Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutro. Mi isli skoro dosli sa boce A. je plakao kad ga pregledala strah ga ....Pitala sam ga dal smijem nastaviti davat Pikovit jer je ispio bocicu a dobro mi masallah jede kaze DA smijes " evo dat cu ti PIKOVIT PROBIOTIK"(TAKO PISE NA NJEMU ) SKROZ DRUGA BOCICA i jest skuplji od onog prvog sirupa. Osli dobili bocu anel plakao i vicem ja njemu evo duso gotovo nema vise, a on place vice gotojo mema tjesi se dusa moja.I nosio svog cuko nece nigdje bez njega i vice njemu sestra nece tebe niko evo dat cemo cuki bocu a on place zagrlio cuku vice ,nete nete kuko bobi(dobi) bocu nedijaj (nediraj) Eto rijesili smo se kaze da nece imat ture samo da obloge stavljam i da dam parac. za bolove prvi dan tj danas .
jutro. Mi isli skoro dosli sa boce A. je plakao kad ga pregledala strah ga ....Pitala sam ga dal smijem nastaviti davat Pikovit jer je ispio bocicu a dobro mi masallah jede kaze DA smijes " evo dat cu ti PIKOVIT PROBIOTIK"(TAKO PISE NA NJEMU ) SKROZ DRUGA BOCICA i jest skuplji od onog prvog sirupa. Osli dobili bocu anel plakao i vicem ja njemu evo duso gotovo nema vise, a on place vice gotojo mema tjesi se dusa moja.I nosio svog cuko nece nigdje bez njega i vice njemu sestra nece tebe niko evo dat cemo cuki bocu a on place zagrlio cuku vice ,nete nete kuko bobi(dobi) bocu nedijaj (nediraj) Eto rijesili smo se kaze da nece imat ture samo da obloge stavljam i da dam parac. za bolove prvi dan tj danas .
Bravo za hrabricu mi idemo sutra ako Bog da,da se rijesimo boca
sretno salmy, boca se dobiva u rukicu bilo koju lijevu-desnu koju hos.... kaze da nece imat ture jer je tu bocu dobio sa 6mjes. kao ovo je revakcinacija samo .
Lana jos nikad nije primila onu sa 1god... Malo prehlade, ovo ono, malo hladno vrijeme, tajo nam je stalno u kontaktu sa ljudima pa sam cekala lijepo vrijeme a onda smo odlucili da je necemo voditi zbog svih desavanja oko boca.... Sad kontam da li grijesim....ali mm stoji pri tome da necemo.... nisam vise pametna majke mi....
sretno salmy, boca se dobiva u rukicu bilo koju lijevu-desnu koju hos.... kaze da nece imat ture jer je tu bocu dobio sa 6mjes. kao ovo je revakcinacija samo .
Hvala Bogu,nadam se da ce ga izvagati(konacno),vazda ga svušere
aaaaaaaaa...sta vam je svimauser posted image user posted image user posted image user posted image ...zar mi tako postovi djelujuuser posted image user posted image user posted image ja sebe medju vama dozivljavam pravo blentavouser posted image user posted image user posted image poljubi nam druga
ti si opasna teta, starija, ozbiljnija nemoj molim te,
e juce mi kod t.Irme kad ona u bijelom mantilu, ja se prepadoh.kaze ona mora dolazila joj neka kontrola i rekli da ona mora nositi bijeli mantil, zamisli...ali kaze samo par dana da ne naidju opet u kontrolu jer djeca se boje i pocnu da pjacu.
svasta ...nek mora bijeli mantil nositi...to je kao bitno...e jesmo drzava i po
neznam lady, ja sam isla redovno samo sam sa ovom kasnila zbog bolesti. Pa zavisi od djeta do djeta kako podnosi vakcine neka te ne plasi , ....nije svako djete isto. Opet na tebi kako hos
Lana jos nikad nije primila onu sa 1god... Malo prehlade, ovo ono, malo hladno vrijeme, tajo nam je stalno u kontaktu sa ljudima pa sam cekala lijepo vrijeme a onda smo odlucili da je necemo voditi zbog svih desavanja oko boca.... Sad kontam da li grijesim....ali mm stoji pri tome da necemo.... nisam vise pametna majke mi....
Nemoj se zamarati oko nje toliko.Ako Lana nije imala nikad reakciju od svih do sad primljenih sigurno nece ni od nje.Skontaj jos i razmisli,a moj ti je predlog nemoj je odugovlaciti.Znas da moj nije imao nikad reakciju na ni jednu do sad,pa ni na nju Ja sinoc zvala MM rodicu (direktoricu Kumrovca) i kaze da je sve ok da ga dovedemo obavezno,vakcine uredne totalno
Jutro...Sunce...jupiiiii... Ja nsa poslu neko svijeta ima al svi traze zute i bijele tablete(CAFETINE I PARACETAMOLE) Bili smo no kontroli kaze doktorica suoer grlo ospen vec djeluje pravo,misli da je streptokokna infekcija pa da nastavimo ospen punih 10 dana,hb pa mi je Antonio dobro...Mene citavo tijelo boli od odbojke a zlijezda ispod krjnika boli i natecena ,afte se smiruju samo sad me ovo slomi.... Danas cu da uzivam s Antoniom.. ON nece sir ni jaja ni pod razno,sad smo na imunoglukanu kaze doktorica da j dobro sto sa mu to uzela...
felix jel to vakcina sa 18 mjeseci i ajša mora na tu vakcinu, a ja nikako da je odevedem. trebal aje još početkom aprila ići, ali sve joj nešto nos curi, niču zubi, temperaturu imala par puta i tako pa je ne vodim bezze kad znam da joj neće dati.
znači rekli su da neće biti temperature. mogla bi je sutra odvesti onda hmm.
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Kalendar Selma.A.M
U zadnje vrijeme često se spominje kalendar Maja i 2012 godina ?? Kakve veze ima jedno sa drugim,i zbog čega je uopšte ovo dvoje povezano i na koji način ???
Nemam blage veze (90%) Zato što je ......... (10%)
Broj svih glasova: 40
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!