|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  163 164 [165] 166 167   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
1.2.2011 21:37:28   
Anoniman
Mozes.Kazi mi jel se vama ikad ovako desilo da zaredom mjesecno budete bolesni .i da pijete antib.koju ste preventivu uzeli da ojacate imunitet ?user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 4101
1.2.2011 22:14:30   
malena_t
felix pitala si za davanje sirupa.... šprica je zakon, dok se snadje progutao sirup...probaj

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4102
1.2.2011 22:32:32   
marinčii
felix nadam se da će noć biti mirnija i da neće biti ture,čim antibiotik krene djelovat manje će ga boliti grlo pa će on počet i jesti sigurno..ljbimo ga punoo i da nam što prije ozdraviuser posted image
nema nam ni marijanne nadam se da je Nikoli tura prestala i da je dobrouser posted image

Mi smo imali naporan dan baš me izmorio nema živa mira,al dobro ne smijemse tužit sve je super samo nek su zdravi

svima želimo mirnu noćuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 4103
1.2.2011 22:35:03   
Anoniman
malena,marinciuser posted image user posted image
evo igra se valjda ce biti dobro samo se bojim da se nerazbudi kad dam veceras sirupuser posted image Molim Boga da se nerazbudi bilo bi jao meni.....
Al bit ce bolje mislim Pozitivnouser posted image
Pusa svima i mirna vam noc.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 4104
1.2.2011 22:42:05   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix

Mozes.Kazi mi jel se vama ikad ovako desilo da zaredom mjesecno budete bolesni .i da pijete antib.koju ste preventivu uzeli da ojacate imunitet ?user posted image

Nismo.

Eh, ovako je bilo kod nas -

- u decembru 2009. 6 mjeseci
- u augustu je imala trodnevnu virozu.
- u oktobru temp. punih 5 dana a ne znamo tačno od čega. Pila je antibiotik u bolnici.
- u decembru opet puna tri dana temp. Pretpostavka da je upala grla, mada je grlo bilo jako malo crveno. Pila antibiotik.

Eto, kako sad stvari stoje, svaka 2 mjeseca. Cijelo vrijeme u glavi imam kraj ovog mjeseca februara i kao da je opet očekujem. A fakat ne želim brijati da će je dobiti. Baš me uhvati neki strah user posted image

U medjuvremenu smo muku mučili s bajama i kljukali se antibioticima user posted image

Što se tiče imuniteta od nedavno pije matičnu mliječ od medexa i svakodnevno se kljuka limunom i medom...

< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 1.2.2011 22:50:56 >

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4105
1.2.2011 23:47:30   
Ella_H
Poz svima i mi malo da uletimo.
Mi smo zaredali s virozama, antibioticama, upale uha itd itd
11 ta upala uha a djetetu 17 mjeseci ja samo sto nisam poludila totalno.
11tog februara imamo kod specijaliste termin pa ce valjda naci neko rjesenje,
dusa me boli za malenim iako je pravi cojkic i bucko i sve ,sta znam
prije par dana smo otkrili da ima manjak zeljeza itd itd, ma gdje nece
sta sve djete dozivljava.
Ljubimo vas sve cuvajte se, ja sam vam ovakouser posted image user posted image .

Neposredna veza do poruke: 4106
2.2.2011 0:18:01   
leona81
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: leona81

nas opet muce zubi, imamo i malu temp...spavamo evo vec vise od 2 sata od muke...jel normalna stvar kad vec davno izadju zubi da iza zuba bude malo krvavo? danas kad je plakala vidjela sam da joj je na donjim zubima tako a gore je sve ok?

leona to su njoj upaljene desni mozda cak i aftice da ima, ako imas gengigel namazi joj.moja obojica su uz bronhitis i upalu krajnika imale i upaljene desni cak i afte idr dala genicianu i rekla ako imamo gengigel da njega stavljamo jer je odlicanuser posted image

ona nema nikakve druge simptome, temp nema vise, samo to...od cega joj mogu biti upaljene desni

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 4107
2.2.2011 0:42:34   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Ella_H

Poz svima i mi malo da uletimo.
Mi smo zaredali s virozama, antibioticama, upale uha itd itd
11 ta upala uha a djetetu 17 mjeseci ja samo sto nisam poludila totalno.
11tog februara imamo kod specijaliste termin pa ce valjda naci neko rjesenje,
dusa me boli za malenim iako je pravi cojkic i bucko i sve ,sta znam
prije par dana smo otkrili da ima manjak zeljeza itd itd, ma gdje nece
sta sve djete dozivljava.
Ljubimo vas sve cuvajte se, ja sam vam ovakouser posted image user posted image .

A, jooooooj, pa kako toliko puno puta user posted image

Nadam se da će specijalista biti od pomoći i da će ovo sve biti uskoro iza vas user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 4108
2.2.2011 8:26:14   
Mya_81 RR
Jutro user posted image

Felix, kakva je noć bila?

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 4109
2.2.2011 8:37:58   
tekja
jutro i od nasuser posted image ..iskreno se nadam da felix i Anelko jos pajkeuser posted image ...

evo mi trecu noc provodimo bez dojenja, malkice place kad se probudi, ali na moje iznenadjenje to traje najvise deset sekundi i on ponovo zaspiuser posted image ..ima samo dva budjenja, MM ga nekad ni ne skonta...

Mya, Tajra, jaja idu u cijelom obliku, valjda ima nesto i u ljuski sto je neophodno da bi smjesa bila djelotvorna, sveki  mi je rekla da bi jaja trebala biti friska, znaci da su ih koke snijele u dan dva, nabaviti od nekog pouzdanog...e sad to za salmonelu, ma nemam pojmauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 4110
2.2.2011 9:18:44   
rose 87
jutrouser posted image
a joj cim sam usla vidim da su djecica bolesna
felix nadam se da ce brzo da vas prodjeuser posted image user posted image user posted image ljubi druga
i svim drugim bolesnim user posted image zelimo brzo ozdravljenje
mi smo konacno skinuli gips user posted image ,sad moramo citavo vrijeme hodati za njim jer se pusta da hoda a neobicno mu bez gipsa,pa se bojim da ce ruzno stati
joj i mi moramo na kontrolu zeljeza,znam da cemo opet dobiti sirup jer je prosli vise ispovracao nego sto je popio tako da ne vjerujem da mu je sta pomogao
a za imunitet i mi pijemo sirup od cvekle i meda neki i cini mi se da djeluje jer nismo imali prehlada a nikada nas ne zaobidu kad nam zubici nicu
eto ispisa se ja,svima saljemo user posted image user posted image user posted image i puse

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 4111
2.2.2011 9:24:50   
Lady26
Jutrooooo....ja sam mogla jos spavati, ali mora se raditi, evo pijem kafu, curica ostala igrajuci se sa tetom, dobila sam i jutros mahanje, nema plakanja hB, dobila sam i cmok u obraz... user posted image
Felix i ja se nadam da vam je noc bila mirna, da Anelko nije imao turu...

Mi smo sinoc isle kod moje nane, ima jaku upalu oba uha, ne cuje apsolutno nista, malo sam tuzna, jako je volim...a Lana se istrcala, nasmijavala nas, cirkuzala, sad ima neki novi fazon da iskezi zubice i ko fol se smije...ma sega...
Ella pa bas kako tako, ja se bojim tih upala uha, hB dosad nije bilo problema s tim...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 4112
2.2.2011 9:30:38   
marinčii
jutrouser posted image
ella_h joj pa kako toliko puta jadni naš prijatelj ,ljubimo ga puno i ne ponovilo se nikaduser posted image
rose ajde super da nema više gipsa,koji sirup ste pili ..mi smo uzimali ferrum lek i baš ga fino pije,,a prije toga smo pili neki legofer nije htio ni okusit tako da smo tražili doktoricu da nam zamjeni
felix nadam se da je noć bila bez ture i da ste se makarmalo naspavaliuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4113
2.2.2011 9:34:25   
Anoniman
Za sve bolesne drugoveuser posted image user posted image da sto prije ozdrave

meni je jutro super krenulo...prosuo je predamnom punu casu svjeze iscjedjenog soka od narandze..do kraja...fakat ne znam sta mu biuser posted image user posted image ja cak nisam mogla usta otvoriti od soka...i valjda kako sam se tek probudilauser posted image pa sam ga samo pogledom presjekla i prstom pokazala da mi bjezi s ociju sto je skontao

interesuje me kako ce dan zavrsitiuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4114
2.2.2011 9:38:08   
tekja
IZVORNA PORUKA: dadada

Za sve bolesne drugoveuser posted image user posted image da sto prije ozdrave

meni je jutro super krenulo...prosuo je predamnom punu casu svjeze iscjedjenog soka od narandze..do kraja...fakat ne znam sta mu biuser posted image user posted image ja cak nisam mogla usta otvoriti od soka...i valjda kako sam se tek probudilauser posted image pa sam ga samo pogledom presjekla i prstom pokazala da mi bjezi s ociju sto je skontao

interesuje me kako ce dan zavrsitiuser posted image user posted image

pa u istom stilu dadada...pripremi se vec sadauser posted image ...ja sam prezivjela istresanje ulja na tepih, sve ostalo sto prospe meni je okuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4115
2.2.2011 9:39:08   
Lady26

pa sam ga samo ogledom presjekla i prstom pokazala da mi bjezi s ociju sto je skontao

interesuje me kako ce dan zavrsiti

user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

Izvini morala sam...cuj prstom pokazala da se skloni a on razumio hahahahaha

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4116
2.2.2011 9:45:35   
Lady26
Tekja... moram ti reci da ti djecak ima prelijepo ime user posted image user posted image

Moj se brat tako zove.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4117
2.2.2011 9:46:50   
Anoniman
prst i pogled koji zrak rezeuser posted image su mi jos od Leni ostaliuser posted image user posted image

ma stvarno mi nije jasan nekad nikako...voli pravo sok...jedva doceka...sta njemu bi pa da to uradi nije mi jasnouser posted image

tekija...on je jednom tako dohvatio onu zicu protiv prskanja dok sam se ja tusirala...pa je "isklofao" foteljuuser posted image user posted image tepih i stol...i svoju glavu...a trebali smo ici vani...ja sam stvarno vise spiclesuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4118
2.2.2011 9:48:00   
Anoniman
jutrouser posted image user posted image user posted image
A. je zaspo u 12. Budio se oko pola 1. kmeco malo sreca zaspa.Oko 1. dam sirup nije se budio.
Oko 3. Budi se place dam caja popije malo i uzmem ga ninata tako mozda 20min lagano samo sputim opet kmeeee Ja opet na none i tako zaspim do 4.Trznem se spava ,Spustim ga i ja zaspim.Oko 6 opet se budio plakao ,.Uzmeme ga uninam i zaspi dam flasu popio je malo .
I do pola 9 izgurali nekako.
Umorna sam ma ne umorna premorena ,slomio me.
Danas ce mi doc seka abd. da odspavam i odmorim jedva cekam abd.
Pusa svima od nas dva posebno slinavog anelauser posted image user posted image nezna se odakle vise slini iz usta ili nosa.!!!!

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4119
2.2.2011 9:50:01   
Anoniman

prst i pogled koji zrak rezeuser posted image su mi jos od Leni ostaliuser posted image user posted image

ma stvarno mi nije jasan nekad nikako...voli pravo sok...jedva doceka...sta njemu bi pa da to uradi nije mi jasnouser posted image

tekija...on je jednom tako dohvatio onu zicu protiv prskanja dok sam se ja tusirala...pa je "isklofao" foteljuuser posted image user posted image tepih i stol...i svoju glavu...a trebali smo ici vani...ja sam stvarno vise spiclesuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image uh jo nije A. lako s tobom user posted image uh pardon tebi snjim heheheh.
I to gdje ce bas na jutros scene da pravi heheh
ljubinmo nestasku malog

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4120
2.2.2011 10:02:25   
tekja
lady, hvalauser posted image
bas su nam djeca zanimljiva dadada, s njima vazda pozoriste, malo vise bacaju na dramu nego komediju, al' nadamo se boljem za jedno 30 godina user posted image  ma ne smijem svom nista prigovoriti, on je zlatan kakva sam bila jauser posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4121
2.2.2011 10:10:11   
Anoniman
nada...nada nikad ne umireuser posted image user posted image

ma ne znam vise sta bih rekla...gleda ga moja rodica koja ima dijete 6 mjeseci mladje i kaze...ti A. si stvarno nestasanuser posted image user posted image ...valjda je htjela reci neodgojen...pa malo doziralauser posted image ...al stvarno znas koja je razlika izmedju ovog i njenog...nebo i zemlja...on miran, jede sveuser posted image , samo prati Andreja...gleda sta on radi pa pokusava i onuser posted image ...pa je tako moja rodica odlucila da umanji druzenjeuser posted image ...moja A. je los primjeruser posted image user posted image user posted image ...kontam ja...haj ga da "odgoji" ako mozesuser posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 4122
2.2.2011 10:21:11   
Srculence
Jutro i od nas:-)
Mi smo fino spajkili ...sad ga eno gleda Garfilda u spavaćoj još se sam pokrio dekom i umire od smijehauser posted image user posted image user posted image user posted image Sviđa mu se taj film pravo:-)))Ja evo pijm kafu pa ću lagano oko pola 12 na ispit...imam osjećaj da ne znam ništauser posted image a i predmet je user posted image Opća povijest pedagogije i školstva...sve same godine...fuj....ne volim istoriju...
Dino će se za o vrijeme družiti s nanomuser posted image .Mislim da će im biti bolje nego meni:-)
Felix ljubimo anelka da što prije prođe grlouser posted image user posted image user posted image
Rose drago mi je što ste gips skinuli.user posted image
dadada e kod vas je veselo još od ranog jutrauser posted image
Pusa za sve mame i bebe!!!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 4123
2.2.2011 10:24:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Srculence

Jutro i od nas:-)
Mi smo fino spajkili ...sad ga eno gleda Garfilda u spavaćoj još se sam pokrio dekom i umire od smijehauser posted image user posted image user posted image user posted image Sviđa mu se taj film pravo:-)))Ja evo pijm kafu pa ću lagano oko pola 12 na ispit...imam osjećaj da ne znam ništauser posted image a i predmet je user posted image Opća povijest pedagogije i školstva...sve same godine...fuj....ne volim istoriju...
Dino će se za o vrijeme družiti s nanomuser posted image .Mislim da će im biti bolje nego meni:-)
Felix ljubimo anelka da što prije prođe grlouser posted image user posted image user posted image
Rose drago mi je što ste gips skinuli.user posted image
dadada e kod vas je veselo još od ranog jutrauser posted image
Pusa za sve mame i bebe!!!!

SRETNOuser posted image user posted image
i mene istorija ceka...samo umjetnosti...brruser posted image

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 4124
2.2.2011 10:28:25   
Srculence
Hvala draga ...sve mi se čini da ću pasti ko s kruškeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...al tješim se s onom kad se najmanje nadaš položišuser posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  163 164 [165] 166 167   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  163 164 [165] 166 167   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *