|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  614 615 [616] 617 618   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
10.6.2011 9:55:24   
rose
IZVORNA PORUKA: Leena

Dobro jutro, drage moje!

Bolje smo spavali, bolje se osjecamo, vodit cemo je u slanu sobu danas opet i mislim da ce to biti dosta, kad joj je jedan tretman onoliko pomogao, mislim da ce ovaj obaviti posao do krajauser posted image

Lady, vazi javnes mi za te zene...Takve mi trebaju. Ove bile divne dok sam ja bila kuci, cim ja preko vrata, one nista...

Jelence, pa kako to tako opetuser posted image ... Esmi je puno pomogla slana soba, ali je ne mozes voditi dok joj ne skines temperaturu, a lijeci sve upale... Kako pupi slusa?

Rose, ja danas radim do 2user posted image ! A veceras imam godisnjicu mature, tako da ce tata preuzeti Esmu, a mama ce da uziva

hej super...ja maturirala u ratu u nekom malo desetkovanom odjeljenju...niti se sjecam datuma niti mogu da skontam ko bi ikad mogao organizovati nasu godisnjicu...evo sad ce 16 godina od mature user posted image  

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 15376
10.6.2011 9:57:09   
la bomba
IZVORNA PORUKA: ladyblue

a ja imam 100 stvari za obaviti. mali danas ima maturu. moram ga voditi na šišanje (a i sebe) i još nekih stvari za obaviti. najgore mi je što moram i Nađu tegliti sa sobom pa me to usporava. neke stvari bi završila za sat vremena ali dok nju u auto, iz auta, pa kolica izbubim vremena koliko hoćeš.

Ženo, ja se tebi divim...user posted image

Kad se dobar čovjek pokvari, postaje najgori.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 15377
10.6.2011 10:18:55   
Rimljankaa
Joj Jelo,bas mi je zao Anuskice. Nekako joj se nikako neda...  Nadam se da ce biti brzo bolje! :)))

Joj kako je gadno ovo vrijeme,ja sam sva ko slina... A imamo veceras rodjendan jednom lijepom djecaku,pa trebam otici nesto kupiti. A sto kaze Lady dok spremim sebe,pa Adnu,pa je nahranim,pa kolica,1000 stvari za ponjeti nigdje ne bi makla

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 15378
10.6.2011 10:21:59   
lejla80
Imate mahanje i od nas. Mi evo nekakvi mahmurni...valjda je do vremena..Idemo sad lagano doručkovati pa u hodnju. Čujem u Importaneu ima nekih sniženja valjda godišnjica centra pa odosmo da izvidimo user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 15379
10.6.2011 10:26:12   
Super Beba
Dobar jutar i od mene....mi jučer čitav dan u skitnji, pa još izbjegavali one nalete kiše po kojekakvim kafićima hehe... helem, u kuću ušli oko 20h (doduše, bili smo kod mojih na ručku heh) i onda gosti nam došlu u 21h...Mali evo spava, drama dok je zaspao user posted image A ja sebi namontirala Ezela, nisam sinoć gledala user posted image
Jelena - a joj za turu :( Nadam se da je Ana bolje i da aBd će se sve to fino smiriti...Kako si ti? Kako bebač? Luka, David, Filip :))
Leena - znači slana soba djeluje user posted image ...vidim da ima i antistresno dejstvo...a baš sam gledala neki dan na e-kuponu ponudu i kontam šta li je to :)
Helena_7 - mene su moji bacili u more sa 8 i pol mjeseci i ništa mi nije bilo :) Naprotiv, ja sam zaljubljenik u kupanje, a ronjenje pogotovo (iako je skijanje moj sport)...Helem, nikakvu traumu nisam doživjela, a radnja se dešavala od 1. do 15. jula :))) A meni je moja dr. rekla da ne kupam malog u moru dok ne napuni godinu...ja sam skontala da neću čekati do tada :) Samo ću gledati da ne bude more hladno naravno....
lady - sretno danas sa svim obavezama!
HAHA - haj neko dobro u onom jučerašnjem pljusku :)
Pozdrav svim mamicama i bebicama!

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 15380
10.6.2011 10:29:43   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: lejla80

Imate mahanje i od nas. Mi evo nekakvi mahmurni...valjda je do vremena..Idemo sad lagano doručkovati pa u hodnju. Čujem u Importaneu ima nekih sniženja valjda godišnjica centra pa odosmo da izvidimo user posted image

Javi šta bude, mada ja evo gledam na njihovoj web stranici i stoji da su sniženja od 19h do 24h...user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 15381
10.6.2011 10:34:33   
vjestica
jutro
jelena baš mi je žao ane user posted image
ali ženo divim ti se, valja sve to predeverati,a još si trudna
nadam sse da će cura biti bolje
helena ja joj isto ne bih daval preparat željeza tek tako
neki pedijatri izgleda rutinski to uključe svakoj bebi
ja svoju curu planiram kupati u moru, osim ako nije baš hladna voda ili prljava
a i za takve situacije imamo bazenčić da se brčka user posted image
naravno planiram ga napuniti morskom vodom
i mi smo klimu maksuz radi bebe ugradili
ja prošle godine , pošto je tek rođena bila, uključivala sam kad nije ona u sobi, da rashladim, pa isljučim i dovedem je
sad neću toliko paziti
klima je ok dok filter pravilno održavaš i čistiš, u suprotnom postaje rasadnik bakterija
a što se tiče samog puhanja hladnijeg zraka  , to nije opasno, ja u to ne vjerujem, kao ni u propuh (propuh je isto strujanej vazguha ko vjetar, pa svi bi bolesni hodali kad vani puše vjetra)
naravno da ne pravim preveliku razliku, ali čisto zbog akomodacije organizma, koja je teža kad je velika temperaturna razlika

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 15382
10.6.2011 10:46:17   
HAHA
A joj,baš mi žao ljepotice Aneuser posted image ,nadam se da će brzo proći.helena,nadam se da neće biti strašna reakcija i da tura brzo prođe.Leena fino se provedi večeras.Nadam se i ja da će Harun ovako nastaviti spavati,ali ipak mislim da je to samo izlet,a isto pomislila sam ovo što kažeš super bebo za kišu.lejla80,meni neki dan dali letak za Importane,otvara se neka turska radnja s odjećom i biće promotivne cijene,ali od 17 h.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 15383
10.6.2011 10:56:00   
Rimljankaa
Da li ce u Importane biti sta povoljno za djecu? Da neidem traziti,nego veceras da kupim i na rodjendan Kontala sma nekaav kompletic sorts i majicu,ili trenerkicu ili hlace i duks...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 15384
10.6.2011 10:58:40   
la bomba
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Kontala sma nekaav kompletic sorts i majicu,ili trenerkicu ili hlace i duks...

Meni se uvijek najviše isplatilo kombinovati po Zarama, .... nego po dječijim radnjicama, .. skuplje tamo izađe. user posted image

Kad se dobar čovjek pokvari, postaje najgori.

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 15385
10.6.2011 11:00:22   
Almaa
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Da li ce u Importane biti sta povoljno za djecu? Da neidem traziti,nego veceras da kupim i na rodjendan Kontala sma nekaav kompletic sorts i majicu,ili trenerkicu ili hlace i duks...

ja mislim da hoce, ima Vrtuljak, a ima i Lindex, ja sam luda za ovim stvarima iz Lindexa tako su mi sarene i vesele...

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 15386
10.6.2011 11:02:52   
Rimljankaa
Kakvo je ovo sugavo vrijeme,ako mi se bude dao da izadjem,kupicu nesto,a pravo i malenu da prosetam. A ako ne svraticemo u Importane veceras.

Da nas samo kisa u putu ne uhvati

Ja sam najbogat

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 15387
10.6.2011 11:03:09   
Almaa
jelena ljubi nam Anu, zelimo joj brzo ozdravljenje, moj brat je stalno vodio bitku s usima kad je bio mali, uh to bas pamtimuser posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 15388
10.6.2011 11:22:49   
vila_7
vjestice i meni je glupo pa necu ni dati,hajde da je neki bas za jacanje,al zeljezo user posted image  

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 15389
10.6.2011 12:53:28   
rose
vi se zene usutite kad je meni najdosadnije na poslu

btw trebala bih i ja sebi pasos izvaditi..znate li kakva je situaciju u starom gradu za predavanje?

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 15390
10.6.2011 13:01:06   
vila_7
rose ja i ti smo nadrljale ako nas uhvate na poslu! user posted image user posted image user posted image
A ne mogu ti pomoci oko pasoša,ja nisam iz SAuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 15391
10.6.2011 13:04:34   
rose
ma nece...ja ovako od 99-e user posted image  online stalno user posted image  a juce sam se naradila a danas sve kontam jesam li sta zaboravila i ne mogu da se sjetim..a izdangubih dan...moja ekipa u Neumu...ja u projektnoj zgradi i sama u kancelariji od 20 i kusur kvadrata...slusam ministry of sound i cekam 3 sata user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 15392
10.6.2011 13:08:56   
vila_7
uu pa tebi pravo lijepo! Ja moram tiho kuckati i neprimjetno jer me mogu ove moje "kolege" usmekati! user posted image Ja cu izaci u 2 - moram sebi kupiti par stavrcica!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 15393
10.6.2011 13:21:22   
rose
IZVORNA PORUKA: helena_7

uu pa tebi pravo lijepo! Ja moram tiho kuckati i neprimjetno jer me mogu ove moje "kolege" usmekati! user posted image Ja cu izaci u 2 - moram sebi kupiti par stavrcica!

i ja cu vjerovatno oko pola 3...da otfuram do opstine po rodni list...pa da probam za pasos predati u ponedjeljak user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 15394
10.6.2011 13:22:05   
rose
IZVORNA PORUKA: helena_7

moj se kolega citavu moju trudnocu nagledao ovog zelenog ekrana...pa i sada ga gleda...kad se radi, radi se a kad se ima prodtora...surfa se user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 15395
10.6.2011 13:30:25   
vila_7
mai mi tako samo se svi rave ludi...kao svi rade non stop-nidje veze sto ti kazes kad se radi radi se al kad nema posla necu ga izmislajti!

Zna li neko kakva je situacija u Pionirskoj dolini,voljela bih doci jer je moja beba odusevljena zivotinjama!?

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 15396
10.6.2011 13:31:28   
Sulty
Cao svima,
Ja od jutros nisam stala. Nesto oko Vege, pa onda ona zaspala, ja rucak, pa cisti pod, pa stavljaj ves u masinu. Onda sam imala opciju ili tus ili rucak. Odlucih se za rucak. Danas cu smrdit, ali bicu sita user posted image user posted image . I evo dok sam jela, bas kontam, kako lijeni ljudi imaju djecu, a imaju i oni djecu???? Kad oni stignu sve?user posted image
Moja Vega jos uvijek ne spava. Tacno sam skontala od njenog rodjendana. Taj dan, 22. maja je prespavala citavu noc i od tad se budi svakih pola sata, sat citavu noc. Ja tacno ne mogu vjerovat da vise to i izdrzavam, ali valjda se i na to navikla, pa i nije tako strasno user posted image . Danas trebam dobiti, a nema je jos. Mozda sam trudna user posted image . a mozda i ne bi bilo lose cekati jos jednog malog user posted image .
Kao sto vidite, nekakva sam u blesavom raspolozenju. Valjda od nespavanja.
Evo sad sebi napravila kaficu i odoh vas lagano citati i moliti boga da ona moja mala jos mrvicu odspava dok se mama malo ne opusti.

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 15397
10.6.2011 13:38:12   
vila_7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sulty u postu ti se osjeti neka zvrknutost! user posted image user posted image user posted image user posted image nego ti lezi malo!user posted image
Salim se ja nek si ti nama takva sva hiperaktivna!

jel se mozda budi zbog zubica ili...?

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 15398
10.6.2011 13:39:43   
Sulty
Leena, uzivaj veceras na godisnjici mature i bas mi je drago da je Esmic bolje.

Jelena, draga, bas mi je zao i Anice i tebe. Dusa draga, mogu misli tkako je to uho boli. Zelimo joj sto brze ozdravjenje i oporavak. Ne daj nam se. Je li ti muz makar kuci ili si sama?

Helena_7, drago mi je da je vakcina vise, manje prosla kako treba. I moja Vegica vristi i svi je moramo drzati. Kukavica na mene. A za kupanje u moru, ne znam, ja cu Vegicu kupati ako bude ono fina voda, bude li meni prehladna, necu ni nju kupati, ali u sustini mislim da je super da se malo brckaju u moru. Bude li prehladna, fino napunom bazencic njen morskom vodom, stavim na sunce da se dobro ugrije i nek se onda kupa.

Haha
, cestitam na spavanju. Ide li se danas u park ili ti se ne da rizikovati opet sa kisom. Mi smo vec jutros bile vani, a ako bog da opet cemo bude li finog vremena.

Eh, ja vam ako bog da od srijede pocinjem raditi. Doduse, samo 15 dana, ali super je i to. Bas se radujem malo da se necim drugim bavim osim svojim djetetom.

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 15399
10.6.2011 13:41:49   
Sulty
Draga, Helena, pojma ti nemam zasto se budi. Haj ga znaj. Doduse Vega ima samo cetiri zuba. Djeca njenog uzrasta imaju puno vise, pa ko zna mozda krecu svi odjednom. Ja pipam, ne osjetim nista, ali dugo oni rastu prije nego sto izbiju. Uglavnom, vise se i ne pitam sto se budi, samo svakko vece molim Boga da tu noc prespavamo kako treba. Valjda nasa molitva jos nije dosla na red. Nije bitno, cekacemo mi. Doci cemo i mi na red user posted image . Ma, ne je ona meni zdrava, a jednog dana ce se valjda i prestati buditi.

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 15400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  614 615 [616] 617 618   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  614 615 [616] 617 618   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

djecje flasice

kako perete djecje flasice

ubacim u steralizator (21%)

deterdzent i cetku (48%)

samo vrelom vodom (20%)

ili nekako drugacije i kako (11%)

Broj svih glasova: 66

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *