|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1014 1015 [1016] 1017 1018   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.7.2011 12:46:08   
Lady26
Eh ne znam, mozes misliti, fulilo me user posted image

Kako ste proveli rodjendan? Jel anelko uzivao?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25376
4.7.2011 12:49:50   
teacher75
mi se maloprije vratile iz parka, lana spava. jos malo kaslje, nos joj raskokan ko mladi krompir, mazem joj stalno jekodermom i nevenovom kremom al ne pomaze. i mene i mm boli grlo, evo pijem caj...juce popodne bili u pionirskoj pa poslije svratili malo u tito, super nam bilouser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 4.7.2011 12:50:30 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25377
4.7.2011 12:50:06   
Anoniman
lijepo je bilo anel je bio dobar . Kad je bila torta  skakutao je oko nje ko cukouser posted image user posted image user posted image a tek kad smo upalili svjecu stalno bi puho samo vice oš,oš jos hoceuser posted image user posted image user posted image .
Posle se sav umacko jeduci .
Dzaba sto je juce bio skoro stalno na nonama opet zaspo iza 23 neumoran je pravo .
Kako je L.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25378
4.7.2011 12:51:00   
teacher75
felix, kad ce slike? jedva cekamuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25379
4.7.2011 12:53:41   
Lady26
Neka, neka, samo nek uzivaju, masina i voda sve operu - ovo sam skontala nedavno user posted image , nisam dala Lani ni cokoladu bez nadzora, imam fobiju od prljanja, sad sam poravnila.... user posted image

Dobro je hB, ta ne staje po cijeli dan...otkud joj samo energija ali legne u 9 regularno...zvrk...prica svasta, ne gasi se....kupila joj sesir Doru, ne skida ga ni u kuci, kaze : de Doja, skine sesir kaze ejo je i vrati ga na glavu user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25380
4.7.2011 12:56:40   
teacher75
a moja lana opsjednuta lopatama i kanticama, cim spomenem park, ona vice: "opate, kacice"(lopate, kantice) i u parku grabi sve moguce lopate i svoje i tudje, trpa u kanticu i nosa ih, ne da nikome i buni se kad joj neko uzme. kopa pijesam, trpa, nista joj nema drazeuser posted image mogu misliti akobogda kad odemo na more njene radostiuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25381
4.7.2011 12:57:39   
megi
Lady znas kako moja adna kaze kad nesto uprlja, prosle
uglavnom kad napravi tako neki zijan samo pogleda i kaze oprace se user posted image

tako da i ja nju pustim nek prlja, umaze se, pa je kad zavrsim opere i gotovo
a neumorne su samo tako
i moja je jucer ujutro dosla iz hercegovine i sinoc do 22 sata bila napolju kod tetke ispred kuce naravno sve na nogama i opet u 22.30 jedva zaspala

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25382
4.7.2011 12:58:23   
Anoniman
vaka sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja A. pustila dvd njegov i gledao u sobi kad mm kuca na vrata ja zakljucavam sprat da A. ne izlazi otvara vrata kad ja A. ne mice a on zaspo sam nisam ni znala ja mislila on gleda dvd .
Ovo nam se nikad nije desilo vecinom ga ninam podani .
Super haj . Al nije ruckio reko sad kad mm dodje nahranim ga i lec  a on zaspa jest malo uzeo dole sa svekrom  jeo ...
Ajd kad ustane ceka ga rucak .
Lana je user posted image user posted image dragi njen sesiric .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25383
4.7.2011 12:59:51   
Amani12
Uh kako se i mi samo radujemo moreTu user posted image
Ali cemo se i dobro nacekati...

Draga nasa djecica,do jucer bebice bili,a sada pricaju,igraju se,postavljaju pitanja,ma naprosto je nevjerovatno kako brzo odrastaju...
user posted image za nase djecake i djevojcice user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 25384
4.7.2011 13:03:24   
Lady26
Amani zar nisi trebala sa sekom ici na more?

Ja se nekad sokiram....al zaista....
Evo jutros ulazim u sobu a ona : eeeee dosla mama ?!?! Cuj dosla ? Prvi put koristi tu rijec...

< Poruku je uredio Lady26 -- 4.7.2011 13:04:18 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 25385
4.7.2011 13:04:53   
Anoniman
uprau si amani nesto juce ge gledam boze reko prije god nisi ni hodao nesto si mrmljao mali bio . A vidi te sada veliki hodas, pricas , jedes sam . Velika je godina bome .
Tacno ide vrijeme ko ludo , a eto nama 2 god a jos nema svih zubi user posted image user posted image user posted image al prosle god za rodjendan nije imao nijedan u glavi
Teachreko ja se brinem kako cemo za more anel uziva da se gadja tj kamencicima user posted image user posted image user posted image .
I baca na sebe pjesak ....
Al  zato voli vodu , nece se dat izvadi iz bazencica

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 25386
4.7.2011 13:05:24   
Amani12
Pa u Septembru cemo svi zajedno.
Muzek,djecak,sestra i ja.
Ona moze dobiti samo 10 dana godisnjeg,
tako da smo se odlucili da idemo svi zajedno nakon Bajramskih praznika...user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25387
4.7.2011 13:06:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amani12

Pa u Septembru cemo svi zajedno.
Muzek,djecak,sestra i ja.
Ona moze dobiti samo 10 dana godisnjeg,
tako da smo se odlucili da idemo svi zajedno nakon Bajramskih praznika...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image i mi vodimo seku abd user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 25388
4.7.2011 13:09:36   
Amani12
Ma naprosto je nevjerovatno koliko su oni samo pametni,kako povezuju stvari,nekako mi sve to prebrzo dolazi.
Sve to je predivno,ali da vrijeme brzo leti,leti...
Samo nek su nam zivi i zdravi....
Upijaju kao male spuzvice i iznenadjuju nas svaki dan...
Niko mi ne moze izmamiti osmijeh na lice kao dijete...user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 25389
4.7.2011 13:10:23   
teacher75
moram bjezati s laptopom od lane, stalno hoce da joj pustam video njene rodice ajse koja pjeva neku pjesmicu "mama, mama, mama. kokoda, pipipi" pa govori "ajsa" i pjeva i ona tu pjesmu, a kad joj pustim taj video onda trazi da gleda sebe kako se kupa (video od prosle godine) i vice "beba, pupa se", pa kad joj to pustim hoce da gleda barnija, pa taman krebe barni, ona vice "elmo", pustim joj elmu hoce bumbu, pa ajsu pa sve tako- pravo maltretiranje, nijedan video ne odgleda ni pola minuteuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25390
4.7.2011 13:11:05   
Amani12
IZVORNA PORUKA: teacher75

moram bjezati s laptopom od lane, stalno hoce da joj pustam video njene rodice ajse koja pjeva neku pjesmicu "mama, mama, mama. kokoda, pipipi" pa govori "ajsa" i pjeva i ona tu pjesmu, a kad joj pustim taj video onda trazi da gleda sebe kako se kupa (video od prosle godine) i vice "beba, pupa se", pa kad joj to pustim hoce da gleda barnija, pa taman krebe barni, ona vice "elmo", pustim joj elmu hoce bumbu, pa ajsu pa sve tako- pravo maltretiranje, nijedan video ne odgleda ni pola minuteuser posted image

user posted image user posted image user posted image Ljubi nam slatkicu user posted image

Neposredna veza do poruke: 25391
4.7.2011 13:12:07   
Lady26

Vala me niko ne moze ni nasekirati ni naljutiti tako kao Lana user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 25392
4.7.2011 13:13:13   
teacher75

user posted image user posted image user posted image Ljubi nam slatkicu user posted image

i ti ljepotana maloguser posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 25393
4.7.2011 13:13:25   
Lady26

nijedan video ne odgleda ni pola minuteuser posted image

Isto.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , na kraju ugasim racunar... user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 25394
4.7.2011 13:13:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Vala me niko ne moze ni nasekirati ni naljutiti tako kao Lana user posted image user posted image user posted image
takodje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25395
4.7.2011 13:27:10   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix

mya jel se to ti spremas na more , ili bazene user posted image .
Sretno sa kostimima da nadjes sta ti se svidja ...
Ja imam od prosle god i sad mi je taman user posted image
Sto se tice strija ja to nemam . Pogotovo po tibi nista malo ima samo ispod none  nista strasno.user posted image

Sutra idemo na bazene kod Viteza...kazu da su super, tobogani i ti folovi pa se bas radujem user posted image

A ako nastavim ovako s ganjanjem pasoša ove godine cemo ostati samo na bazenima user posted image user posted image

Nadam se da cu se organizirati i podnijeti zahtjev za koji dan...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25396
4.7.2011 13:29:00   
teacher75

takodje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene moze mm, lana je mala macauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25397
4.7.2011 13:31:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

mya jel se to ti spremas na more , ili bazene user posted image .
Sretno sa kostimima da nadjes sta ti se svidja ...
Ja imam od prosle god i sad mi je taman user posted image
Sto se tice strija ja to nemam . Pogotovo po tibi nista malo ima samo ispod none  nista strasno.user posted image

Sutra idemo na bazene kod Viteza...kazu da su super, tobogani i ti folovi pa se bas radujem user posted image

A ako nastavim ovako s ganjanjem pasoša ove godine cemo ostati samo na bazenima user posted image user posted image

Nadam se da cu se organizirati i podnijeti zahtjev za koji dan...

pa sta cekas sa pasosomuser posted image user posted image user posted image
Uzivajte na bazenima user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 25398
4.7.2011 13:33:32   
Anoniman

mene moze mm, lana je mala macauser posted image user posted image
pa obadvoje me na svoj  nacin naljute .
A. kad nece da jede tad i brinem i naljutim se .
Dok mm isto ima svoji musica user posted image user posted image   kojem ne ostanem duzna . Nisam takav tip da mu ne odgovorim i sutim samo .
Znam da to nikud ne vodi  al jednostavno nemogu sutiti Kad je upravu kazem ebiga nisam znala user posted image user posted image izvlacim se.

Neposredna veza do poruke: 25399
4.7.2011 13:34:23   
bebacha
ej drustvo samo da pozdravimo.mene je malo ono vrijeme u bolnici "vratilo"na pravi putuser posted image user posted image user posted image pa sam skontala koliko bespotrebno provodim vremena na forumu i internetu uopste.tako da sam se lagano odvikla.necu vas napustituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo cu biti punoooooo manje

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 25400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1014 1015 [1016] 1017 1018   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1014 1015 [1016] 1017 1018   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *