|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1100 1101 [1102] 1103 1104   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
9.10.2011 21:50:01   
entinte
I ja cu se nekako vec navici sta cu, nisam ni prva ni posljednja user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27526
9.10.2011 21:56:02   
Anoniman
Moja cura stiglauser posted image , mama presrecna, ali istovremeno i premorena. Veceras ja sama sa njima, kupaj jedno drugo vristi, pa okupaj drugo ovo prvo vristi, onda Ana trazi da jede, a Luka doji, pa doji Luku i istovremeno pravi Ani da jede, pa onda i dalje doji Luku i hrani Anu. Ljuljaj Luku da zaspi, taman zaspi Ana vrisne ion se probudi, konacno Luka zaspao, ja uzela da ugrijem Ani mlijeko, cujem nju guguce nesto, pogledam ona usla u sobu izvadila Luki cuclu iz usta i opet mu je gura, a on budanuser posted image user posted image user posted image , opet supavljuj njega, pa onda sat uspavljivala Anu, toliko je plakala da je to za ne povjerovati. Sad evo stavila da se pravi rucak za sutra jer ako mi bude ovakav dan sutra necu ni u wc stici oticiuser posted image

(odgovor članu entinte)
  Neposredna veza do poruke: 27527
9.10.2011 21:57:17   
Amam
Vecer ,auu sto ste se raspisale...
Animagical,bambi  bebi ce su  user posted image ,masallah,k'o medici.
Selminja ja sam odmah kupila one br 2,beba je bila teska 3950 i dug 58,a evo vec 2 mj smo na 4+,koristim pampers.
U Tz kad sam se ja porodila trebalo je donijeti pelene u slucaju da ostajes duze u bolnici,a ako izlazis odmah sutradan nije trebalo.
Promotivni poklon paket smo dobili od pampersa,violete i johnsona.

E zaspao oko 20h a budio se x puta,nesto kenjka,pa kaslje user posted image uh...
Ja sam bila vrijedna napravila kuglof i palacinke user posted image ,bujrum

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27528
   [Obrisana poruka]
9.10.2011 22:11:47   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Amam)
  Neposredna veza do poruke: 27529
9.10.2011 22:16:49   
ladyblue RR
kod mene stanje redovno. N spava odavno,okupana i spremna za jaslice. Ja se vracam na posao za tacno mjesec dana. Zlo mi je ali ne zbog odvajanja jer smo mi odvojene vec vise od mjesec dana,nego mi mrsko raditi. Navikla u kuci i bas mi je super,pogotovu kako je N u jaslicama. Ne smijem ni da kukam kada pogledam rose i vas koje ostavljate male bebe. Moja je vec velika i dobro smo podnijele odvajanje.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 27530
9.10.2011 22:20:15   
ladyblue RR
moja Jelo,nek' ti je Bog na pomoci! Vodi Anu da uradi briseve i upisuj je u jaslice sto prije jer ces mrtva pasti!

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 27531
9.10.2011 22:21:50   
lejla80
Evo i nas malko da mahnemo..nije nas bilo par dana..isli kod nane u Ze da malo i tamo promahalamo..Ja sve do sada pisala pripreme,oci me vise bole pa ne mogu da redom sve citam..nadam se da ste svi dobro i zdravo..Cestitamo propusteno..i mi smo lagano usli u deseti mjesec..heeh..kako vrijeme prolazi..ostarilo mamino pileuser posted image

Nego gdje jos ima vreca za spavanje osim u TL?

Svima pusauser posted image

2011.
2016.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 27532
9.10.2011 22:45:39   
taurus
večeuser posted image

i ja evo sve završila pa malo da odahnem

kako je ovo loše vrijeme imam predosjećaj da će mi do kraja januara kuće biti i preko glave i da ću jedva čekati da počnem raditi
je već godinu i tri mjeseca ne radimuser posted image
ali što je dosta dosta je user posted image

još kad pročitam kako druge mame imaju samo par mjeseci da budu sa bebamauser posted image user posted image
pa to je žalosno

a opet s druge strane posao je jeko bitan i time omogućavamo našim bebama bolji život
šta bi i da se ne radiuser posted image
a znam kad sam počela raditi poslije porodiljskog sa R, nekako sam bolje koristila vrijeme porvedeno sa njim
kad si u kući stalno, sve ti se čini imaš vremena, stići ćeš, igraćemo se i svašta nešto čovjek isplanira a dan se za čas izvuće, a kad dođeš s posla sve se vrti oko bebe a kada zaspi dođu na red ostale obaveze

ma organizovaćemo se nekakouser posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 27533
9.10.2011 22:47:44   
palachinken
Evo i moje dijete zaspalo, malo nesto bio budan i izgugutao se, pa opet zijeva i trlja oci. Eno ga komiran sad pava.
A sto se tice povratka na posao, nama ce tad biti 5 mjeseci. Malo jest, ali sta ces sad. Ja nisam tip za kuce, meni posao nedostaje, da se ne lazemo, ubi mene kuca, ali valja njega tolisnog dati na cuvanje, to mi srce slama. Druga stvar, firma je u ovnima, svi zele pobjeci iz nje i nije to atmosfera kao nekad, kazu. MA joj, do 2012 se svasta moze desiti, necu sad da se opterecujem time.

Jelena, kod tebe ima materijela za dobar reality show. Dobro si ziva i na nogama!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 27534
9.10.2011 22:51:44   
rose
jasam pored vrece iz TL, dvije kupila u bingu a vjerujem i da ima kod tete na siranu

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 27535
9.10.2011 22:57:07   
Anoniman
Kupila ja kod tete na siranu Ani vrecu, a ima i u onoj radnji na Pofalicima, u Sentadi super vreca, samo moj savjet dobro provjeri rajfeslus jer je meni jednom podvalila.

Lady aBd u utorak-srijedu cu ih na vakcine oboje i uzeti uputnice za briseve. Inace stvarno cu poluditi, nije meni problem da rintam i ne odmaram,mene iskreno psihicki ubi njihovo vristanje i plakanje. Ruku cim iz ruku spustis nepodnosljiv postaje, suze frcaju na sve strane, ako je budan mora biti na rukama, a nazalost svakim danom je sve vise i vise budan.

Palachinken i Animagical imaju u TL predivne nehodalice od 0-3 mjeseca, ja kupila juce Luki, ako hocete sutra slikam ih. I da cijena im je najbolja 12,90, a premedene su.

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 27536
9.10.2011 23:08:35   
animagical
jelo hajd slikaj...mi imamo male tene plitke i jedne duboke starkice za ovaj uzrast ali bi voljela nesto toplije...ej i jel ima gdje malih strampli, za tri mj (duge mu noge)? i farmerki, makar 62 a pozeljno 68? sada nosimo 62 i sve je manji...knap mu sve...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27537
9.10.2011 23:13:07   
animagical
jelo...nek ti je Bog na pomoci...mi jedva sjedemo sat vremena sa mojom sestrom,jer njen mali sve porusi, prepada bebu,drami...uh...taman je anin vrsnjak...ne mogu da zamislim da su stalno skupa,ko kod tebe...uh

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27538
9.10.2011 23:35:29   
sweet insanity
vecer cure:) N zaspala u 23 h , a vala sad odoh i ja, tak sam umorn al danas sam nadoknadila seriju Vampire Diaries, nisam gledala pola 2. sezone i 3. sto je izaslo pa eto ostade mi jos jedna epizoda 3. sez i onda cekat sedmicnouser posted image

Jelo, uh kako li to izdrzis, ma hrabrica si velika i jaka zenauser posted image

bambi, sretan rodjendankouser posted image

Cujemo se stra I guess,  laku vam noc!

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27539
10.10.2011 0:16:16   
Leena
ja da mahnem, da me ne zaboraviteuser posted image ... sad u kuću ušla, a sutra i prekosutra na terenu... Veselo.

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 27540
10.10.2011 0:21:02   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Moja cura stiglauser posted image , mama presrecna, ali istovremeno i premorena. Veceras ja sama sa njima, kupaj jedno drugo vristi, pa okupaj drugo ovo prvo vristi, onda Ana trazi da jede, a Luka doji, pa doji Luku i istovremeno pravi Ani da jede, pa onda i dalje doji Luku i hrani Anu. Ljuljaj Luku da zaspi, taman zaspi Ana vrisne ion se probudi, konacno Luka zaspao, ja uzela da ugrijem Ani mlijeko, cujem nju guguce nesto, pogledam ona usla u sobu izvadila Luki cuclu iz usta i opet mu je gura, a on budanuser posted image user posted image user posted image , opet supavljuj njega, pa onda sat uspavljivala Anu, toliko je plakala da je to za ne povjerovati. Sad evo stavila da se pravi rucak za sutra jer ako mi bude ovakav dan sutra necu ni u wc stici oticiuser posted image

Ovaj post kao da sam ja pisala samo sa izmjenjenim likovima. I da uz jos jednu scenu: Ja otisla u wc, ostavila bebu u u suto sjedalici i cujem ja kako pocinje plakati. Govorim starijoj da je samo malo proljulja da se umiri. Eto me minut. Cujem ja usutilo se dijete. Kad sam usla u dnevni imam sta i vidjet, kad me srce nije strefilo. Ona je fino izvadila iz auto sjedalice i nosa je oko stola. Ja pojma nemam kako je uspjela uzet, beba ima 4 kile i nesto i jos govori ma nije mi teska. Kontam sta nije, ja se izgubila, uzela dijete, ma nesmijem je sekundu ostavit vise. Cak cu i u wc morat vodit bebu. Ona je nju fino uzela oko struka, sreca pa dijete naslonilo glavu na njeno rame, kad se sjetim sta je sve moglo bit uh uh, Bogu hvala pa sve prode dobro.
A i mi smo veceras imali epizodu grceva i vriske od 9 do evo maloprije. Dojila po sto puta, nek oprosti, al i to mi nekad dosadiuser posted image  Posebno sto jelena kaze, ova doji, druga trazi da jede, rovi po frizideru, pravi nered po kuci. a tesko je kad ti nema ko pomoci, al sta cemo mora se izdrzatuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27541
10.10.2011 9:43:42   
ladyblue RR
proradi forum...

ja još kafenišem. jutros sam se iskilavila. mosim N u jaslice, nosim veliki paket pelena i njen ruksak. na sve to obje smo u jaknama i sve mi klizi iz ruku. jedva je donesoh do vrtića.

< Poruku je uredio ladyblue -- 10.10.2011 9:44:17 >

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 27542
10.10.2011 9:49:38   
vila_7
vidim kod mama sa dvoje - pune ruke posla! user posted image user posted image user posted image

Lady...uzivas u kavici,aaa?

da pitam ove koje znaju - Eva mi nocas kao prehladjena bila - nos joj curi - ali ono samo vodeno pa joj nije zacepljen - ali dok spava-nakupi joj se valjda u grlu-kako se slijeva,pa se non stop budi kao da ne moze disati kroz usta ,pa se jadna prepadne, pa plače,pa kako plače jos manje moze udahnuti zraka i tako u krug dok je malo ne razbudim pa dodje sebi i smiri se i valjda proguta to sto joj stoji! sta da joj dam? Jel moze onaj luk na krevetic da zakacim veceras , a onaj recept od Hanady za iskasljavanje da napravim?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 27543
10.10.2011 9:50:38   
sweet insanity
Jutro! Ja sam ko' zombi! N zaspala u 23 h pa se budila u 2, u 3 u 4 paje zaspala tek u 6h i opet se probudila oko 7.30 i maloprije...u zadnje vrijeme se tako cesto budi, cuca ne pomaze place ako je ne uzmem i ne nahranim. Nekad pomislim da bih joj trebala uvesti dohranu, al pokusavam ispostovat prvih 6 mjeseci, i jos malo pa sam poklekla da joj navecer dam formulu al se nadam da cu izdrzat. Dijete 3 i pol mjeseca spava super i budila se 1-2 puta maskimalno al ovo vise nije normalno.....sutra idemo na cakcinu pa cu vidjeti sa pedijatrem. Kupila sam i CALGEL pa cu joj pocet mazati donje desni da vidim da nje to. Nikako ne moze da se najede cini mi seuser posted image

Evo vam kafica, ja ju ne pijem pa cu jednu Divkuuser posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 27544
10.10.2011 9:56:10   
ladyblue RR
helena, i kod N isti problem sa nosićem. taman sam mislila da je ostao kašalj, koji sam skoro sanirala kad evo već 2 dana nod po malo curi. i to naročito ujutro kada se probudi. ja sam odlučila da to ignorišem. ona relativno dobro diše pa neću ni da čačkam.

Neposredna veza do poruke: 27545
10.10.2011 9:59:08   
vila_7
Ma Lady ni ja ne cackam jer moja cak sto vise super dise , samo kad joj kazem da puse nos-osjeti se da ima , ali mi problem navecer sto se slije u grlo pa se prepadne jer na trenutak ne moze disati user posted image
Ti si upucena - sta su to kreteni iz Kiseljaka belaj napravili?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 27546
10.10.2011 10:02:42   
HAHA
Dobro jutro,od bolesne mame,hB pa su dječaci dobro.ladyblue,ja to sve na kolica natovarim,a i od njih me znaju leđa zaboljeti.helena,ja sam ti takva kao Eva,juče  ujutro sam crkla od povraćanja,zgadio mi se taj sekret u grlu,a mm umro od straha,jer kod mene trudnoće počinju povraćanjemuser posted image .sweet insanity,ne mora značiti da je beba gladna,mjenjaju se oni,moj je do skoro 4 mjeseca spavao,nije se čuo nikako,a onda sve okrenuo i negdje za mjesec i po od toga primjetila sam prvi zubić,možda je i kod tvoje.jelena,sada je Ani opet potrebno da navikne na neku rutinu,to su njoj velike promjene,ona je sama još beba.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

Neposredna veza do poruke: 27547
10.10.2011 10:03:00   
ladyblue RR
ma vidiš da je sve politički instruirano. šta da ti kažem?! umjesto da bude super spektakl, napraviše belaj samo takav.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 27548
10.10.2011 10:06:44   
bebix
Jutro zene, nama duga noc ko godina bila, moj se bebac budio u 12, pa u 1, pa u 2 i bio budan do pola 5user posted image , cak sam mu i hapicu dala ali nista od spavanjauser posted image
Nadam se da ste sve ok, nisam imala vremena da vas citam, odoh sada susiti kosu dok spava, velikiuser posted image  za sve bebe i mameuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27549
10.10.2011 10:09:03   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: bebix

Jutro zene, nama duga noc ko godina bila, moj se bebac budio u 12, pa u 1, pa u 2 i bio budan do pola 5user posted image , cak sam mu i hapicu dala ali nista od spavanjauser posted image
Nadam se da ste sve ok, nisam imala vremena da vas citam, odoh sada susiti kosu dok spava, velikiuser posted image  za sve bebe i mameuser posted image

Iz mog prethodnog posta mozes vidjeti da je i kod mene slicna situacija sinoc bila , svaki sat i budnost od 4 do 6

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 27550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1100 1101 [1102] 1103 1104   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1100 1101 [1102] 1103 1104   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

TV

da li ste "za" televizor u decijoj sobi ili protiv

za (44%)

protiv (56%)

Broj svih glasova: 113

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *