|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  396 397 [398] 399 400   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
1.4.2011 15:58:26   
salmy
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Ma prospan
Jel prospan prije imao zabu na ambalaziuser posted image user posted image  

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 9926
1.4.2011 15:58:39   
Lady26

Ma prospan i bisolvon nisu ni blizu...svasta prospan je biljni sirup na bazi brsljana koji razrjedjuje sluz i pomaze kod iskasljavanja ali isto tako i smiruje suhi kasalj dok bisolvon nije na biljnoj bazi i daje s za iskasljavanje i to ako ima slajma ne kod suhog kaslja izlucuje se stolicom....

Da...ti bolje znas
Zato je meni rekla da joj NE dajem jer ce dobiti veci nadrazaj za kasalj a ne znam iskasljavati pa ce povracati....
Meni jeste pomogao, sto se kaslja tice ali ja sam druga prica, ja znam izbaciti slajm....
Ja sam je lijecila samo cajevima, hB prosao kasalj....

< Poruku je uredio Lady26 -- 1.4.2011 15:59:20 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 9927
1.4.2011 16:02:06   
Apotekarka

Jel prospan prije imao zabu na ambalazi

jEST KRASTACUuser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 9928
1.4.2011 16:02:55   
salmy

uvijek me veze zaba za njega,ali sad nema veze sa njomuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9929
1.4.2011 16:04:45   
Lady26
IZVORNA PORUKA: salmy

uvijek me veze zaba za njega,ali sad nema veze sa njomuser posted image user posted image

I ti ko grom iz vedra neba, a nidje veze, koja si  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 9930
1.4.2011 16:05:14   
Apotekarka
sad je list brsljana naslikan,evo ja u apoteci gldam u reklamni materijal tu zabu prospanovu

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 9931
1.4.2011 16:07:13   
salmy
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: salmy

I ti ko grom iz vedra neba, a nidje veze, koja si  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vidis da ima vezeuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9932
1.4.2011 16:22:34   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 9933
1.4.2011 16:40:27   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: MALA1994

sve pod kontrolom,
inhaliramo se i bisolvon nam je dala dr

jesi procitala jutros za prospan sta mi je dr rekla

Jesam, ja kad sam Lanu vodila rekla mi je da joj ne dajem vise (a pila ga mozda dan-dva) jer ce dobiti jos veci nadrazaj da kasalj, ovo sam pisala mislim...ali sam ga ja nastavila piti i evo zavrsila sa ranom alergijom user posted image user posted image user posted image , mislim da je prospan zavrsio karijeru u mom domu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kad mi je dr rekla ja sam se sjetila da si ti govorila, upalio se golf user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9934
1.4.2011 16:43:50   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

mala ovako bisovol i prospan je jedno skoro te isto tako nama rece i to je za iskasljavanje .
Nama je rekla da dajem ovaj novi ONTRIL i Prospan prospan mu pospjesuje iskasljavanje sto je to dobro a ovaj dr. olaksava disanje ....
Ja dajem i davat cuuser posted image .
Cak nam danas rece kako su mu krajnici ognojili da ako nema proliva dam malkice kole soka da mu te neke cepove iscisti kola.
Pa sam jutros malo dala user posted image al nije odusevljen nesto .Znaci smo malo 20ml . dovoljno

vidi ona je rekla da je to individualno, ako dijete ne kaslje vise od njega da se daje, a ako se poveca nadrazaj da prestane

kod mog igora je zreo kasalj poceo iskasljavati, a prosli put kad je uzimao bisolvon dr je rekla samo 5 dana i ne duze user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9935
1.4.2011 16:46:29   
Malenaoduvijek
ONTRIL

Fabrički zaštičeni nazivi: Ontril, Ventolin SASTAV:
Salbutamol je selektivni simpatikomimetik koji stimuliše beta2 adrenergičke receptore u glatkoj muskulaturi bronha, uterusa i krvnih suda. Izaziva snažnu bronhodilataciju, vazodilataciju i dilataciju uterusa. U terapijskim dozama gotovo nema dejstva na beta1 adrenoreceptore u kardiovaskularnom sistemu, pa nema neželjena dejstva na srce i krvne sude kao neselektivni beta stimulatori izoprenalin i orciprenalin.

evo vidis sta ti je ovaj ontril, mi se isto inhaliramo ventolinom, ali ne bosnalijek nego neki drugi tamo mi je u kuhinji napisacu ti kasnije kako se zove

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9936
1.4.2011 17:07:25   
nanika
Pozdrav za sve mame i malisaneuser posted image .
Poseban pozdrav za Lady 26 user posted image user posted image
MALA1994 i moj mali je bio bisolvon kapi 20 dana, ja sam sa njima zadovoljna, sve je iskasljao a bio je pun. Kaze doktor kao da je na grani spavaouser posted image .

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 9937
1.4.2011 17:24:37   
Anoniman
mi jos nismo ozdraviliuser posted image od ponedjeljka vecer je bolestan, ima jos uvijek neku glupu temperaturu 37 sa 3 ,kaslje strasno,  jucer smo bili na pregledu i rekla nam da je sve od nosa.. al nije mi jasno sto tura ne prolaziuser posted image

(odgovor članu nanika)
  Neposredna veza do poruke: 9938
1.4.2011 17:30:16   
Apotekarka
evo vidis sta ti je ovaj ontril, mi se isto inhaliramo ventolinom

Ventolin kapi proizvodjac glaxo jedno te isto

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 9939
1.4.2011 17:34:31   
mala86
joj nas je ova user posted image  od ture skroz poremetila

evo ga sad spava meni u narucju,ima user posted image  38 dala sam mu paracetamol cepic,volteren cuvamo za noc user posted image

ovo nam je 2 ili 3 tem u godinu i pol al i najgora

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 9940
1.4.2011 17:35:39   
Apotekarka
Ovo je vrijeme najgore puno virusa i svega...Eno moj Antonio nikad do sad bolestan nije bio ali hvala Bogu samo jev  jednu vecer imao temp,jos smo na prospanu svi u kuci

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 9941
1.4.2011 17:41:46   
Mamica24
Zvanično smo vam se pridružili user posted image user posted image user posted image

Mi smo juče napunili svoju user posted image user posted image 1 Godinu user posted image user posted image .. i kao

super poklon uz to dobili smo PRVI ZUUUBIIIĆ....

OGROMNA, NEIZMJERNA radost za ponosnu mamu user posted image user posted image user posted image ...

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

Neposredna veza do poruke: 9942
1.4.2011 17:45:12   
Anoniman
mamica 24,cestitamo prvi rodjendan,zubic i prelazak u veliku ekipuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mamica24)
  Neposredna veza do poruke: 9943
1.4.2011 17:46:21   
nanika
Mamica 24 sve najljepse za 1. rodjendan malom Bekiruuser posted image user posted image user posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 9944
1.4.2011 17:55:42   
Mamica24
user posted image user posted image Hvalaaa Hvalaa puunooo user posted image user posted image

moj slavljenik eno spava ko top... sinoć sam ga pustila dernečio je skoro do pola 12 i onda se samo srušio na naš ležaj u spavaćoj...

uhhh kako godina proleti... nikad brže čini mi se!!!

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 9945
1.4.2011 18:27:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: felix

mala ovako bisovol i prospan je jedno skoro te isto tako nama rece i to je za iskasljavanje .
Nama je rekla da dajem ovaj novi ONTRIL i Prospan prospan mu pospjesuje iskasljavanje sto je to dobro a ovaj dr. olaksava disanje ....
Ja dajem i davat cuuser posted image .
Cak nam danas rece kako su mu krajnici ognojili da ako nema proliva dam malkice kole soka da mu te neke cepove iscisti kola.
Pa sam jutros malo dala user posted image al nije odusevljen nesto .Znaci smo malo 20ml . dovoljno

vidi ona je rekla da je to individualno, ako dijete ne kaslje vise od njega da se daje, a ako se poveca nadrazaj da prestane

kod mog igora je zreo kasalj poceo iskasljavati, a prosli put kad je uzimao bisolvon dr je rekla samo 5 dana i ne duze user posted image

ma jasta nego da kaslje mila user posted image ko starac od 100 godina . Zato je dala i prospan jer on omeksava nesto zaboravi sta receuser posted image i  tako potice iskaljavanje
I to je dobro da iskaslja sve iz sebe da se ne nakuplja u njemu .
Marijana zao mi je druga mala istouser posted image misa mu i ture vise .
user posted image user posted image user posted image
Moj anelko dobro sem sto kaslje , i tura bude do 38max al nije strasno sem sto Nejedemouser posted image
Et pusa od nas.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 9946
1.4.2011 18:28:42   
Anoniman
bakir sretan 1. rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9947
1.4.2011 18:31:51   
Lady26
Ja sam bijesna ko ris. hranim Lanu od pola 6....vise od 40 min, na kraju sam rekla mm da preuzme inace cu je istuci...Ne znam koji joj je djavo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9948
1.4.2011 18:48:01   
škorpija

Ja sam bijesna ko ris. hranim Lanu od pola 6....vise od 40 min, na kraju sam rekla mm da preuzme inace cu je istuci...Ne znam koji joj je djavo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

možda nije gladna

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9949
1.4.2011 19:34:59   
Lady26
A vrijeme joj je bilo za jesti, nije ni teti fino jela uopste...ne znam od cega bi mogla biti sita...
Najvise sto me nervira je sto zatvori usta, ma nema sile da ih otvori, pa drzi hranu po 5min u ustima....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 9950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  396 397 [398] 399 400   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  396 397 [398] 399 400   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

beba i more

smijeli beba od recimo 1,5 tj.15mjeseci ici u more tj brcakt malo none u vodi heheh ??? Ili nesmije ???

da (99%)

ne (1%)

Broj svih glasova: 90

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *