Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Palachinko, želimo vam sto prije ozdravljenje, pusica za dluga
sultanijo, mi imamo ovu ljulju i koristimo je od 1.mjeseca super je,na baterije ljulja, svira, vibrira...do 9kg je
gdje si kupila i koliko kosta
Kupila mi mamina firma u Mercatoru 240,00KM, a imas Graco ljulje mozda su bolje, Anica je neki dan kupila, pa nek ti sliku stavi. Super stvar vrijedi para.
Palachinko, želimo vam sto prije ozdravljenje, pusica za dluga
sultanijo, mi imamo ovu ljulju i koristimo je od 1.mjeseca super je,na baterije ljulja, svira, vibrira...do 9kg je
gdje si kupila i koliko kosta
Kupila mi mamina firma u Mercatoru 240,00KM, a imas Graco ljulje mozda su bolje, Anica je neki dan kupila, pa nek ti sliku stavi. Super stvar vrijedi para.
Molim Anicu da mi pokaze sliku da vidim moram to nabavit ja i MM se slomismo ljuljajuci nasu mazu hvala drznice
29.11.2011. 10:30h mamina ljubav, sreca i cijeli svijet :)
Amam misa mu za zeljezo, sto rece Mimikimi da bar hoce da jede pa da to malo popravite. Ne znam sjecas li se ali i mom A je bilo malo zeljezo (vadili nalaze za sunet) i on je pio ovaj lijek (nama je pomogao), sad mozda da vidis sa doktorom da vam da nesto na ovaj fazon. Inace ovo je prah i jednu ovu kasicitu stavis u malo vode i on to popije (ima ukus cokolade, tako da ga ne odbijaju djeca).
Za strabizam ja mislim da si sad pod uticajem doktorovih rijeci, pa ti se zato cini. A inace bebicama se ocni misici ucvrste tek krajem prve godine.
Mimikimi za malu hodalicu, da joj koraci u zivotu budu uvijek tako lahki
Evo ta graco ljulja,mi smo prezadovoljni. Na baterije je i na struju,ima vise polozaja tako da kad bebolina malo poraste moze fino sjediti A ovako moja svrca uziva u njoj Ako direktno narucujes iz Bimaca dosta je jeftinija oko 240,00km i stigne za 2 dana
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
kako slatka cicibanka uziva medena je masanla pravo a i ja bih da se ljuljam onako
ja sam sad u pogonu ova moja samo šinja ne bil ja sad koju kilu smrsavila letajuci za njom bojim se da ne padne jos jadna tetura ali ne odustaje ide ko navijena
Pozdrav ženice drage! Čestitamo Mimikimi koračiće! Ciciban sretno da aBd sve hairli prođe!!!! Bolesnim bebicama brzo ozdravljenje želimo..
Mi od danas imamo duže jezike , tačnije razvezali smo jezike, ili vam ga capnuli frenulum-podjezičnu resu, i bebici i velikom dječaku....uhhhhh majko mila, baš sam sva u grču čitav dan...sa bebom smo lako ali ovaj veliki neće da surađuje, pa stisno usta, ma jedva, ali eto gotovo je i to.. Kaže doktorica za malu da je dobro ikako uspjela zadojiti jer joj je resa skroz bila svezana za desni-zubnu gredicu, mamin borac se izborio za svoju hranu
ja sam sad u pogonu user posted image ova moja samo šinja ne bil ja sad koju kilu smrsavila letajuci za njom bojim se da ne padne jos jadna tetura ali ne odustaje ide ko navijena
hhehehhe,i od mene sretni koraci... uh mogu zamisliti,ja jedva cekam kad ce moja...kako tudja djeca brzo rastu,a tvoja nikad ,,pa dobro to ja ne primjetim posto uvijek skupa...ali aBd doce to jos malo... sto te nema na forumu zene krajine???? ljubimo svoju vejku djugajicu
mimikimi draga hvala ma žao mi ovog velikog, ali sve sam odgađala, da sam Bogdom i njemu kao bebi uradila ali eto..kad sam ga mogla osunetiti sa nepunih 6 mj. mogla sam i to, ali sve danas ću sutra ću, pa se razboli pa odgodim, i sve tako... al eto danas sam oboma riješila hB dragom... Kod njega i nije bila skroz kratka, ali eto nije uspio zadojiti, a ona jeste za divno čudo, sad mi baš šega vidjeti njen novi jezik, koji palaca, a bio je stalno dolje
Mi od danas imamo duže jezike user posted image , tačnije razvezali smo jezike, ili vam ga capnuli frenulum-podjezičnu resu, i bebici i velikom dječaku....uhhhhh majko mila, baš sam sva u grču čitav dan...sa bebom smo lako ali ovaj veliki neće da surađuje, pa stisno usta, ma jedva, ali eto gotovo je i to.. Kaže doktorica za malu da je dobro ikako uspjela zadojiti jer joj je resa skroz bila svezana za desni-zubnu gredicu, mamin borac se
hvala Bogu pa ste se rijesili. ..mogu misliti kako sada uziva. ...
mimikimi draga hvala ma žao mi ovog velikog, ali sve sam odgađala, da sam Bogdom i njemu kao bebi uradila ali eto..kad sam ga mogla osunetiti sa nepunih 6 mj. mogla sam i to, ali sve danas ću sutra ću, pa se razboli pa odgodim, i sve tako... al eto danas sam oboma riješila hB dragom... Kod njega i nije bila skroz kratka, ali eto nije uspio zadojiti, a ona jeste za divno čudo, sad mi baš šega vidjeti njen novi jezik, koji palaca, a bio je stalno dolje
duse slatke,vidis to je u tebe isto sisoljubac mali kad je uspjela ma za siku sve
pynky ma uleticu ja malo i tamo a zar si i ti iz krajine ? pusa i vama
Eh zna guzla uzivati,zavalila se k'o pijana . Sensia vjeruj da vrijedi svaku marku,prije je u njoj samo spavala a sada joj ubacim psica sveznalicu i zveke i fio se zabavi,smije se,vristi,pisti. samo nije bas neki ljubitelj muzike koju nudi ljulja Lepetetka hvala draga. I neka ste to rijesili . Kako ce sad bebolina s uzitkom da papa Mimikimi bravo za korake Sad ti mama nikakav fitnes ne treba,ima da budes u zavidnoj formi
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
ja uhvatila napokon vremena da malo pisem..inace samo nabrzinu procitam sta pisete na nekoj od tema pozdrav svim mamicama....
Lepetetka i mi smo prije Nove rijesili frenulum nasem bebiju...nije strasno hB..mada sam bila izludjena dok se sve nije zavrsilo...hrabrice nase male..
Palachinken bas nam je zao drugara...zelimo mu brz oporavak...
mi jucer primili vakcinu u nogicu i ruku i slijedeca aBd tek u Aprilu..da malo odmorimo..zato planiramo poc Feb sunet..da i to rijesimo...
Pozdrav mame, malo da i mi sarnemo, ja suvijek citam, ali slabo piskaram, moja svrlja nece da jede, sekira me, uh uh, vidim i neke od vas istu muku muce, pa de me utjesite promjeni li se to ikad nabolje? nama je 7 mjeseci i nekoliko dana...Amam i meni je dr na zadnjem pregledu rekla da obratim paznju na lijevo oko jer kao ide unutra, i ja i muz od tada ko ludi, stalno gledamo nosamo predmete ispred da vidimo kako ce i sta ce, sklonili sve iznad glave sto bude, i ono iznad kreveca i iznad u vrticu ono sto pjeva, ma sve, da nista ne gleda preblizu gdje se moze oko kriviti...ma ne znam, znaju utjerati strah u kosti ovi dr..ja tako svojoj kazem da mi slabo hoce jesti, kaze meni zena nudi je stalno, svasta izmisljaj, mora jesti, a ja jadna samo sto ne placem svaki dan, moze 5 i 6 sati da nista u usta ne stavi, a kad vode joj hocu da dam zine ko sretna i pije li pije, al jelo nula cista...bebanima nahladjenim brzo ozdravljenje, mamama malih beba sabura, sve prodje brzo, i veliki svima
Žene, hvala na željama za ozdravljenje. Ja sam odlučila na mu antibiotik ne dajem, jer eto CRP je negativan, što bi reklo da nije ni virus, a kamoli bakterija, pa da mu ne zajebem imunitet i prirodnu mirkofloru bez razloga Sad se rješavamo šlajma, napokon mu je krenuo izlaziti pa čistimo. On je hudo, iscrpljen i preskocio je dnevni san danas zbog doktora, pa je zaspao u 7. Uspio se vec 2x probuditi do sad, sto znaci da nas ceka duga noc.
mimikimi, ja kako preletih, tvoja mala protatala? Ljubi je teta palačinka! Svaka joj čast!
Mi od danas imamo duže jezike , tačnije razvezali smo jezike, ili vam ga capnuli frenulum-podjezičnu resu, i bebici i velikom dječaku....uhhhhh majko mila, baš sam sva u grču čitav dan...sa bebom smo lako ali ovaj veliki neće da surađuje, pa stisno usta, ma jedva, ali eto gotovo je i to.. Kaže doktorica za malu da je dobro ikako uspjela zadojiti jer joj je resa skroz bila svezana za desni-zubnu gredicu, mamin borac se izborio za svoju hranu
Moram i ja Maku to uraditi...a tako me strah Pišem ti pp
Moram i ja Maku to uraditi...a tako me strah Pišem ti pp
bude gotovo za cca 3min..malo skroz krvari..dok smo dosli kuci vec je stalo krvarenje..moj M odmah uhvatio flasicu kao da se nista nije ni desilo..ne brini..strasno zvuci ali zaista nije nista strasno....samo hrabro i sretno..
Cure hvala na podrsi,ja cu ipak sutra kod pedijatra privatno pa u konsultaciji s njim po potrebi i kod ocnog. Ja se iskreno nadam da to nije nista ili da je do tih jos uvijek slabasnih misica,ako vec nesto postoji. Lepetetka bas ste hrabri,neka ste to rijesili hB. Mimikimi cestitam koracice ljepotici maloj,ljubni mi je! Mishkice ja ti stvarno nemogu dati pozitivno iskustvo,jer ja jos bijem bitku oko jela. Mala_sa reci mi da si te tablete dobila ovdje please ,a pretpostavljam dasu otamo,jer ih nisam vidjala.
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.