Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Gdjo dr.mr.fr.pr ORL....hvala Nego mene ne boli ....samo osjecam da mi je komplet desna strana zacepljena...sekret iz nosa zelen, nos po cijeli dan pun (da izvinite ), ne osjecam mirise, jedem i pijem sto moram ne osjecam ukus ni miris... Na desno uho cujem ali ko iz dubine, bas me prpa... Evo cekam mm sa uputnicom, sad me mama zvala. On je krenuo pa cemo se naci ispred Vrazove...
jel ba tekja jel ti to meni ili lady ..obje smo nu istom sosu.. lady ista stvar i kod mene iz nosa ...fuj....haman da nam se zacepila eustahijeva tuba ...operil kapi je otvaraju tri puta po dvije kapi...ajme rano moja sve napamet znam
Dobri dan Vam! Ja sam jos gora nego jucer.Otekla do neprepoznatljivosti,uzas! A sad sam jos i proljev dobilA. A. je zato zlatan,ljubi ga mama.Ko da zna... Felix i moje dijete hrce samo tako,i to od rodjenja Ko vel'ki Ne znam na koga je,ni ja ni mm ne hrcemo
Hahahaahahahaha ne moras, ne moras....ma teta fantazira, a ja hocu da puknem od smijeha kad mi to prica, de Boga ti reci mi sta MOJE dijete zna i koliko zna...eh eto... Nadam se da hocu, evo cekam uputnicu, hebem mu i ja...bas mi nervozu stvara...
IZVORNA PORUKA: tekja
hajmo mala skupa da kahvenisemo...i da otracamo onu sto ne cuje dobro
jel ba tekja jel ti to meni ili lady ..obje smo nu istom sosu.. lady ista stvar i kod mene iz nosa ...fuj....haman da nam se zacepila eustahijeva tuba ...operil kapi je otvaraju tri puta po dvije kapi...ajme rano moja sve napamet znam
moze moze, ma ona svakako ne cuje mozes je tracati do sutra
a ja mm ( dok ga sin nije istjerao iz kreveta) fino gurnem kad hrce i on se onda okrene na stranu i prestane, pa dok ja sviju potrpam nikad se naspavati
Hvala draga moja i ti....cuj jos vise nateklo? A sta ono ti pijes...jel ti to ne pomaze ili mu treba vremena...? Ljubi Amanceka puno...nikako se ne da da je popijemo misa mu...
Ma izgleda da treba vremena.Tako doktor kaze. A pijem amoksicilin i dexamen protiv bolova. Al ja antibiotike slabo podnosim pa sad jos jedan problem imam. A sutra kuma ima odbranu diplomskog.Kako cu ''vaka'',uzas zivi! Ljubi i ti ljepoticu,a jedva cekam da se vidimo finally
amani ajd drago mi je da nismo jedini mislim nije prehladjen a jest bio umoran pa mozda zato hrco .... Mi smo prosetali do apoteke uzela tab. te sto mi je J. rekla pa vidjecemo . Tekja blago tebi sto se tice pa ju neosjetis ha osjetim i to dobro svaki boziji put ! grrrr....
DAn...Evo mene na poslu malaksala,stalno me nekji znoj probija ali nadam se da ce me xiclav popraviti...Nije vise bilo sukrvavog slajma ali je sad u drugim nijansama,bljak Koko ajd da se druzimo na istom smo antibiotiku,veci od vaginalete...pravi konjski A Antonio osip jednako isto pojavi se pa prođe pa sve tako malo jos kasljuca kontala sam mu veceras dati malo flonidan vidim svrbi ga i mozda namazati acidi borici tekucinom...Nadam se da ce do subote proci dok sirup ne izbaci iz organizma ako ne prođe u subotu ga vodim privatno pedijatru nek ga pogleda...
DAn...Evo mene na poslu malaksala,stalno me nekji znoj probija ali nadam se da ce me xiclav popraviti...Nije vise bilo sukrvavog slajma ali je sad u drugim nijansama,bljakKoko ajd da se druzimo na istom smo antibiotiku,veci od vaginalete...pravi konjski A Antonio osip jednako isto pojavi se pa prođe pa sve tako malo jos kasljuca kontala sam mu veceras dati malo flonidan vidim svrbi ga i mozda namazati acidi borici tekucinom...Nadam se da ce do subote proci dok sirup ne izbaci iz organizma ako ne prođe u subotu ga vodim privatno pedijatru nek ga pogleda...
ja sam rekorder u njima... ..
Evo i nas, prvi put izasli bez kolica malo vani, a kako ovo moje dijete ne zna hodati, mami kicma otpala vodajuci, pa kad se umorila nece sa jednom rukom, vec sa obje, jedva je uz stepenice iznijela, pa posle bili po doristu, jos sve kontam da iznesem kolica iz haustora, ma reko necu nek se dijete malo izmori jos njenoj sreci nema kraja sve cuka ganjala, dusa mamina, kako se njih dvoje vole. Felix javi kako ti pomazu tablete, meni su spas bile, bukvalno spas.
sto se tice sastavljanja rijeci, ni moja jos nije sastavila 2 rijeci osim kad broji- jedan dva tri, pa kaze "daaa tiiii". moja mama se cudi jer sam ja u ovoj dobi vec znalča nekih 20 rijeci i pjesmice cak recitovala, al mislim da je lana ipak neki prosjek, jer kazu da do 18mj. djeca znaju u prosjeku 10ak rijeci
dan joj odkad se mi nismo ovdje s vama druzili,moram priznati da mi bas falite,ali nikako da ugrabim vremena,kako su nam djecica,slusaju li mame vidim i nisu najbolje ali nadam se da cete se popraviti cim vas malo ovo sunce ugrije
apotekarko masallah za A. dobro on tebi haman jede . Moj Anelko spava, mama se razveljanila nesto po kuci sve sam sredila ipak nisam mogla gledat prozore mrljave ,pogotovo sa terase anel ih stalno lize i rukicama dira prljavim. Sad neka lize ciste nadam se da ce biti bar dva dana cisti Jelena javicu dok sam otisla do apot. proso stomo od analgina al neka imam i ove u torbi bas ti hvala. Rose, nema te 100god. kako ste nam vas dva ? Marinci dje si nam ti kako je M. danas ? Teacherko, sta nam L . radi lutkica mala. Koko nedaj se draga uh imal ista gore nego uho kad boli. Lady dje ispari? Mala , setatel vi uzivatel u suncu;)