|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  818 819 [820] 821 822   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
29.5.2011 21:57:08   
Lady26
Meni cudno sto je samo po nogama i bas ih ima dosta...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 20476
29.5.2011 21:57:56   
Lady26

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja prvi put u jednom dahu procitah tekst nase Adriane...
E pa svaka cast, ovo mi je trebalo user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja procitala, al djaba, i dalje se sekiramuser posted image user posted image user posted image

Jesi li joj gledala desni?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 20477
29.5.2011 21:59:30   
Anoniman
N_N da nije gdje hodao po travi pa od neke travke kad je samo po nogama?

Dadada ovo sa limunom vidim da ti Tajra rekla i da ti nije pomoglo...to pomaze ali samo za intenzivno suv kasalj, meni uvijek pomogne...zao mi je sto tebi nije...

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 20478
29.5.2011 22:00:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

Nije imao AD a evo gledam sada i čini mi se da se povlači user posted image
Uh mrzim osipe i alergije. Ja sam sklona alergijama na proljeće, isto ovako samo po nogama user posted image

Pa eto ti odgovora, mislim vrlo moguce da j eto naslijediouser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 20479
29.5.2011 22:00:22   
Lady26
Jelo sta je s tobom, jel sve ok?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20480
29.5.2011 22:02:39   
teacher75

E pa svaka cast, ovo mi je trebalo user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja procitala, al djaba, i dalje se sekiramuser posted image user posted image user posted image

ne da da joj gledam, jako tesko to uspijevam ali ne primjecujem neke novine. nekidan su joj izbile cetvorke gornje i donja jedinica a ostale promjene ne vidim... evo vec 3.sedmica kako nece nista osim supe za rucak- dorucak i veceras su ok (jaje, pura, udrobljen hljeb u mlijeko, griz, cokolino)

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20481
29.5.2011 22:04:40   
Lady26
Koko evo ja sam ona sto ce pitati za vas, kako je tockasti user posted image ?
Dadada nadam se da ce brzo prociiiii, bas te uhvatilo....
Amani, kako je malecki, jel bolje?
Apotekarka, kako si ti?
Felixxxxx sta to zeza anelko sa jelom? Provjeri zubice user posted image
Gdje mi je kona, sto je neJma?
Tajraaaaaaaaa, gdje si Tajraaaaaa user posted image , nisam pokvarila nista, imala goste....
Bambiiiiiiii vidi meeee, tipkam od kuce user posted image user posted image
Tekja, dodjose li gosti, kako mrzim tu neodgovornost...cccc....
Jesam li koga preskocila?
Ako jesam odmah se izvinjavam, evo svima veeeliki zagrljaj user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20482
29.5.2011 22:06:17   
Lady26

E pa svaka cas_t, ovo mi je trebalo user posted image user posted image user posted image user posted image

ne da da joj gledam, jako tesko to uspijevam ali ne primjecujem neke novine. nekidan su joj izbile cetvorke gornje i donja jedinica a ostale promjene ne vidim... evo vec 3.sedmica kako nece nista osim supe za rucak- dorucak i veceras su ok (jaje, pura, udrobljen hljeb u mlijeko, griz, cokolino)

Pa i moja to vuce tako od pocetka Aprila, evo kraj maja, ali malo se stanje popravlja hB...
Ukljuci joj nesto za apetit...sta mislis? Ne moze skoditi, unosit ce vitamine a ako se jos projede-super...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 20483
29.5.2011 22:08:34   
teacher75

E pa svaka cas_t, ovo mi je trebalo user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa i moja to vuce tako od pocetka Aprila, evo kraj maja, ali malo se stanje popravlja hB...
Ukljuci joj nesto za apetit...sta mislis? Ne moze skoditi, unosit ce vitamine a ako se jos projede-super...

vjeruj mi da sam bas danas razmisljala o tome. vidjecu jos narednih par dana kakvo ce biti stanje. sto je najgore narednih dana cemo ocekivati ima li reakcija na vakcinu- nadam se da je nece i to pogoditiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20484
29.5.2011 22:14:58   
Anoniman
Hvala lady sto pitas, nije bas ni naj, ali bilo je i gore user posted image

Razmisljam nesto... Teacher zasto ne probas za dorucak joj dati povrce, posto vidim da ti dorucak pojede, mozda je tad najgladnija pa probaj za dorucak joj dati... Moje misljenje je da nije bitno kad sta jede, vec ako je moguce da sve unese u organizam.

Neposredna veza do poruke: 20485
29.5.2011 22:17:54   
Lady26
Nadam se da ste ok user posted image user posted image , evo pusa velika....

A ovo sto si rekla Ticerki, sam i ja razmisljala za svoju....ali ne ostvarih nikad user posted image ...mada ne moze covjek izgubiti nista, probas, i ako nece onda napravi sto voli i sto znas da ce pojest....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20486
29.5.2011 22:19:57   
Anoniman
Zubobolja, glavobolja, kontrakcije, opet boli bubreg...Ana nepodnosljivo nervozna...mm mi ide na zivce(citaj trudnicki hormoni), ali bice bolje user posted image

Kako Lana sad jede Lady? Je li i malo bolje?

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 20487
29.5.2011 22:21:42   
teacher75

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Zubobolja, glavobolja, kontrakcije, opet boli bubreg...Ana nepodnosljivo nervozna...mm mi ide na zivce(citaj trudnicki hormoni), ali bice bolje user posted image

joj bas ti se sve sastalouser posted image user posted image user posted image nadam se da ces uskoro biti bolje

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20488
29.5.2011 22:23:05   
Anoniman
jeste lady nece da jede user posted image neznam sto mu je gledala sam danas desni ujeo me user posted image al morala sam vidjeti Jedna mu gornja 3ica se cveni desna al nema nista user posted image jos kad sam tu prst stavila on dobro me scipi nemoze me ujest jer nema ni donji tih zubi samo desnama zagrizo valjda mu godi kad sta pritisne na nju desnu.
Mislim da je do zubova ,....
Sta cu ja saduser posted image nekazem da nebrinem i da me nije briga  al pojede malo al za to malo ja se dobro priznojim.
Imal mi ista na svjetu gore nego kad nece da jede ma nije mi vala ni kad nece da spava ovako krivo kao kad ne jede user posted image da budemo iskreni.
Al sta je tu je....
AMni kako je drug.
N-N user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 20489
29.5.2011 22:28:26   
Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

A hebem mu....al ti neces da se smiris i gotovo...hebem mu i kucu i radove i obaveze....cuvaj se....a za Anu user posted image , mozda je zbog vakcine al ko ce ga znati i lana je nervozna...iako odspava fino za sat-dva kmeci kao da oka nije sklopila....
Malo je bolje hB..ali ne nerviram se vise ali zaista...teti ne ruca a ja je uspijem nahraniti...pa vidjet cemo kako ce ici dalje...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20490
29.5.2011 22:33:10   
tekja
zenice i djecurlijouser posted image

Bili gosti, dosli u 17:30user posted image ...sva sreca dolaze jednom u godiniuser posted image user posted image user posted image , uf u pola frke sam natjerala MM da V. malo izvede napolje, ipak se vratio prije njihuser posted image user posted image user posted image ...

U petak sam se osisala, frizer mi savjetovao da onako poguzvam kosu sa pjenom, ja probala i super mi stojiuser posted image user posted image user posted image ...koliko sam blesava, ne mogu se sebe nagledatiuser posted image user posted image user posted image ..bas mi se svidjauser posted image

Tiki, znam da se sekiras, ali malo razmisli...Lana zivahna, vesela, igra se, znaci zdrava je...a to je najvaznije, hB...sad, savjet moj ti je obavezno ukljuci neki imunitetski pripravak, ja sam V. ukljucila i projeo se za nekih 7 danauser posted image ...nama je MMR unistio apetit, nadam se da Lanci nece imati bas nikakve reakcije na cinuuser posted image

Lady ti me se sjetilaaaaauser posted image , taman pomislih kako moje postove niko ne primjecujeuser posted image

Koko, samo da pitam za teuser posted image user posted image user posted image ...jubim S. nadam se da dobro podnosi tackiceuser posted image

Dadada, Felix, Mala, Bambi, moja Tajra, Amani, Jelena...ma sve....user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20491
29.5.2011 22:34:51   
teacher75
i moja lana je ovih dana nervozna pravo, mozda je zbog vakcine. stalno nesto kmeci, cim joj nije po volji. cak i kad se igra s lutkama. postala je nesnosljiva, sta li bi od onog mirnog djetetauser posted image juce smo bili na planini, nije htjela ustipke, cak ni mladi sir gore. kontala sam da ce joj se otvoriti apetit na planinskom zraku. kad smo dosli kuci, iza 6 pojela pun tanjir supe

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20492
29.5.2011 22:36:08   
Lady26
NaraFski, ako nista ta zeljena boja je upadljiva, ne moRemo te fuliti user posted image , salim se...
Ma ja citam sve ali nekad zaboravim sve spomenuti pa onda napisem "svima velika pusa" i sl user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 20493
29.5.2011 22:36:20   
teacher75
tekja, sta je ovo danas, svima dolazili gosti, osim namauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20494
29.5.2011 22:48:19   
N_N
Jelo, nije hodao danas po travi. Ma čudno mi kad sam ga skidala ništa, vadim ga iz kade kad noge istačkane user posted image
sahara, moguće je da je nasljedno.... Vidimo sutra šta će biti. Hvala vam puno, puno, puno svima!

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20495
29.5.2011 22:51:23   
Lady26
Ja volim kad mi se dodje ali kad mi se dolazi cijeli dan, e to je malo previse user posted image
Sreca nisu takvi gosti da moram kuhati...kafa, sok, kolac...za user posted image grickalice...
kuma mi je bila prvi gost, Lana spavala i uspjele smo popiti kafu i progovoriti koju eh kad je dama ustala, nas dvije ni rijeci nismo vise progovorile user posted image ....
A poslije nam dolazili prijatelji sa Laninom vrsnjakinjom, Lana presjedila meni u krilu...a druga curica je prevristala sve vrijeme...mala je zivac samo takav, ljutaaaaaaaaaaa....elem...veselo....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 20496
29.5.2011 22:57:57   
Anoniman
tekja ajd sreca pa ne dolaze cesto abome sto zakasanise user posted image user posted image
Joj mene stomak zene bole danas citav dan podnu stomaka opet sam navuklauser posted image imam bjelog iscjedka punoooooo Morat cu veceras da si guram vag user posted image user posted image imam neke na biljnoj bazi pa cu njih probat uh  al hajd kontam dosta me i slusala user posted image inace skoro svaki mjes. sam znala snjom kuburiti dobro je izdrzalauser posted image user posted image .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 20497
29.5.2011 22:58:47   
Lady26
Idemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Laku i mirnu nocccccccccccccc vam zelim user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20498
29.5.2011 23:06:49   
Anoniman
ja taze s pedijatrije,posla spremati Nou na spavanje kad crvene fleke po nogama a unutra plikovi kao kad se ozaris..dobila je injekciju urbazon i flonidan sirup..ja sam inace strasiva ubi Boze,samo je zagledam al ne cini mi se da joj se povlaciuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 20499
29.5.2011 23:14:47   
N_N
Aaaaa noa user posted image  pih pa šta je ovo??? I B se osuo, stavila sam sliku na temi osip po tijelu a ti plikovi.... sjećaš se da je dječak od milemium imao takve, kao od žare pa pročitaj. E joj, baš mi je žao a evo i ja sva strepim, sva sam napeta.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  818 819 [820] 821 822   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  818 819 [820] 821 822   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *