Leena
|
A jeste vrijedne, nikako sve pohvatati... Mi bile sa Iman & ... Iman u skitnji, bas nam je fino bilo, osim sto je Esma pala trceci i udarila se u glavu, ima i cvorugu , ali kad nema mira sekunde jedne... Zato je Iman slusala, , pile malo, jos da vidite kako hoda sa mamom Sto se dojenja u javnosti tice, ja sam se trudila malo se pokriti, ali mi je uvijek bilo bitnije da mi dijete jede, nego je l' me ko vidi... Selma, avatar ti je krasan, a jos vise sto mi je Ajna ista moja Esma kad se tek rodila na ovoj slicici , ista kosica Jele, prepade me s tim ctg... Jedva cekam da se odmoris, pa da nam fino napises sta bi... Milki mi tu pupu i poljubi Anusku! Btw, ima ovdje preko puta jedna Ana, mjesec mlađa od nase, i bila juce ispred zgrade, ja kazem Esmi: "Eno ti Ane", a ona poce skakati:"Ane, Ane, Ane"-i razocara se dijete kad je vidjela da nije ta Ana na koju je ona mislila
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|