|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  340 341 [342] 343 344   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.3.2011 13:29:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

ee jeste se raspisale..ne mogu vas upratiti..
hannice...sve najbolje duso da trudnocu hairli izneses i lagan porod zelim .
tajra pusti prozore i store...i moji zapomagaisu al se ja ne obazirem dok uho ne sredim .
lady....usi ne spominji...al bambija uvijek user posted image .malo je takvih ljudi kao sto je ona.steta sto "takvi" uvijek u zivotu n.....
jelena t...radjaj bona...svako dijete je Boziji blagoslov
P.S hvala ti za broj tel.od onog cike user posted image
dadad ne izvalci se....i na tebe je red user posted image user posted image user posted image .
o felixsu necu da komentarisem...zena se izjasnila i ja to cijenim...mada...nikad ne reci nikad.

eh sad...mi smo bolje tj.S. a ja sam jos uvijek gluha i pijem trecu turu antibiotika.
one sto deveraju sa usima......receno mi je da kapam kapi ali je bubnjic perforirao tj ostecen...na svakom uputstvu pise da se ne bi trebale kapati kapi u uho ciji je bubnjic ostecen...
hajmo zacas savjet.....hvala....
ja se ne dam tako lakouser posted image .....a ne, ne...mozda kad A. krene na fakultetuser posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 8526
22.3.2011 13:37:06   
Anoniman
Ima u nasim apotekama i ovako oko 2-3km je. ja dok ne zatrudnih kupovala sam bez recepta user posted image , sad ne znam daju li, ali dace ti u nekoj privatnoj sigurno, samo reci da ti treba za menstrualne bolove. Meni npr su i brufen 600 prije par dana dali u privatnoj, a u drzavnoj mi nisu dali ni analgin, trazila za mm za zub.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 8527
22.3.2011 13:37:53   
Hannica
Hvala jos jednom,divne ste. Bas ste me oraspolozile svojim pozitivnim komentarima.user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8528
22.3.2011 13:39:16   
Anoniman
Koko nama je nas cika doktor rekao da veca ucinkovitost ima od kapanja kapi u nos, striktno mi operil sprej koristimo, nego u uho, sto se tice uha i nama je pomoglo. S tim da uljane kapi ne smijes stavljati ako je bubljic ostecen, a i inace jer izazivaju gljivice, jos pogotovo ako ti je i bakterija izolovana pa si pogodnija za sve i svasta.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8529
22.3.2011 13:41:21   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hannica

Hvala jos jednom,divne ste. Bas ste me oraspolozile svojim pozitivnim komentarima.user posted image user posted image user posted image

a šta će tebi veće raposloženje od tog testića...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj kao sma ja hepi kad je neko trudanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 8530
22.3.2011 13:43:13   
koka i po
hvala na savjetu jelena.
moja pedica(koja je inace veliki strucnjak na svim poljima medicine) mi tvrdi da niposto ne smijem kapati jer kapi raznose infekciju korz rupicu na bubnjicu na okolna tkiva.i nekako mi to logicno djeluje.a vjeruj najvise mi je pomoglo samo pijenje antibiotika bez kapi jer mi one izazivaju bol i jos goru zacepljenost uha.
a i na prospektu kapi koje sam dobila pise da se ne bi trebale koristiti ako je bubnjic perforirao...pa sad....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8531
22.3.2011 13:46:34   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ima u nasim apotekama i ovako oko 2-3km je. ja dok ne zatrudnih kupovala sam bez recepta user posted image , sad ne znam daju li, ali dace ti u nekoj privatnoj sigurno, samo reci da ti treba za menstrualne bolove. Meni npr su i brufen 600 prije par dana dali u privatnoj, a u drzavnoj mi nisu dali ni analgin, trazila za mm za zub.

hajde nadam se da ce dati a analgin ne daju jer je odnedavno na listi lijekova za koje je obavezan recept, a inace ja sam za njega citala sve i svasta pa ga ni ne uzimam.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8532
22.3.2011 13:49:45   
Hannica
Joj,ja strasno volim trudnice,jedino sebe nisam voljela.user posted image Ne znam zasto,svi mi kazu da nikad lijepsa nisam bila,a super sam se i osjecala.Molim Boga da mi ova trudnoca prodje kao i prva,i da sve bude uredu s bebom.user posted image
I seka mi je trudna,takmicit cemo se ko ima vise kila.user posted image
A ja se pripremila za ljeto,nakupovala  brdo hlaca br. 26.user posted image Nadam se da nece biti demode 2012.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 8533
22.3.2011 14:01:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

hajde nadam se da ce dati a analgin ne daju jer je odnedavno na listi lijekova za koje je obavezan recept, a inace ja sam za njega citala sve i svasta pa ga ni ne uzimam.

kod nas daju analgin bez recepta. Ja uzela neki dan. Al sutra cu reci mm da mi kupi ove nove da probam s njima .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 8534
22.3.2011 14:15:15   
Anoniman
Mala ni analgin ni brufen ne mogu bez recepta sada, ali u privatnim svi daju. Ja analgin nikad ne pijem zbog pritiska konkretno, jer i onako mi nizak, a analgin ga jos snizi pa mi to ne treba.

Koko ja od kako Anu vodim kod ovog doktora mislim da je od kraja septembra nikad mi nije propisao kapi u usi, ali zato obavezno ili kapi za nos ili operil sprej i ako nos ne curi.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8535
22.3.2011 14:21:03   
Anoniman

Mala ni analgin ni brufen ne mogu bez recepta sada, ali u privatnim svi daju. Ja analgin nikad ne pijem zbog pritiska konkretno, jer i onako mi nizak, a analgin ga jos snizi pa mi to ne treba.

Koko ja od kako Anu vodim kod ovog doktora mislim da je od kraja septembra nikad mi nije propisao kapi u usi, ali zato obavezno ili kapi za nos ili operil sprej i ako nos ne curi.

e ovo nisam znalauser posted image user posted image znaci zato se meni spava kad popijem po 2.puta na dan analgina . I kod mene je pritisak nizak ja uvjek mogu spavati.
Prvo tromjesece trunoce sam bila ko koka , obehucena samo sam spavala.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8536
22.3.2011 14:21:14   
Lady26
Mene je danas krenulo pravo....
MM nije potpisao ugovor novi....direktor sinoc smijenjen....njegov potpis vise nije validan a ugovori cekali spremni njih 10 i kad su dosli samo ih vratili kuci....
Ja cu poluditi majke mi....nije mi dobro nikako....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jelena, malena, koko i ostale user posted image user posted image user posted image izvinite danas ne pitam nista, ne komentarisem samo se o sebi zabavila, ne zamjerite mi....saljem veliki zgrljaj....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8537
22.3.2011 14:22:36   
Anoniman
Lady user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 8538
22.3.2011 14:31:53   
Lady26
Grlis i volis sama sebe?!!?! user posted image user posted image
Salim se....
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8539
22.3.2011 15:11:02   
Anoniman
hebiga pokusavam te utjesiti a ti.user posted image user posted image user posted image
ma ne grlim tj . pokusavam ti objasniti kako bi te jako zagrlilauser posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 8540
22.3.2011 15:12:49   
Hannica
Lady user posted image ,bi8t ce sve ok aBd,ne brini.user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8541
22.3.2011 15:14:55   
Lady26
Bit ce aBd...toliko smo valjda zasluzili...
user posted image  user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 8542
22.3.2011 15:19:27   
megi
lady user posted image user posted image
bice to abd sve u redu, nemoj se previse sekirati

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8543
22.3.2011 15:23:40   
Lady26
Izvinite molim vas za sve ovo danas.... user posted image user posted image user posted image user posted image
Jednostavno mi se skupilo....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 8544
22.3.2011 15:24:53   
sheri
IZVORNA PORUKA: Lady26

Izvinite molim vas za sve ovo danas.... user posted image user posted image user posted image user posted image

ko diro, hebe mu misa!
cuvaj se! bice sve ok!user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8545
22.3.2011 15:28:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

ajde, ajde ne daj se mila sutra je novi dan nova nafaka . user posted image user posted image user posted image
Ljubimo lijepu nasu drugaricu .Lanicu.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 8546
22.3.2011 15:29:34   
Anoniman
Gdje nam je Mya. ???user posted image nije se od juće javljala ....
Marinci jesil ti ziva zeno, imal te gdjeuser posted image kako je Matej mila.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8547
22.3.2011 15:35:39   
Lady26
Danas sve u znaku mene user posted image user posted image user posted image ....
druge ne mogu do rijeci ni do izrazaja da dodju....necu se poslije 5 danas ni veceras javljati, odmorite mozak do sutra user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8548
22.3.2011 15:38:31   
marinčii
IZVORNA PORUKA: felix

Gdje nam je Mya. ???user posted image nije se od juće javljala ....
Marinci jesil ti ziva zeno, imal te gdjeuser posted image kako je Matej mila.

tu sam draga samo neda mi obvaj mali pisati,čim ja krenem izvući tipkovnicu on je gurne nazaduser posted image user posted image ..kako nam je Anelko?sluša li?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8549
22.3.2011 15:46:08   
Anoniman
lady neka te ba user posted image meni licno ne smetas .
Marinci, anel spava svoj podnevni san slusa kako kad ko promjena vremena je .user posted image kao sto i jest malo suncano malo kisno al sve kad se slozi dobar je user posted image pile moje samo me ljubi, ja kazem ajd ljubi mamu on mene fino cokne u obraze a ja se topimmmmm nemogu da vjerujem da i to eto doceka od njega .
Sinoc ja mm. grlim mazim, poljubi ga kad anel onak stoji gleda nas kad dodje medju nas u "sredu" samo da nismo skupa i poljubi nas pa se nasmija user posted image
Ma uzadnje vrijeme mi je medennnn , samo se gnjavimo , ljubimo skacemo tj skace on po meni .Zna svasta pricati sve ponavlja za nama ko papagaj . Cim ujutro ustane cim dodje na prozor i vice pada ...Sta Anele pada , pada petal(vjetar)user posted image
Zna sam traziti kad je gladan , . Jedino mu mana sto voli da mi prosipa voduuser posted image oce da naspem malo u posudu , i sam zna gdje stvari stoje dodje do ladice i vice kakika(kasika) i mucka vodu user posted image sav se polije .
Juce me nije bilo pola dana kad sam dosla odma meni ide, ljubi me gleda, mazi bas me pozelio.
Bas M. ne spava podnevni san ?
Imal kise kod vas ?

< Poruku je uredio felix -- 22.3.2011 15:49:36 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 8550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  340 341 [342] 343 344   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  340 341 [342] 343 344   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *