Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ee jeste se raspisale..ne mogu vas upratiti.. hannice...sve najbolje duso da trudnocu hairli izneses i lagan porod zelim . tajra pusti prozore i store...i moji zapomagaisu al se ja ne obazirem dok uho ne sredim . lady....usi ne spominji...al bambija uvijek .malo je takvih ljudi kao sto je ona.steta sto "takvi" uvijek u zivotu n..... jelena t...radjaj bona...svako dijete je Boziji blagoslov P.S hvala ti za broj tel.od onog cike dadad ne izvalci se....i na tebe je red . o felixsu necu da komentarisem...zena se izjasnila i ja to cijenim...mada...nikad ne reci nikad.
eh sad...mi smo bolje tj.S. a ja sam jos uvijek gluha i pijem trecu turu antibiotika. one sto deveraju sa usima......receno mi je da kapam kapi ali je bubnjic perforirao tj ostecen...na svakom uputstvu pise da se ne bi trebale kapati kapi u uho ciji je bubnjic ostecen... hajmo zacas savjet.....hvala....
ja se ne dam tako lako .....a ne, ne...mozda kad A. krene na fakultet
Ima u nasim apotekama i ovako oko 2-3km je. ja dok ne zatrudnih kupovala sam bez recepta , sad ne znam daju li, ali dace ti u nekoj privatnoj sigurno, samo reci da ti treba za menstrualne bolove. Meni npr su i brufen 600 prije par dana dali u privatnoj, a u drzavnoj mi nisu dali ni analgin, trazila za mm za zub.
Koko nama je nas cika doktor rekao da veca ucinkovitost ima od kapanja kapi u nos, striktno mi operil sprej koristimo, nego u uho, sto se tice uha i nama je pomoglo. S tim da uljane kapi ne smijes stavljati ako je bubljic ostecen, a i inace jer izazivaju gljivice, jos pogotovo ako ti je i bakterija izolovana pa si pogodnija za sve i svasta.
Hvala jos jednom,divne ste. Bas ste me oraspolozile svojim pozitivnim komentarima.
a šta će tebi veće raposloženje od tog testića...
joj kao sma ja hepi kad je neko trudan
hvala na savjetu jelena. moja pedica(koja je inace veliki strucnjak na svim poljima medicine) mi tvrdi da niposto ne smijem kapati jer kapi raznose infekciju korz rupicu na bubnjicu na okolna tkiva.i nekako mi to logicno djeluje.a vjeruj najvise mi je pomoglo samo pijenje antibiotika bez kapi jer mi one izazivaju bol i jos goru zacepljenost uha. a i na prospektu kapi koje sam dobila pise da se ne bi trebale koristiti ako je bubnjic perforirao...pa sad....
Ima u nasim apotekama i ovako oko 2-3km je. ja dok ne zatrudnih kupovala sam bez recepta , sad ne znam daju li, ali dace ti u nekoj privatnoj sigurno, samo reci da ti treba za menstrualne bolove. Meni npr su i brufen 600 prije par dana dali u privatnoj, a u drzavnoj mi nisu dali ni analgin, trazila za mm za zub.
hajde nadam se da ce dati a analgin ne daju jer je odnedavno na listi lijekova za koje je obavezan recept, a inace ja sam za njega citala sve i svasta pa ga ni ne uzimam.
Joj,ja strasno volim trudnice,jedino sebe nisam voljela. Ne znam zasto,svi mi kazu da nikad lijepsa nisam bila,a super sam se i osjecala.Molim Boga da mi ova trudnoca prodje kao i prva,i da sve bude uredu s bebom. I seka mi je trudna,takmicit cemo se ko ima vise kila. A ja se pripremila za ljeto,nakupovala brdo hlaca br. 26. Nadam se da nece biti demode 2012.
hajde nadam se da ce dati a analgin ne daju jer je odnedavno na listi lijekova za koje je obavezan recept, a inace ja sam za njega citala sve i svasta pa ga ni ne uzimam.
kod nas daju analgin bez recepta. Ja uzela neki dan. Al sutra cu reci mm da mi kupi ove nove da probam s njima .
Mala ni analgin ni brufen ne mogu bez recepta sada, ali u privatnim svi daju. Ja analgin nikad ne pijem zbog pritiska konkretno, jer i onako mi nizak, a analgin ga jos snizi pa mi to ne treba.
Koko ja od kako Anu vodim kod ovog doktora mislim da je od kraja septembra nikad mi nije propisao kapi u usi, ali zato obavezno ili kapi za nos ili operil sprej i ako nos ne curi.
Mala ni analgin ni brufen ne mogu bez recepta sada, ali u privatnim svi daju. Ja analgin nikad ne pijem zbog pritiska konkretno, jer i onako mi nizak, a analgin ga jos snizi pa mi to ne treba.
Koko ja od kako Anu vodim kod ovog doktora mislim da je od kraja septembra nikad mi nije propisao kapi u usi, ali zato obavezno ili kapi za nos ili operil sprej i ako nos ne curi.
e ovo nisam znala znaci zato se meni spava kad popijem po 2.puta na dan analgina . I kod mene je pritisak nizak ja uvjek mogu spavati. Prvo tromjesece trunoce sam bila ko koka , obehucena samo sam spavala.
Mene je danas krenulo pravo.... MM nije potpisao ugovor novi....direktor sinoc smijenjen....njegov potpis vise nije validan a ugovori cekali spremni njih 10 i kad su dosli samo ih vratili kuci.... Ja cu poluditi majke mi....nije mi dobro nikako....
jelena, malena, koko i ostale izvinite danas ne pitam nista, ne komentarisem samo se o sebi zabavila, ne zamjerite mi....saljem veliki zgrljaj....
lady neka te ba meni licno ne smetas . Marinci, anel spava svoj podnevni san slusa kako kad ko promjena vremena je . kao sto i jest malo suncano malo kisno al sve kad se slozi dobar je pile moje samo me ljubi, ja kazem ajd ljubi mamu on mene fino cokne u obraze a ja se topimmmmm nemogu da vjerujem da i to eto doceka od njega . Sinoc ja mm. grlim mazim, poljubi ga kad anel onak stoji gleda nas kad dodje medju nas u "sredu" samo da nismo skupa i poljubi nas pa se nasmija Ma uzadnje vrijeme mi je medennnn , samo se gnjavimo , ljubimo skacemo tj skace on po meni .Zna svasta pricati sve ponavlja za nama ko papagaj . Cim ujutro ustane cim dodje na prozor i vice pada ...Sta Anele pada , pada petal(vjetar) Zna sam traziti kad je gladan , . Jedino mu mana sto voli da mi prosipa vodu oce da naspem malo u posudu , i sam zna gdje stvari stoje dodje do ladice i vice kakika(kasika) i mucka vodu sav se polije . Juce me nije bilo pola dana kad sam dosla odma meni ide, ljubi me gleda, mazi bas me pozelio. Bas M. ne spava podnevni san ? Imal kise kod vas ?