Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Meni je u devetom mjesecu i kafu bilo skomr. Još one vrućine bile, u kuci +35, a meni noge ko dva panja. Sedam puta se preznojim dok lubenicu pojedem Ah, to su bili dani....
Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
cickolino sretan put! Lady kako je N? zenice hvala za komentare! ma sve su bebice slatke svaka na svoj nacin helena kasnis jutros i jos ni kafe nema ma nemam kad da vas citam moram se polahko seliti ostale zenice
ma bila mi mama 15-tak dana, pa sam se malo i njoj posvetila, a i bebac trazi puno paznje, bilo puno gostiju, pa jos i vakcina i tako da fakat nisam stizala... bebac je dobro, bio je kenjkav 2-3 dana od vakcine a sad je ok...
Masallah, malena djecak vam je med medeni...neka vam je ziv i zdrav insallah. A ovo za slike si me bas nasmijala, sjetih se da i mi isto nismo voljeli stavljati slike Naime, pa nam se svi cudili, ali mi jos zabranili prijateljima da stavljaju po fb ...sve dok naravno nije bila malo veca..otprilike do 6mj..ne znam zasto, ali tako ovo vam je bio padobranac
ma i ja sam to kontala u pocetku ali vidjet ces bit ces ponosna na svasta pa ces htjeti "obznaniti" i pokazati kako dvino dijete imas! A evo vidis..vec si i pocela svog slatkisa - da nam se pohvalis!
P.S. Ja sam samo bas protiv golih beba po internetu,pa cak i kad se stavi znak preko određenih dijelova. Gacice OK.
Jutro drage moje..kako ste mi svi redom..jesu li nam bolesne bebice ozdravile?? Ja evo jedva uspavah ovog svog,do sada je trebao drugi put da se uspavljuje..Vrlo tesko nam to u zadnje vrijeme ide kad sam ja s njim. A je postao prava maza, samo bi plizio po meni, cak se i uspava tako sto se nasloni na moje grudi i zagrli me..Tek sad primjetim da me pozeli dok sam na poslu, a vala pozelim i ja njega pa ga pustim da zanovijeta.. Esmina vidim i Salku uhvatilo mazenje hehhehe..Kako ti izdrzavas,stizes li sve..hehehhe Kod mene kuca haos zivi,stvarno ne mogu jos i nju stalno glancati a evo sad umjesto da se uhvatim krpe ja na forumu..pa dobro,moram i ja malo dahnuti Skvo dobro nam dosla sa svojim preslatkim sincicem Helena draga pa dokad misli ta tvoja cura dojiti po noci...pa dobro ti uopste hodas..Moj ponekad prespava noc pa ja napunim baterije..Inace sam bljak poslije posla,neki dan se cak zapucala u neku zenu usput,mozes zamislit u kakvom sam stanju bila..a sto je najgore, nekakva nana bila..uhh kud bas u starog insana...
jutro zene SKVO mali je meden DAJA sta reci za osmjeh seceran je malena ljubi pile slatkooooo masallah sto je napredan ko bi rekao da se skoro rodio masallah
ja sam sva nikakva sinoc je I preplakao ma kad nisam iskocila kroz prozor i jutros nastavio izlaze mu zubi ovi siljati ( ne znam kako se zovu ) pa ga bas muce ja n e zna kud bi s glavom.
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
Meni je u devetom mjesecu i kafu bilo skomr. Još one vrućine bile, u kuci +35, a meni noge ko dva panja. Sedam puta se preznojim dok lubenicu pojedem Ah, to su bili dani....
Moj muz pred sami termin poroda slomio nogu, navalili njegovi sa svih strana da ga posjete a ja jedva hodam..JOs gratis na sve to svaki drugi dan morala na CTG jer sam prekoracila termin..s kraja na kraj grada uhhhhh..samo kad se sjetim...
Moj A vecinu dana provede dubeci na glavi ko da hoce napravit kolut naprijed i pri tom viri izmedju nogu..kaze jucer moja sveki,kad tako izviruju djeca uskoro ce drugo..reko vise to da nisi spominjala,jos nisam ni zaboravila trudnocu a ti bi me opet
Nađa neće ništa da jede, izludila sam. valjda je ovo grlo boli. u po frke sam skontala da je dobila donju dvojku. jadnica kako je u behutu i ne obraćam pažnju na zube. još nema gornje dvojke a ova jedna je narasla ima više od mjesec dana. uspjela sam joj puding utrpati u usta. izgleda da joj godi hladnije hrana jer joj grlo gori. reve i nervozna je da me izluđuje. sad je revala pola sata u krevetiću i evo je umirila se. da hoće samo malo odspavati. jučer i prekjučer nije skoro nikako spavala a baš je zeznuto kad je ovako nervozna. ona inače nikada nije ovakva pa je i meni ovo nova situacija a živci su mi prilično slabi. uz to sam i ja bolesna...
Hvala vam na lijepim rijecima drage moje... Jutros smo opet masirali stomacic...i napokon je uspjela momacki da napuni pelenu...razrahatilo se dijete, ruckila oko 9h i sad spava mirnim snom...kontala sam danas otici do DM-a vidjela sam mali termofor bas namjenjen za grcice...nije nesto skup pa da probam i to ako se danas opet bude mucila... E kad ste kod babina nama jos niko nije dolazio...kako nam se sve izdesavalo sa bakterijama i infekcijom nigdje nikoga...a vala iskreno sad mi niko i netreba ...cek da se prvo oporavim od svega pa onda neka navale ... Ali zao mi moje S ...imali smo par rodjendana djecice nasih bliskih prijatelja i niko je nije zvao...bojali se ljudi da im sta ne donese...k'o da smo sugavi ...mah...nema veze... Evo jos jedan veliki za sve bebice slatke i mame naravno
Nađa neće ništa da jede, izludila sam. valjda je ovo grlo boli. u po frke sam skontala da je dobila donju dvojku. jadnica kako je u behutu i ne obraćam pažnju na zube. još nema gornje dvojke a ova jedna je narasla ima više od mjesec dana. uspjela sam joj puding utrpati u usta. izgleda da joj godi hladnije hrana jer joj grlo gori. reve i nervozna je da me izluđuje. sad je revala pola sata u krevetiću i evo je umirila se. da hoće samo malo odspavati. jučer i prekjučer nije skoro nikako spavala a baš je zeznuto kad je ovako nervozna. ona inače nikada nije ovakva pa je i meni ovo nova situacija a živci su mi prilično slabi. uz to sam i ja bolesna...
ja sam u Bosni kupila gel za zubice i meni stvarnooo pomaze extra vise nego ista ovdje sto sam dobila CALGEL
oslovljavanje bellla
Kako zovete,oslovljavate svoju,ili djeciju doktoricu,recimo da se zove Sefika Sefic,mislim kad pitate za nju u DZ,telefonirate i trazite istu,pricate o njoj i sl.,ako je odgovor C,zasto?! :)
Dr. Sefic (68%) Dr.Sefika (31%) Sefika :) (1%) Seficka (0%)
Broj svih glasova: 112
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!