Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
felix nadam se da će noć biti mirnija i da neće biti ture,čim antibiotik krene djelovat manje će ga boliti grlo pa će on počet i jesti sigurno..ljbimo ga punoo i da nam što prije ozdravi nema nam ni marijanne nadam se da je Nikoli tura prestala i da je dobro
Mi smo imali naporan dan baš me izmorio nema živa mira,al dobro ne smijemse tužit sve je super samo nek su zdravi
svima želimo mirnu noć
malena,marinci evo igra se valjda ce biti dobro samo se bojim da se nerazbudi kad dam veceras sirup Molim Boga da se nerazbudi bilo bi jao meni..... Al bit ce bolje mislim Pozitivno Pusa svima i mirna vam noc.
Mozes.Kazi mi jel se vama ikad ovako desilo da zaredom mjesecno budete bolesni .i da pijete antib.koju ste preventivu uzeli da ojacate imunitet ?
Nismo.
Eh, ovako je bilo kod nas -
- u decembru 2009. 6 mjeseci - u augustu je imala trodnevnu virozu. - u oktobru temp. punih 5 dana a ne znamo tačno od čega. Pila je antibiotik u bolnici. - u decembru opet puna tri dana temp. Pretpostavka da je upala grla, mada je grlo bilo jako malo crveno. Pila antibiotik.
Eto, kako sad stvari stoje, svaka 2 mjeseca. Cijelo vrijeme u glavi imam kraj ovog mjeseca februara i kao da je opet očekujem. A fakat ne želim brijati da će je dobiti. Baš me uhvati neki strah
U medjuvremenu smo muku mučili s bajama i kljukali se antibioticima
Što se tiče imuniteta od nedavno pije matičnu mliječ od medexa i svakodnevno se kljuka limunom i medom...
< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 1.2.2011 22:50:56 >
Poz svima i mi malo da uletimo. Mi smo zaredali s virozama, antibioticama, upale uha itd itd 11 ta upala uha a djetetu 17 mjeseci ja samo sto nisam poludila totalno. 11tog februara imamo kod specijaliste termin pa ce valjda naci neko rjesenje, dusa me boli za malenim iako je pravi cojkic i bucko i sve ,sta znam prije par dana smo otkrili da ima manjak zeljeza itd itd, ma gdje nece sta sve djete dozivljava. Ljubimo vas sve cuvajte se, ja sam vam ovako .
nas opet muce zubi, imamo i malu temp...spavamo evo vec vise od 2 sata od muke...jel normalna stvar kad vec davno izadju zubi da iza zuba bude malo krvavo? danas kad je plakala vidjela sam da joj je na donjim zubima tako a gore je sve ok?
leona to su njoj upaljene desni mozda cak i aftice da ima, ako imas gengigel namazi joj.moja obojica su uz bronhitis i upalu krajnika imale i upaljene desni cak i afte idr dala genicianu i rekla ako imamo gengigel da njega stavljamo jer je odlican
ona nema nikakve druge simptome, temp nema vise, samo to...od cega joj mogu biti upaljene desni
Poz svima i mi malo da uletimo. Mi smo zaredali s virozama, antibioticama, upale uha itd itd 11 ta upala uha a djetetu 17 mjeseci ja samo sto nisam poludila totalno. 11tog februara imamo kod specijaliste termin pa ce valjda naci neko rjesenje, dusa me boli za malenim iako je pravi cojkic i bucko i sve ,sta znam prije par dana smo otkrili da ima manjak zeljeza itd itd, ma gdje nece sta sve djete dozivljava. Ljubimo vas sve cuvajte se, ja sam vam ovako .
A, jooooooj, pa kako toliko puno puta
Nadam se da će specijalista biti od pomoći i da će ovo sve biti uskoro iza vas
Mya, Tajra, jaja idu u cijelom obliku, valjda ima nesto i u ljuski sto je neophodno da bi smjesa bila djelotvorna, sveki mi je rekla da bi jaja trebala biti friska, znaci da su ih koke snijele u dan dva, nabaviti od nekog pouzdanog...e sad to za salmonelu, ma nemam pojma
jutro a joj cim sam usla vidim da su djecica bolesna felix nadam se da ce brzo da vas prodje ljubi druga i svim drugim bolesnim zelimo brzo ozdravljenje mi smo konacno skinuli gips ,sad moramo citavo vrijeme hodati za njim jer se pusta da hoda a neobicno mu bez gipsa,pa se bojim da ce ruzno stati joj i mi moramo na kontrolu zeljeza,znam da cemo opet dobiti sirup jer je prosli vise ispovracao nego sto je popio tako da ne vjerujem da mu je sta pomogao a za imunitet i mi pijemo sirup od cvekle i meda neki i cini mi se da djeluje jer nismo imali prehlada a nikada nas ne zaobidu kad nam zubici nicu eto ispisa se ja,svima saljemo i puse
Jutrooooo....ja sam mogla jos spavati, ali mora se raditi, evo pijem kafu, curica ostala igrajuci se sa tetom, dobila sam i jutros mahanje, nema plakanja hB, dobila sam i cmok u obraz... Felix i ja se nadam da vam je noc bila mirna, da Anelko nije imao turu...
Mi smo sinoc isle kod moje nane, ima jaku upalu oba uha, ne cuje apsolutno nista, malo sam tuzna, jako je volim...a Lana se istrcala, nasmijavala nas, cirkuzala, sad ima neki novi fazon da iskezi zubice i ko fol se smije...ma sega... Ella pa bas kako tako, ja se bojim tih upala uha, hB dosad nije bilo problema s tim...
jutro ella_h joj pa kako toliko puta jadni naš prijatelj ,ljubimo ga puno i ne ponovilo se nikad rose ajde super da nema više gipsa,koji sirup ste pili ..mi smo uzimali ferrum lek i baš ga fino pije,,a prije toga smo pili neki legofer nije htio ni okusit tako da smo tražili doktoricu da nam zamjeni felix nadam se da je noć bila bez ture i da ste se makarmalo naspavali
meni je jutro super krenulo...prosuo je predamnom punu casu svjeze iscjedjenog soka od narandze..do kraja...fakat ne znam sta mu bi ja cak nisam mogla usta otvoriti od soka...i valjda kako sam se tek probudila pa sam ga samo pogledom presjekla i prstom pokazala da mi bjezi s ociju sto je skontao
meni je jutro super krenulo...prosuo je predamnom punu casu svjeze iscjedjenog soka od narandze..do kraja...fakat ne znam sta mu bi ja cak nisam mogla usta otvoriti od soka...i valjda kako sam se tek probudila pa sam ga samo pogledom presjekla i prstom pokazala da mi bjezi s ociju sto je skontao
interesuje me kako ce dan zavrsiti
pa u istom stilu dadada...pripremi se vec sada ...ja sam prezivjela istresanje ulja na tepih, sve ostalo sto prospe meni je ok
ma stvarno mi nije jasan nekad nikako...voli pravo sok...jedva doceka...sta njemu bi pa da to uradi nije mi jasno
tekija...on je jednom tako dohvatio onu zicu protiv prskanja dok sam se ja tusirala...pa je "isklofao" fotelju tepih i stol...i svoju glavu...a trebali smo ici vani...ja sam stvarno vise spicles
jutro A. je zaspo u 12. Budio se oko pola 1. kmeco malo sreca zaspa.Oko 1. dam sirup nije se budio. Oko 3. Budi se place dam caja popije malo i uzmem ga ninata tako mozda 20min lagano samo sputim opet kmeeee Ja opet na none i tako zaspim do 4.Trznem se spava ,Spustim ga i ja zaspim.Oko 6 opet se budio plakao ,.Uzmeme ga uninam i zaspi dam flasu popio je malo . I do pola 9 izgurali nekako. Umorna sam ma ne umorna premorena ,slomio me. Danas ce mi doc seka abd. da odspavam i odmorim jedva cekam abd. Pusa svima od nas dva posebno slinavog anela nezna se odakle vise slini iz usta ili nosa.!!!!
prst i pogled koji zrak reze su mi jos od Leni ostali
ma stvarno mi nije jasan nekad nikako...voli pravo sok...jedva doceka...sta njemu bi pa da to uradi nije mi jasno
tekija...on je jednom tako dohvatio onu zicu protiv prskanja dok sam se ja tusirala...pa je "isklofao" fotelju tepih i stol...i svoju glavu...a trebali smo ici vani...ja sam stvarno vise spicles
uh jo nije A. lako s tobom uh pardon tebi snjim heheheh. I to gdje ce bas na jutros scene da pravi heheh ljubinmo nestasku malog
lady, hvala bas su nam djeca zanimljiva dadada, s njima vazda pozoriste, malo vise bacaju na dramu nego komediju, al' nadamo se boljem za jedno 30 godina ma ne smijem svom nista prigovoriti, on je zlatan kakva sam bila ja
ma ne znam vise sta bih rekla...gleda ga moja rodica koja ima dijete 6 mjeseci mladje i kaze...ti A. si stvarno nestasan ...valjda je htjela reci neodgojen...pa malo dozirala ...al stvarno znas koja je razlika izmedju ovog i njenog...nebo i zemlja...on miran, jede sve , samo prati Andreja...gleda sta on radi pa pokusava i on ...pa je tako moja rodica odlucila da umanji druzenje ...moja A. je los primjer ...kontam ja...haj ga da "odgoji" ako mozes
Jutro i od nas:-) Mi smo fino spajkili ...sad ga eno gleda Garfilda u spavaćoj još se sam pokrio dekom i umire od smijeha Sviđa mu se taj film pravo:-)))Ja evo pijm kafu pa ću lagano oko pola 12 na ispit...imam osjećaj da ne znam ništa a i predmet je Opća povijest pedagogije i školstva...sve same godine...fuj....ne volim istoriju... Dino će se za o vrijeme družiti s nanom .Mislim da će im biti bolje nego meni:-) Felix ljubimo anelka da što prije prođe grlo Rose drago mi je što ste gips skinuli. dadada e kod vas je veselo još od ranog jutra Pusa za sve mame i bebe!!!!
Jutro i od nas:-) Mi smo fino spajkili ...sad ga eno gleda Garfilda u spavaćoj još se sam pokrio dekom i umire od smijeha Sviđa mu se taj film pravo:-)))Ja evo pijm kafu pa ću lagano oko pola 12 na ispit...imam osjećaj da ne znam ništa a i predmet je Opća povijest pedagogije i školstva...sve same godine...fuj....ne volim istoriju... Dino će se za o vrijeme družiti s nanom .Mislim da će im biti bolje nego meni:-) Felix ljubimo anelka da što prije prođe grlo Rose drago mi je što ste gips skinuli. dadada e kod vas je veselo još od ranog jutra Pusa za sve mame i bebe!!!!
SRETNO i mene istorija ceka...samo umjetnosti...brr