Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Aaaaa zato ovi vani toliko vrište :) A ja u tišini surfam, otišo dragi s momcima na tekmu, još se sav uzmiriso, friško istuširan, frizura na mjestu...ja sve zagledam pa kontam ko da je sportista a ne navijač. Sreća, ima jedno dijete, pa ne odgovara opisu, koliko ja znam :)
Ja sretna, konačno vidim napredak u "učenju spavanja". Ajša spava bez sike, ljuljanja i ostalih metoda, kuc-kuc, ne ureklo se. Sutra se spremamo na bocu, nadam se da će proći bez puno vriske i ostalih pratećih promjena.
Navukle me ove ženice na fondant, pa išla u nabavku, spremam se za godišnjicu iznenađenje da pravim. Obzirom da je prvi put, nadam se da neće biti totalna propast.
Opa Ašoni, fondant se pravi. svaka čast . biće boca u redu, ne brini. to je naša super cura Samo nastavite sa spavanjem bez ljuljanja. pusti je neka malo plače, neće joj ništa biti.
taurus, sretno i vama na boci
Budi se dijete izjutra i ode u kuhinju, a tamo nepoznati muškarac zaviruje u hladnjak. - Zdravo, ti si novi baby sitter? ... pita mali. - Ne, ja sam novi mother fucker! helena nemoj mi odma drzat predavanje al ovo nadjoh na fb
Canim, s obzirom na taj osip i turu, jeste li pomislili na trodnevni virus: tri dana tura-tri dana osip i stičeš imunitet...da nije to kod ljepotice?
Koliko sam citala da taj trodnevni virus nema drugih simptoma osim ture, a kod moje je grlo upaljeno i to jarko crvena boja, iako moguce da je neka kombinacija, ko zna, jer je imala turu bas 3 dana i nakon toga joj osip poceo. Sacekat cu da vidim kako ce reagovati jos ovo dan-dva, ako se bar malo ne povuce ici cemo dr.
Dajo draga zao mi je bas... poslala sam ti pp na FB... Ljubi djecicu slatku.
Ja bila kod svoje dr i morala mi je malo ranu rasjeci da gnoj izlazi, posto gnoja jos ima, a poceo sav zarastati. pa je to istiskala i istiskala a vjeruj te gnoj bukvalno prsce. Dolazio je i hirurg i gledao on je prvo pitao kako krvarim, da ne izlazi i dole gnoj, a onda kad je procaprkao po rani kaze da nije dubinski. Uglavnom cekamo cetvrtak da budu gotovi brisevi pa da vidimo koji antibiotici odgovaraju po antibiogramu, jer ona kaze nemoguce da bude ok bris pored takve rane jer da ne pijem nista na pamet, tako u cetvrtak opet stiskanje i vriska moja, osjedicu majke mi vise