|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
25.1.2011 15:43:12   
Anoniman
Teacherko,ja mislila da nije o.k neznam previse pije nekad uzme flasu neispusta iz ruku nosa i ko pjanac malo-malo pa se zaljevauser posted image Reko jel o.k a vidim da je.
Jel vi prokuhavate i sad vodu djeci ja A.preko zime nedajem vodu obicnu nikako da pijeuser posted image reko od vode nista od caja i soka bar nesto.
Ja dok sam davala ljeti prokuhavala sam a sada,ovo ljeto neznam.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3601
25.1.2011 15:43:58   
Lady26
Pa znas sta, ne zna ni ona bas ono pravo ali joj se svidja, i ja naspem malo i uzima po gutljaj, nekad uzme malo vise pa se zakaslje, i kad to prodje samo nastavi hihihihi...jer ne zna fino uzeti gutljaj, nego "srkne" (kako cu drugacije reci user posted image ) i ako uzme vise ode direkt u grlo....

< Poruku je uredio Lady26 -- 25.1.2011 15:45:40 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3602
25.1.2011 15:46:37   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Lady26

Joj teacher bas zeznuto...
Ljetos nam je to bio spas, na onim vrucinama...vidjela sam dosta user posted image sto nece ni slucajno tecnosti a napolju +35...hB pa voli...nek pije koliko god, ne moze skoditi, pogotovo kad je bila bolesna

ja se ljetos nisam brinula jer sam dojila, al mi je najgore bilo nedavno kad je imala upalu grla, nista nije htjela ni da jede ni da pije, a temperaturauser posted image jedva je pojela malo supice.... kad pomislim na ljeto sto slijedi, muka mi je

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3603
25.1.2011 15:47:13   
Lady26
Ja ne kuham vise vodu , osim kad pravim "pravi caj", inace pije hipp vocni i samo podgrijem vodu...
Al ne kuham odavno, ima sigurno 3-4mjeseca ...nisam ni za bebimil dok ga je pila

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3604
25.1.2011 15:49:22   
teacher75
IZVORNA PORUKA: marinčii

ma kad popoije 50ml bilo čega ja  zadovoljna,al eto mene tješi što još doji pa nće mi valjda dehidrirati,teacher jesi joj probala praviti kakve pahuljice s mlijekom možda bi tako htjela 

probala je onaj cokolino sa pahuljicama, napravim joj gusto da moze jesti kasikom, al to mi je sve rjesenje za jedan obrok, ne mogu joj po citav dan praviti pahuljice, puru ili griz kako bi unosila mlijeko u organizam, mora jesti i voce i slano, onda bi je ovo zasitilo pa ne bi htjela nista drugo...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3605
25.1.2011 15:49:40   
Anoniman
lady, koju dajes vodu ja dajem nasu celvikuser posted image flasiranu nasa sa cesme se nepije.Ovu sto svekar dodnosi od svake iz neki suma izvora nevjerujem basuser posted image .
I ja A.dajem hiip caj nece djete nikoje drugouser posted image samo hiip.Ni kamilicu,ni mentu ma nista drugo nece i nece .....
A nerece za mlijeko prokuhavasli touser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 3606
25.1.2011 15:50:05   
teacher75
IZVORNA PORUKA: felix

Teacherko,ja mislila da nije o.k neznam previse pije nekad uzme flasu neispusta iz ruku nosa i ko pjanac malo-malo pa se zaljevauser posted image Reko jel o.k a vidim da je.
Jel vi prokuhavate i sad vodu djeci ja A.preko zime nedajem vodu obicnu nikako da pijeuser posted image reko od vode nista od caja i soka bar nesto.
Ja dok sam davala ljeti prokuhavala sam a sada,ovo ljeto neznam.

ja ne prokuhavam, ionako ce morati piti ovu vodu nekada, nek navikava, sta cu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3607
25.1.2011 15:51:05   
teacher75
mlijeko koristim meggle u tetrapaku i ne prokuhavam

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3608
25.1.2011 15:51:52   
Lady26
Kad ste spomenule pahuljice koje jedu vase bebice, citala sam temu al nista nisam nasla...mogu li one jesti muesli ili sta vec
Kupila sam joj babylove proso, babylove 3 vrste zitarica (ono u prahu i pravi se sa mlijekom), ali me zanima sta jos smije, ima skoro 14mjeseci (mada ne pratim puno tablice, probala sve i svasta)

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 3609
25.1.2011 15:52:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

ma kad popoije 50ml bilo čega ja  zadovoljna,al eto mene tješi što još doji pa nće mi valjda dehidrirati,teacher jesi joj probala praviti kakve pahuljice s mlijekom možda bi tako htjela 

probala je onaj cokolino sa pahuljicama, napravim joj gusto da moze jesti kasikom, al to mi je sve rjesenje za jedan obrok, ne mogu joj po citav dan praviti pahuljice, puru ili griz kako bi unosila mlijeko u organizam, mora jesti i voce i slano, onda bi je ovo zasitilo pa ne bi htjela nista drugo...

kod mene od prijatlj.mali prestao piti mlijeko posle 1god.nije vise nikad htjeo danas ima 2,5 god ziv zdrav veseo,samo je majiuser posted image Visine kao moj anel rekao bi da ima 1,5godinu.
Ona nije puno brinula za mlijeko davala je cokolino rijetkos kad da upali da popije casu mlijeka.
Meni je gore nekako za tecnost vodu,.zasto nece user posted image ocel ljeti cudo se joj netrazi kad su one vrucine anel ljeti jede slabije al pije dosta tecnosti.
Ocel ostalu hranu sto skuhas da jede?

Neposredna veza do poruke: 3610
25.1.2011 15:54:22   
Anoniman
lady, anel ne voli pahuljiceuser posted image cak nece da jede ono cokolino sa 12mjes.jer ima u njemu pahuljica ne voli.
Mislim da bi mogla dati ako hoceuser posted image .
Teacherko, ja prokuhamuser posted image (i ja dajem megle3,2%) al samo malo min.i ubacim keksa .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3611
25.1.2011 15:55:51   
Lady26

lady, koju dajes vodu ja dajem nasu celvikuser posted image flasiranu nasa sa cesme se nepije.

Vodu sa cesme, dok je pila bebimil kupovala sam Janu od 5l ali za caj i sl samo sa cesme, a mlijeko kuham samo za hapu, ne za dorucak (za cokolino, zitarice i sl)

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3612
25.1.2011 15:56:57   
teacher75

kod mene od prijatlj.mali prestao piti mlijeko posle 1god.nije vise nikad htjeo danas ima 2,5 god ziv zdrav veseo,samo je majiuser posted image Visine kao moj anel rekao bi da ima 1,5godinu.
Ona nije puno brinula za mlijeko davala je cokolino rijetkos kad da upali da popije casu mlijeka.
Meni je gore nekako za tecnost vodu,.zasto nece user posted image ocel ljeti cudo se joj netrazi kad su one vrucine anel ljeti jede slabije al pije dosta tecnosti.
Ocel ostalu hranu sto skuhas da jede?

inace jede sve skoro osim tih mlijecnih proizvoda mada joj uglanom moram blendati kako bi vise pojela. a ova moja ne moze biti nikako niska, ja 182cm a mm 189user posted image user posted image user posted image a ona je vec sada visoka oko 84cm

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3613
25.1.2011 15:57:59   
teacher75

lady, koju dajes vodu ja dajem nasu celvikuser posted image flasiranu nasa sa cesme se nepije.

Vodu sa cesme, dok je pila bebimil kupovala sam Janu od 5l ali za caj i sl samo sa cesme, a mlijeko kuham samo za hapu, ne za dorucak (za cokolino, zitarice i sl)

e i ja tako, mlijeko se kuha kad pravim griz ili puru a kad pravim cokolino onda samo ugrijem

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3614
25.1.2011 15:58:58   
Lady26
Zene, meni je toliko drago da je Lana pocela da zvace, dodje mi da joj "uvalim" u ruku batak da pojede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...luda sam, ja bih sad sve odjednom...al stanem na loptu i kazem sama sebi, halo blesoooooooooo ohladi user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 25.1.2011 15:59:41 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3615
25.1.2011 16:00:51   
teacher75

Zene, meni je toliko drago da je Lana pocela zvace, dodje mi da joj "uvalim" u ruku batak da pojede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...luda sam, ja bih sad sve odjednom...al stanem na loptu i kazem sama sebi, halo blesoooooooooo ohladi user posted image

ma i ova mojaa zvace iako je tek poceo da raste 1. zub, al izvace ono sto voli: pizzu, hljeb, kiflu, keks, cokoladu, nekada malo pite, cevapeuser posted image , mandarine, bananu, malo jabuke a povrce s mesom mora biti fino izblendano inace pljuje iste sekunde. kada izblendam pojede oko 200ml. voce ne moram blendatiu ali nekad izblendam da vise pojede

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3616
25.1.2011 16:02:15   
teacher75
pojede 2 cevapa ko od sale i hoce josuser posted image user posted image user posted image naravno, ne dam joj jer nije zdravo

Neposredna veza do poruke: 3617
25.1.2011 16:04:34   
teacher75
da naglasim da je cevape prvi put probala prije par dana, da ne pomisli neko da ja to olako dajemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3618
25.1.2011 16:04:58   
Anoniman
ladyuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja kad ocu da se A.najede ko cojk ja blendam naravno to bude rucku svaki danuser posted image a ne onak jeo bi satima i oladilo biuser posted image user posted image do njega.
Nesmeta mu ni kad ima veci stvari recimo meso pilece kad mi veceramo batak sto rece ladyuser posted image odkinem i dam i zvace i pojede tako sve ostalo.

Neposredna veza do poruke: 3619
25.1.2011 16:08:43   
Lady26
Ma i Lana je puno vise jela kad je htjela blendano al sad joj se gadi user posted image user posted image , sad pojede samo pola npr. od prijasnje porcije ali pojede uz to krisku hljeba - sredinu naravno - pa se ne brinem, meso joj smiksam (jer ga jos nece zvakati u rucku) ali povrce samo malo viljuskom iznjecim.

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3620
25.1.2011 16:09:12   
Anoniman

pojede 2 cevapa ko od sale i hoce josuser posted image user posted image user posted image naravno, ne dam joj jer nije zdravo
user posted image user posted image user posted image ej jesi neka ja dajem dokle guza moze-.Pusti ju neka ocefi pa nejedu se cevapi svaki danuser posted image
Mi smo neki dan jeli,anelu u tanjiric nacopala i vilic u ruke i jeo je dokle je mogaouser posted image .
Jedino pizzu ne voli he he he .....

Neposredna veza do poruke: 3621
25.1.2011 16:11:11   
Lady26
A smijesna mi je kad hoce narancu ili klementinu, uzme iz zdjele nosi meni ili mm i kaze : go go nam nam (sve okruglo nam je go go iliti lopta) user posted image user posted image user posted image user posted image

A kad ujutro hoce da je izvadim iz kreveta (a ja necu, rano mi user posted image ), vuce mi deku i ja ustanem i priblizim joj se a ona me pomazi po licu i kaze gaaaa gaaaaaa user posted image user posted image user posted image - lopov!

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3622
25.1.2011 16:12:09   
teacher75

user posted image user posted image user posted image ej jesi neka ja dajem dokle guza moze-.Pusti ju neka ocefi pa nejedu se cevapi svaki danuser posted image
Mi smo neki dan jeli,anelu u tanjiric nacopala i vilic u ruke i jeo je dokle je mogaouser posted image .
Jedino pizzu ne voli he he he .....

ova moja voli pizzu pravo, pojede citav onaj trokuticuser posted image dijete na mamu, ja bih je mogla jesti svaki dan a i mm je pravo voliuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3623
25.1.2011 16:12:22   
Anoniman
ma da vam pravo kazem neznam sta je veca muka ili pak nijeuser posted image Ovaj Hb.oce jest i jede ali al nece da sjedi mirnouser posted image ili Moram upaliti tv nesto da ga zanima ili mu moram u hranilicu nasut vode,ili dat nesto deseto da drzi u rukama dok jede......
Kaze mm.polako s hranjenjem gdje zuris cekaj reko suti dok se zaigro i miruje da on oce da jede ko cojk ja bi cefila i po 2.sata snjimuser posted image !!!!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3624
25.1.2011 16:14:11   
teacher75

ma da vam pravo kazem neznam sta je veca muka ili pak nijeuser posted image Ovaj Hb.oce jest i jede ali al nece da sjedi mirnouser posted image ili Moram upaliti tv nesto da ga zanima ili mu moram u hranilicu nasut vode,ili dat nesto deseto da drzi u rukama dok jede......
Kaze mm.polako s hranjenjem gdje zuris cekaj reko suti dok se zaigro i miruje da on oce da jede ko cojk ja bi cefila i po 2.sata snjimuser posted image !!!!

i kod nas je isto ovako, tv upaljen, i sve slikovnice pregleda a ako to ne pali onda prebire i razbaca moju sminku, a ja samo ko u pekaru uvaljujem kasiku, i sve tako pojedeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *