Rimljankaa
|
IZVORNA PORUKA: taurus evo jedan kratki izvještaj za iman (a nekad je i sama bila glavna za izvještaje ) krenuću od sebe taurus-sve po starom ,trenutno sprema prezentaciju za odbranu rada, E je prestao zezati nos, bili na vikendici lady-N bila pravo bolesna, danas je bolje a i mama joj je bila bolesna helena-E kašlje po noći i ne zna se razlog, ostalo sve ok mina-sve po starom, A malo zeza sa hranom super beba-vratili se s mora, aktuelno je puzanje i sve opasnosti koje puzanje nosi sa sobom cickolino-bila u zagrebu, dobili su povoljne prognoze od dr i vježebe koje moraju raditi svaki dan, ali naša hrabrica D se počela sama okretati pa smo svi presretni zbog toga daja sa-opet ima problema sa mrs-om, na žalost bris nije bio dobar jelena-rana je bolje, A je kod bake da se mama malo odmori, ali mama pravi zimnicu i tako se odmara malena 27- ima malo problema sa stomačićem,ali ništa strašno i neobično rime i vještica nam se rijetko jave kod ostalih je sve standardno i bez velikih promjena imamo i novih mama i beba p.s. pogledaj nekoliko stranica unazad da vidiš preslatkih beba Evo da nebude da se Rime slabo javlja... Prosto nestignem...Veceras me groznica uvatila,uzsna zima,a sad mi vruce.Svaka me koscica boli.Glava,krsta,kicma,noge,ma sve,sve..Bojim se da se ne razbolim.Imam i blagu temperaturu. Adna je hvala Bogu dobro. Curetina velika. Imam tri zubica,donja dva i gornji jedan.Stalno bali i sve trpa u usta,tako da ocekujem nove zubice.Glavbna zanimacija je trpanje svojih rukica mami u usta i istrazujuci unutrasnjost Od prosle sedmice sama se podigne da sjedi.S jedne rukice na drugu i fino se ustane. Prevrce se okrece u sve moguce strane,a lagano i puza. Pjeva,guguce,vristi,smije se ma sva je aktivna 100 na sat. Voce papa bez problema,a povrce malo teze.JUcer i danas sam joj dala telecu supicu s komadicima teletine,koje sam rukom izmrvila i fino je pojela i sazvakala. Samo ne znam je li joj prerano za takve supe?! Uglavnom,mama sve i dalje kuha,nista od kasica ne kupujemo. Veceras sam joj po prvi put dala hapu sa mljevenom plazmom,kontam da je zasiti,da bolje spava,jer se i dalje budi dva puta nocu.I izgleda da je uspjelo.Probusila se oko 2h,valjda iz navike,ja je konektovala na siku,malo jela i zaspala je. Mamu evo sve boli i ne moze da spava,a treba raditi ujutru. :( Vidim pricate o kosici,A ima kose,jeste da je nekakva slabasna,ali je ima. Gotovo da mozemo zavezati repic na vrh glavice. Ja kontam da je isto osisam,mada ni ja nevjerujem da sisanje ima neke veze sa jacanjem korjena kose,a eto praksa pokazuje drugacije.Mene vise brine sto joj siskice blago idu u oci,a svaku snalicu zguli s glave,a i trakicu. Cupa se za usi i kosu kad je nervozna i od toga nikako da je odviknem. Krvnicki se pocne cupati da mislim da ce se povrijediti. Taurus,hvala sto si nas se sjetila.LJubi E. Ove neke zenice upratim na FB koliko toliko,bar vidim slike medene djece... Lady hvala Bogu da je Nadja bolje,a i ti.Ja se sad bojim da se ja ne razbolim i A neprenesem. Bravo za Daniu!!!!!!!!Tako sam sretna.Svaki njen uspjeh bas dozivljavam nekako emotivno i licno.Mada se nestignem javiti,pokusavam ar upratiti sta se desava... Iman,princeza je med medeni...Na mamu! :) Svaka cas za tortu,pretpostavljam da si je sama "gazala". Jelena,ja jedva cekam da A tako malo poslajem kod nane. Samo ne znam kako bi podnjela koliko bi se pozeljele. :) A super joj je tamo,neka uziva..Hvala Bogu da je svim tim nedacama bolje. Luka je premeden :))) Rose,bravo za guzlu i sjdenje.... Ako sam nekog i izostavila,sorry,a svakako mislim na sve vas i puno vas ljubimo Adnolino i ja :)
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
|