Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Moj djecak popije oko pola litre mlijek dnevno,s tim da mi kombiniramo kozje,sojino i formulu. S obzirom da ne pije kravlje mlijeko niti jede bilo kakve mlijecne proizvode,ja smatram da mu nije previse,vec nekako taman.
Lady
< Poruku je uredio Amani12 -- 5.7.2011 9:20:30 >
Jutro i od mene... Meni bezveze vi noću čavrljate a ja još ne mogu pa ovako malo ujutro dok ne krene frka s poslom.. ali dobro bolje išta nego ništa Vidim dječica udaraju po mlijeku k'o pravi... I moj maleni je pio puno mlijeka 220 ml ujutro i 220 ml navečer s tim da je i prije poslije podnevnog spavanja znao tražiti flašicu i tu bi isto popio oko 200 ml. A o jogurtima, kajmaku, danoninu i ostalim mliječnim proizvodima da ne govorim, baš ih voli.... Ali polako su krenuli problemi sa stomakom i bolovima u stomačiću... poslije raznoraznih pretraga, pregleda i da ne nabrajam dalje Gastroenterolog nam je savjetovao da na neki period prekinemo sa mlijekom i svim mliječnim, meni je to malo bilo surovo zbog malenog jer znam koliko voli mlijeko. Ali šta se mora mora se, nadam se da to neće trajati zauvjek jer djete mora unositi kalcij u sebe. Mada mu ja dam koji komadić sira ali mogu primjetiti da es stanje malo popravilo, još uvijek ga boli pupica ali hB ne kao prije.
..joj ja ...tek kad vidjeh zabolise me i stomak i glava ....jucer smo uplatili V. za pasos, al'' bila guzva pa nismo sitgli predati, kontali danas...jos samo da smuntam MM da odu njih dvojica sami predati, a ja cu podici
amani
dadada....sretnooo....odmori se i uzivaaaaj
emi, mislim da je kelj jako bogat kalcijem...probaj tako nekim drugim namirnicama da mu nadoknadis
< Poruku je uredio tekja -- 5.7.2011 9:29:12 >
jutro Ja sam na jutro nasekirana seki mi nije nista bolje mama kaze da joj opet nenormalno ide , ko iz cesme svaki sat vremena ulozak djete menja Nista spavale nisu dzaba tab sto joj je ginic dao opet ima .Ona jadan isprepadana strah je isi na wc piskiti jer ima jako. Neznam sta ce joj sada rec /dati Bas se brinem boze .....
Emi,Tekja,Mala Je li nam se ovo danas opet kisa sprema? I ja moram sutra otici predati za pasos. Djecaci imaju ove nove,a ja jos nemam,valjda nisu veeelikeee guzve.
jutro Ja sam na jutro nasekirana seki mi nije nista bolje mama kaze da joj opet nenormalno ide , ko iz cesme svaki sat vremena ulozak djete menja Nista spavale nisu dzaba tab sto joj je ginic dao opet ima .Ona jadan isprepadana strah je isi na wc piskiti jer ima jako. Neznam sta ce joj sada rec /dati Bas se brinem boze .....
Pa Felix ne moze od jedne tablete biti bolje, tek je isla doktoru...mora popiti terapiju, pa znas po djetetu.... Bit ce to dobro aBd...samo polako....
Eh draga Amani ovaj zagrljaj mi je baš potreban, hvala draga Felix znam da se brineš ali probaj biti pozitivna,biće sve u redu aBd. Teacher valjda nas obraduješ eto bar kad se vratiš
apotekarko nadam se da to nije istina, uh kako mrzim bolescuge
mala ja sam negdje procitala da djeca treba da pijuoko 500 ml mlijeka, ne manje, ne vise. e sada sta je ispravno svako zna. ja sam svojima pocela kupovati ono mlijeko sto se prokuhava u kesi i pravo je dobro, ima sarajmilk svjeze svaki dan i ono zbregov 3,2 veliko 1,75l . ja sam Luki stavljala jednu kasiku kras ekspresa u mlijeko ali sam prestala jednostavno sam skontala da nema potrebe jer jede cokolino a to je dovoljno slatko. a secer ja njima uopste ne stavljam, maline im secerim medom a ne secerom. naravno svako ima svoje.
lady popila je dvije tab. i rekla da se do jutra Mora smanjiti a ono isto pa isto odvela ju pa vidjece . uh boze
felix duso a sta je dobila od terapije, bas mi je zao ona je pravo mlada
tab za zaustavljanje haman nesto sa agrumenan tako nesto zaboravila sam tablete . Pa ako nebude o.k dace joj hormonske neke tab da pije god dana dok se hormoni ne ustabile . Kaze da je moguce tako kod neki djevojcica koje dobiju a eto nju zadesilo a ona je meni jos djete sta ja znam . I da neke curice kaze znaju tako iskrvariti pa se mama prepala . Ide joj cita krv djete se bas isprepadalo . Al bt ce dobro abd nadam se .... Evo ko na iglama cekam da mi se mama javi
Meni se Lana opet sinoc placuci probudila ali tako je jako i tuzno plakala...boze dragi, jedva sam je smirila, kao da je sanjala ruzno, jer je tako skocila da sam momentalno bila na nogama.... A mislim da ju je mm prepao sa vratima kad je dosao kuci jer je tad i skocila...donio joj vode i onda je trazila da je spustim u krevet, dala joj ruku i zaspala je.... Mrzim taj osjecaj nemoci, ne mogu ej dozvati, ne znam sta je, ne da mi da je privijem uz sebe...