rose
|
IZVORNA PORUKA: Leena Jutro, drage moje! Ja juce bila do nekih doba na poslu, pa kod doktora, pa opet jutros kod doktora... Ma uzas vise:( Esmic je smijesna skroz, svaki dan novi fazoni... Sinoc sam morala sestru voditi na neki koncert na Bascarsijskim nocima, i podju i Esma i mm. Ona se toliko isplesala, jos neki mali rock bendic, a ona mase glavom k'o pravi rocker, crkla sam od sege Jele, prije podne ne mogu nikada dok ovaj festival ne zavrsi, a do tad ces se ti i poroditi, pa cu ti doc na babine . Joj kod tebe jos to od pola pet buđenje... Ja sam takav pospanko, kazem mm, da nisam tolika spavalica, vec bi mi drugo imali, nego valja ponovo te noci i zore budna prolaziti Lady, ja napravila dzem s tim dzemfixom, samo sam ja kupila ono ledovo sumsko voce zaleđeno-predobro je! Ugl, sto se mene tice moze kafa u ponedjeljak, a moze i u nedjelju, ako jos nekom odgovara. U nedjelju kad god, a u pon. samo poslije podne secer mali...sve zamisljam da ce i ova moja cupavica tako za nekih pola godine do godinu akoBogda :)
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|