|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  219 220 [221] 222 223   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.2.2011 19:18:50   
marinčii
evo opet mu raste tura a tek 4 sata kako sam dala brufen ,neznam šta da radim smijem li mu šta dati?tuširala sam ga al slabo pomaže

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5501
22.2.2011 19:25:38   
Mya_81 RR
Marincii, smiješ kombinirati s paracetamolom ako mu paracetamol pomaže. Slobodno mu sad daj čepić. Inače, nama jako pomaže masiranje razblaženim alkoholom. Znam da govore da se to više zbog isparavanja ne koristi, ali nam to pomaže zaista i ond aradije to koristim nego da razmišljam o eventualnim isparavanjima ili ne daj bože da poraste temp. u slučaju kad ne mogu dati lijek.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5502
22.2.2011 19:30:08   
chuci
mya nisam sigurna možda je to taj recept. jel pisalo da je za suhi kašalj.

marinčii možeš davati paracetamol u kombinaciji sa ibuprofenom jer imaju raličit sistem djelovanja ili tako nešto. nama prošli put rekla pedijatrica. 2 sata nakon paracetamola ako nije pomogao možeš dati ibuprofen. samo je bitno da je razmak između dvije ture ibuprofena najmanje 8 sati, a između dvije ture paracetamola najmanje 4 sata. nadam se da si skontala. uglavnom razmak između ibuprofena i paracetamola može biti bilo kakav.

Neposredna veza do poruke: 5503
22.2.2011 19:36:34   
Mya_81 RR
Ja sam bila uvjerena da na ovoj TEMI ima o tom suhom kašlju...i ja se sjećam posta od Hanebanane, ali ne mogu da nadjem...

< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 22.2.2011 19:40:44 >

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 5504
22.2.2011 19:37:31   
marinčii
hvala vam ,ma nije mu baš visoka 37,sa 8 al bome tako se teško skida da ne smijem čekati da ode još više gore cijeli dan se tako morimo i tuširali smo se 10 puta malo je spusti al se brzo vrati,ma on odbija i sirup piti jedva mu ga dam pa je možda bolje da ćepipć stavim ,samo da brzo prođe baš me strah

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 5505
22.2.2011 19:47:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

evo opet mu raste tura a tek 4 sata kako sam dala brufen ,neznam šta da radim smijem li mu šta dati?tuširala sam ga al slabo pomaže
pa nije visoka tura ako je 37 ...kod nas je bila skoro 39 proslo pa spane na 37 max. ne vise ....
Znaci drzao ga sirup 6 sati na koliko sam davala ipubrufen.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5506
22.2.2011 21:21:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

hvala vam ,ma nije mu baš visoka 37,sa 8 al bome tako se teško skida da ne smijem čekati da ode još više gore cijeli dan se tako morimo i tuširali smo se 10 puta malo je spusti al se brzo vrati,ma on odbija i sirup piti jedva mu ga dam pa je možda bolje da ćepipć stavim ,samo da brzo prođe baš me strah

ma bit ce sve uredu,nemoj se toliko prepadati ipak je samo malo povisena  temperatura, da brzo prodjeuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5507
22.2.2011 21:26:31   
Anoniman
temperatura je temperatura a marincii se susretala s konvulzijama pa je strah razumljiv.. nadam se da ce sve biti ok.

< Poruku je uredio noa -- 22.2.2011 21:27:04 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5508
22.2.2011 21:31:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

temperatura je temperatura a marincii se susretala s konvulzijama pa je strah razumljiv.. nadam se da ce sve biti ok.

znam da su prosli konvulzije i nadam se da se vise nikad u životu nece ponoviti..  kad ces na tu kavu doc?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5509
22.2.2011 21:36:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marijanna

znam da su prosli konvulzije i nadam se da se vise nikad u životu nece ponoviti..  kad ces na tu kavu doc?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izgleda na proljeceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image salim se user posted image ovaj tjedan imam nekakvih babina obaviti pa ti ne mogu nista obecati..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5510
22.2.2011 21:39:59   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: marijanna

kad ces na tu kavu doc?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izgleda na proljeceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image salim se user posted image ovaj tjedan imam nekakvih babina obaviti pa ti ne mogu nista obecati..

meni prosli ispiti pa nemam obaveza,ti se javi kad mognesuser posted image al bez djeceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5511
22.2.2011 21:46:10   
Anoniman
pih kakva si ti nemajka cuj bez djeceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noa se ponasa tako bezveze da me i u svojoj kuci nekad stid od njeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5512
22.2.2011 21:48:41   
Anoniman

pih kakva si ti nemajka cuj bez djeceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noa se ponasa tako bezveze da me i u svojoj kuci nekad stid od njeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jesi ti vidjela onaj link sto sam ti stavila...same smo si krive...provjerila sam i tvojuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5513
22.2.2011 21:52:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

jesi ti vidjela onaj link sto sam ti stavila...same smo si krive...provjerila sam i tvojuuser posted image user posted image user posted image user posted image

ama jesam i mm govori eto tiuser posted image noa pa noa al hajd ako bude drugo trazit cu mu fino imeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5514
22.2.2011 22:24:52   
Ella_H
Poz drage moje.
Marinci iskreno se nadam da ce ta tura sto prije spasti
i da ce bebari biti bolje.
Mi smo dobro jedemo redom mamin neuspjeli pokusaj za rolat,
pomfrit od slatkog krompira batata itd kako god
zovete ja padam vise s noguuuu.
Noa i marijanna sram vas bilo ma kako cete bez
djece hodat kad su nam tako mirna user posted image .
Samo vi naprijed salim se urahatite se malo
kad ja vec nemogu, mene stvarno stid bilo kome otici
ma i rodjena sveki se smrkne kad nas vidi i kad je nazovem
vazda haman trazi izgovore ko mora negdje ici,
drugi put prodavnica bla bla, skontala ja jadnica
njoj zlo vise dodje kad vidi A. kako rastura sve sto stigne
a ja trcim ko trkaca kokos za njim , a kafu dok popijem
preznojimo se obadvijeuser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5515
23.2.2011 10:16:31   
Mya_81 RR
Jutro curice user posted image

Marincii, kako prodje noć? Nadam se bez temp.

Mene glava boli...imala sam pravu noćnu moru, sanjala da je imala opet konvulzije, pa bolnica, brdo nekih pretraga...baš bljak, bljak...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 5516
23.2.2011 10:22:15   
R&T@
Lude matere, i kad spavaju ne miruju...
Mya, ja se iskreno, iskreno nadam da ce sve to ostati daleko iza vas i nikada, nikada se ne ponoviti...

Dadada i Noa, je li to vas dvije o imenima?
Ima li tu gdje Ovih mojih?

Ja se "druzim" sa mojim curama, tacnije vec su me slomile...
Rina opet nije u formiuser posted image kaslje, slini, tersa...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 5517
23.2.2011 10:26:27   
Lady26
Jutro i od mene...mada je dan uveliko user posted image
Nadam se da je noc bila mirna, marincii kako je djecak?!
Mya_81 covjeku na san dodje ono sto je prozivio, o cemu misli i razmislja, odmah ti dan ne pocne kako treba, nekad je bolje ne sanjati nista, bar ustanes normalana ali neka ostane samo na snu, ne ponovilo se vise nikada user posted image
Lana dobro hB, samo izvodi nesto pa joj se smijemo, ima sad novi fazon iskezi zubice i isplazi jezik i smije se iz sveg glasa (onaj smijeh kao na silu) onda se mi nasmijemo a ona jos vise...brblja...ima novih rijeci...jedva cekam da bas pocne pricati...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 5518
23.2.2011 10:32:16   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

...jedva cekam da bas pocne pricati...

Pa kad pocne "ne zatvarati" usta, molit ces za malo tisineuser posted image

Moj tata rekao Rini da je dosadna, a ona njemu: Ti dosada dosadnauser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5519
23.2.2011 10:35:16   
Lady26
Aaaaaaaaaa hahahaahaha....pametnica user posted image

Znam Tajra, znam....jedva sam cekala da prohoda, sad joj kazem hajde malo sjedi odmori, da mama kafu popije user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5520
23.2.2011 10:37:19   
Anoniman
jutrooo
isla sam jutros moj anel ima neke bakterije u grluuser posted image znam da je jedna candida , tako mi rekla sestra u lab. nal.nije gotovo jos jer nije ureduuser posted image user posted image
Bit ce sutra gotovo anela vodila ped.pregledala ga jos upaljeno zdrijelo, nos pun dala kapi nisita i feroglobin sirup vitaminski....
Sutra kad dobije nal. dat ce nam novi Antibiotik opetuser posted image user posted image ili inekcije nema apetita nikako slabo skroz , ma bas ga nesto sve safatalo neda mu se pa hajd
uspjela sam jutros uhvatiti urin kakav li ce on biti Bog zna ..
eto bas sam danas tuzna jako,tuzna:(((

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5521
23.2.2011 10:37:51   
Anoniman
Mya ljubimo Minju i to ce ostati samo san, nemoj da se brines, znam da je nemoguce, nismo imali problema sa konvulzijama, ali jesmo sa ostecenjem sluha, pa kad god pipne usi ja poludim sve mislim evo ga opet, pa oblijecem oko nje i zovem kao manita da vidim okrece li se, reaguje li.

Lady evo ova moja harambasa prica kao velika, po cijeli dan uzme li sta u ruke ili uzmem li ja pita "ta je to", ako joj ne kazem nista, ako je negiram kaze "fuj", kad je pitaju gdje je mama, tapse se po vrhu glave, ono u fazonu evo mi je na vrh glave, moj tata je naucio, kad je pitam gdje tata prvo ga rtazi po kuci, ako su vrata koje sobe zatvorena moram da otvorim i kad skonta da ga nema kaze "posoooo", ma milion nekih rijeci, a ima i na koga i mama ne zatvara usta user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5522
23.2.2011 10:41:56   
Lady26
Ma prica Lana svasta, zna dosta rijeci, sve zivo razumije i svaki dan nesto novo kaze, tj ponovo za nama ali zna pokazati npr sta je to...
Juce je mm podigao do plafona i govori joj idemo goreeeeee a ona poslije rukicom pokazuje i kaze gojeeeeeeee gojeeeee, nana gojeeeeeeee....dobro ju je naucio user posted image user posted image user posted image ...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5523
23.2.2011 10:42:49   
Lady26
OT nama danas 11 godina kako smo zajedno...a 2,5 godine braka... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5524
23.2.2011 10:50:14   
Lady26
Felix user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , draga moja....bas mi je zao

Candida

Evo malo procitaj....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  219 220 [221] 222 223   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  219 220 [221] 222 223   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *