u pola 12 on otvori oci kad su se njih dvoje posli grliti i ljubiti mojji dragi pilici user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 19846
31.7.2011 22:00:21   
canim
eh blago se vama kad nemate tih problema.

Moja je isto na pocetku pocela fino da prihvata dohranu, redovno je otvarala usta kad hocu da joj dam da jede, uvijek bi prvo slozila facu ali bi nastavila jesti i onda je pocela sirup da pije pa joj se valjda nije svidio i sad izbjegaje jesti, valjda djete misli da cu joj opet sirup uvaliti user posted image

Iman, ja njoj sad obavezno kombinujem vodu i hranu, inace nebi usta otvorila...ne znam, mozda s vremenom prihvati kako treba ali bas mi je krivo sto nece da jede, na kontroli kad smo bili smrsala je 150 gr, valjda od ture i nahlade user posted image

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 19847
31.7.2011 22:16:31   
ladyblue RR
canim, probaj joj dati nešto što voli da jede. stavi joj malo na usnu pa možda otvori usta kada joj se svidi ukus.

mino, super za krevetić. dobiješ extra krevetić za male pareuser posted image

mi nismo izlazile danas. mama lijenština. nisam ni kuću sredila. sutra moram-nema izgovora.
N okupana i spava. kupila joj ono mlijeko sa 7 vitamina. oduševljena je. prije nije htjela dugo da drži sama flašicu. malo drži i dosadi joj pa onda ja moram gurati nazad u usta. ovo mlijeko ne pušta dok sve ne popije.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 19848
31.7.2011 22:22:28   
idacha
caoooooooooooos..
evo mene opet na ovoj temiuser posted image user posted image user posted image

samo da vam mahnem na brzaka.. nemam vremena ni da disem, a kamoli sta drugo, ali.. bice bolje...
pravo sam pozelila da se izmahalam sa vama svima, ali zaista sam sada u haosu... Imi i Tarik me uzimaju 120 posto, sto je normalno, ali potesko..
Tarik nije onako miran kao sto je bio Imi, mnogo place, pa me iscrpi skroz...
Imi mi je vec veliki djecak, ali opet trazi maminu paznju 100%, pa se ja slomih izmedju njih dvojice..

nadam se da ste sve dobro i da bebice slusaju..
takodje se nadam uskoro vise vremena da cu imati, pa da se fino ispricamo :)
do tada, najveci kiss na svijetu od mene i mog dream team-a

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 19849
31.7.2011 22:27:37   
ladyblue RR
pa draga Idacha, prizvah ja tebeuser posted image . neki dan ja pitam šta je s tobom?
vjerujem da si u haosu. javi se kada stigneš.
ljubi dječake

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 19850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  792 793 [794] 795 796   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  792 793 [794] 795 796   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

bb
marny

pratite li big brother ?

da (46%)

ne (42%)

ponekad (11%)

Broj svih glasova: 114

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *