Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
juhuuu imal vas??' lady to kod vas nepromjenjeno stanje ah nece valjda i tebe... iman vrijednice moja draga ipak si se uspjela javitii...svaka cast helena joj helena draga postavljala sma sliku al niej htjelo nesto,nemam pojam sto...ev opet pokusavam...sve za tebe..pusa za evu sunce e nek si se i ti oglasilaaa...nemas pojma kako mi je dragooo...ljubim te/vas super bebo zenoooo imal te???'potzelim tvoje postove ono pravooo...bas ih uvijek s cejfom citam,nekakvi mi narodski slusal momak???' rose bravoooo za S samo naprijed ostalim
Dobro vece drage moje Ja evo peglam ves pa malo zraknu da vidim sta ima .........kad ono svega Iman draga djevojcice sretan ti rodendan ladyblue a misa mu bas mi je zao ..... zelim brzo ozdravljenje rose uh draga guzla vidjet ces sad ce ona krenuti sa fazonima svaki dan nesto novo,Salko sad pokazuje prsticem ne ne i kada neko ide pa pa Cickolini pusa za hrabru i mamu i curicu jele pa stvarno si zeno legenda sa takvim stanjem i zimnica eh i ja cu sutra na pijacu da kupim paprike pa da sta kiselim Leena,sunce,helena,medi,mala_sa ,mersiha,stefania,..........
Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan...Nasoj Iman rodjendan, rodjendan, rodjendan..Zivjela,zivjela i sretna nam bila, zivjela, zivjela i sretna nam bila [sm=sloncek.gif]
esmina, i Nađa je naučila da maše na pa-pa. presmiješna je
kažem ja njoj jučer: "ti si moja prda smrda" a ona će "pda" ja ponovim prda smrda....kaže ona "pda" rekoh "smrda" kaže ona "tata"....ja umrla od smijeha
< Poruku je uredio ladyblue -- 16.9.2011 21:58:36 >
preslatko
Vecer zenice... Ja natekla od umora,ovaj moj je upao u neku skroz ludu fazu,djetetu se spava a nece on se tako izvija,place,dernja a oci preklapa ,ja ga spustim da legne,on hoce fraz da dozivi i tako po cijeli sat vremena( koji u takvom stanju traje vjecnost) i onda se valjda smori i uhvati san,a tad pocinje da kao jeca...
Ljubicice,sta da ti kazem draga ni moj ne spava duze od 1/2 h u toku dana a uvece 2-3h u komadu...
Bravo za S debelguzicu. Entinte i moj E se vec nekoliko dana prevrce na stomak i tako ostane zaigra se i odupire se nogicama kao on bi puzao . Swwet mogu mislit kako si se uplasila ali samo nek je ona ok. Sunce falite nam ovdje . Bint Hamzica ti je pravi cool-er. Skvo dobro nam dosli,Emir je masallah, meden! HAHa djesi zeno Mala_sa dokle vi stigoste sa hranom/ dohranom jesi li mu pocela uvoditi kasice? Ostalim mamama i bebama
Ma S je kritican kad ga presvlacim kad ga skidam ok ali obuci izvija se baca se ...........MM je tako maloprije zviznuo u zube da smo mislili da cemo morati zubare obilaziti ovih dana
Ma S je kritican kad ga presvlacim kad ga skidam ok ali obuci izvija se baca se ...........MM je tako maloprije zviznuo u zube da smo mislili da cemo morati zubare obilaziti ovih dana
ova se glavom baca unazad a ja se ko zirafa istezem da me ne zvizne u zube
Amam- mi smo isto imali tu fazu kad nikako nece da se uspava, ali evo hB nekako smo je sredili...ali od tada moj A spava samo na stomaku, i nikako drugacije... evo veceras ga stavila na ledja da zaspe (oci mu se preklapaju) kad nakon 5min u plac i razbudi se haman placuci, ja ga podignem i stavim na stomak kad u sekundi zaspa Sa dohranom jos nisam pocela, sad je opet sve ok sa spavanjem i dojenjem, pa cu sacekati bar do punih 5mj, iskreno malo mi mrsko to stalno spremati, reko da uzivam jos malo (samo izvadi siku, i sve sredjeno )
Skvo- masAllah djecaka, i moj A je bio bas tako pun kose i sav cupav dobro nam dosli
Lady- da nam brzo ozdravite
Iman- ocekujemo sliku torte
Bint, HAHA, rose, sunce, tukice, mersiha, stefania, cickolini, palachinken i sve dr ljubite nam bebice
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm