Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Skontala sam, mislim razlog ljutnje. Momak fino doji dok mlijeko samo ide, jer meni se bukvalno prepunjavaju grudi i onda mlijeko curi. Cim se malo vise treba pomuciti odmah u plac. Kako je non stop na dojci tako treba malo vise i da se pomuci, a ono vece kad je par sati odspavao u komadu posle fino podojio bez placa jer je mlijeko samo curilo. Uglavnom izgleda crnogorac mamin
ma mozda ga zezne flasica, skonta da moze i bez muke, jos kad tebi curi tokom podoja, pa mu lahko... Boga mi morace se nauciti da vuce, uspostavice se ponuda i potraznja kad tad, nece vazda curiti samo... da mu pomognes kompresijama kad se ulijeni? malo da ga inspirises da vuce mene je uzas zivi strah konfuzije bradavice, tako da A ne dam ni cuclu...priznam nane su mu jednom probale uvaliti, kad sam ja otisla na bris dusa mala pljunuo im je i zgadio se a fino im rekla ne dajite mu cuclu, brzo cu ja...ne znam ni ko je nabavi...ugl u smecu je zavrsila... mrzim kad mi rade s djetetom ono sto nisam rekla...
ma mozda ga zezne flasica, skonta da moze i bez muke, jos kad tebi curi tokom podoja, pa mu lahko... Boga mi morace se nauciti da vuce, uspostavice se ponuda i potraznja kad tad, nece vazda curiti samo... da mu pomognes kompresijama kad se ulijeni? malo da ga inspirises da vuce mene je uzas zivi strah konfuzije bradavice, tako da A ne dam ni cuclu...priznam nane su mu jednom probale uvaliti, kad sam ja otisla na bris dusa mala pljunuo im je i zgadio se a fino im rekla ne dajite mu cuclu, brzo cu ja...ne znam ni ko je nabavi...ugl u smecu je zavrsila... mrzim kad mi rade s djetetom ono sto nisam rekla...
Draga moja, vidjet ćeš i sama kad dijete počne zahtjevati da mu prepustiš dosta odgovorne stvari. I ako će ono biti savršeno sposobno da ih odradi ti ćeš misliti da je dijete i dalje tvoja beba. Tako si i ti nanama i dalje dijete, koje nema pojma kako da brine o bebi dok one sve znaju najbolje Normalna pojava.
Evo nas zauzeti smo ni spavati ne stigemo.Salko je cim udem kod mame po njega odmah konektovan na siku i nikad ne side dok ne zaspe uvece.Non stop mi je u krilu.sad i Esma trazi svoje mjesto pod suncem pa se nesto pekmezi i krevelji. Salko se penje po malim stolicama na rubove hodaljke. Poljubac svim bebarama i mamama
Evo nas zauzeti smo ni spavati ne stigemo.Salko je cim udem kod mame po njega odmah konektovan na siku i nikad ne side dok ne zaspe uvece.Non stop mi je u krilu.sad i Esma trazi svoje mjesto pod suncem pa se nesto pekmezi i krevelji. Salko se penje po malim stolicama na rubove hodaljke. Poljubac svim bebarama i mamama
jutros Kakanj na tv-u i ja pomislih na tebe. Rekoh,slabo se javlja,garant'' ne zna kud udara.
< Poruku je uredio ladyblue -- 6.10.2011 22:52:36 >
Vidim pricate o cucama, moja je koristi al doji super hB tako da se nadaćm da to nece pravit probleme.Smiri je fakat pred spavanje i kad je nervozna,samo se nadam da nece bit problema kada je bude trebalo izbaciti.....i meni su je zabiberili i gotovo!
Samo da mahnem, drage moje! Nista ne stizem ovih dana, ali da znate da ste mi u mislima. Sinoc sam legla u 9! Kaze mm esma kasljala, ja nista nisam cula, pa on nije znao sta vise da radi da prestasne kasljati i usao mi na RR i trazio teme o kaslju, sreca draga . Inace, sinoc je prva noc da Esma nije povracala i da nisam morala u 3-4 ujutro komplet posteljinu mijenjati. Veeeliki
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
ne mogu sada vas citati ali da priupitam vas dok ste na okupu..po vasem misljenju jel rano da stavljam A na tutu...ja njega stavim samo kad vidim da se napreze kakit i uvijek pola bude u peleni pola u tutu...ne stavljam ga onako pa da cekam da piski ili kaki vec kad krene...znam da nece n to nauciti jos ni za dugo vremena ali kontam da se ne boji nekad kad bude trebalo ozbiljno....
ah sto je jutros cudno vrijeme...sunce 'hoce,nece';) moj H spava od 8h za divno cudoooo...masaAllah leena duso draga,umorna nadam se da je esmica dobrica,i bravo za tm mi jos nismo imali problema sa kasljem tako da nemam iskustvo i neki savjet kako ga se brzo i efikasno riejsiti al mama moja je nama uvijek kuhala pekmez tj.čaj od pekmeza i fol nas prestane heheheh lady ma bravo zeno draga,ti to vec sve sredila sad odmaraj do rođendana super bebo slusl tvoj sincic???vidim 'spava' ko i moj ehhehehehe ma nek su zdravi i zvivi izdeveracemo sweety i mi u vreci spavamo vec 15 noci...ja kupila u turbo limacu i bila cini mi se17 km br.90..a 24km je broj 110 et kao neka snizenja bila..
ne mogu sada vas citati ali da priupitam vas dok ste na okupu..po vasem misljenju jel rano da stavljam A na tutu...ja njega stavim samo kad vidim da se napreze kakit i uvijek pola bude u peleni pola u tutu...ne stavljam ga onako pa da cekam da piski ili kaki vec kad krene...znam da nece n to nauciti jos ni za dugo vremena ali kontam da se ne boji nekad kad bude trebalo ozbiljno....
i mene ovo zanima????????????? a vi bas se trudite oko tute,joj kod nas ce bas biti 'derneka' s tim..predosjecam
Moja prva je htjela na tutu cim je sama sjedila, i nama supe malo odsjedi otarasi sta ima i usteda bar jedne pelene a i guza da se malo odmori. Al je problem nastao kad je pocela da ustaje sama. Mi je na tutu ona hop i skace. Zato ja mislim da je bolje dok jos ne pocnu hodati da bar kake na tutu.
Ne znam za tu tutu,neko stavlja,neko ne,ja nisam stavljala,jos uvijek smo u pelenama,imamo je kuci,pokusala sam jednom,ali on lize tutu tako da nemam zivaca,lako je dok imas jedno dijete pa mu se posvetis,ali kad je 2 jos malih,nema sanse,tako tuta nista kod nas jos uvijek
mina ipak je prerano za tutu čak se bojim da bi time što ga prekidaš i što pola bude u tuti a pola u peleni, mogla imati i štetne efekte
ne vjerujem, ja sam recimo prije godine pocela na tutu bez pelena ali me mama od kako sam prosjedila (5mj) stavljala da se igram na tutu.....ja kontam tako nes i sa svojom aBd