Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Marincii, smiješ kombinirati s paracetamolom ako mu paracetamol pomaže. Slobodno mu sad daj čepić. Inače, nama jako pomaže masiranje razblaženim alkoholom. Znam da govore da se to više zbog isparavanja ne koristi, ali nam to pomaže zaista i ond aradije to koristim nego da razmišljam o eventualnim isparavanjima ili ne daj bože da poraste temp. u slučaju kad ne mogu dati lijek.
marinčii možeš davati paracetamol u kombinaciji sa ibuprofenom jer imaju raličit sistem djelovanja ili tako nešto. nama prošli put rekla pedijatrica. 2 sata nakon paracetamola ako nije pomogao možeš dati ibuprofen. samo je bitno da je razmak između dvije ture ibuprofena najmanje 8 sati, a između dvije ture paracetamola najmanje 4 sata. nadam se da si skontala. uglavnom razmak između ibuprofena i paracetamola može biti bilo kakav.
hvala vam ,ma nije mu baš visoka 37,sa 8 al bome tako se teško skida da ne smijem čekati da ode još više gore cijeli dan se tako morimo i tuširali smo se 10 puta malo je spusti al se brzo vrati,ma on odbija i sirup piti jedva mu ga dam pa je možda bolje da ćepipć stavim ,samo da brzo prođe baš me strah
hvala vam ,ma nije mu baš visoka 37,sa 8 al bome tako se teško skida da ne smijem čekati da ode još više gore cijeli dan se tako morimo i tuširali smo se 10 puta malo je spusti al se brzo vrati,ma on odbija i sirup piti jedva mu ga dam pa je možda bolje da ćepipć stavim ,samo da brzo prođe baš me strah
ma bit ce sve uredu,nemoj se toliko prepadati ipak je samo malo povisena temperatura, da brzo prodje
Poz drage moje. Marinci iskreno se nadam da ce ta tura sto prije spasti i da ce bebari biti bolje. Mi smo dobro jedemo redom mamin neuspjeli pokusaj za rolat, pomfrit od slatkog krompira batata itd kako god zovete ja padam vise s noguuuu. Noa i marijanna sram vas bilo ma kako cete bez djece hodat kad su nam tako mirna . Samo vi naprijed salim se urahatite se malo kad ja vec nemogu, mene stvarno stid bilo kome otici ma i rodjena sveki se smrkne kad nas vidi i kad je nazovem vazda haman trazi izgovore ko mora negdje ici, drugi put prodavnica bla bla, skontala ja jadnica njoj zlo vise dodje kad vidi A. kako rastura sve sto stigne a ja trcim ko trkaca kokos za njim , a kafu dok popijem preznojimo se obadvije .
Jutro i od mene...mada je dan uveliko Nadam se da je noc bila mirna, marincii kako je djecak?! Mya_81 covjeku na san dodje ono sto je prozivio, o cemu misli i razmislja, odmah ti dan ne pocne kako treba, nekad je bolje ne sanjati nista, bar ustanes normalana ali neka ostane samo na snu, ne ponovilo se vise nikada Lana dobro hB, samo izvodi nesto pa joj se smijemo, ima sad novi fazon iskezi zubice i isplazi jezik i smije se iz sveg glasa (onaj smijeh kao na silu) onda se mi nasmijemo a ona jos vise...brblja...ima novih rijeci...jedva cekam da bas pocne pricati...
jutrooo isla sam jutros moj anel ima neke bakterije u grlu znam da je jedna candida , tako mi rekla sestra u lab. nal.nije gotovo jos jer nije uredu Bit ce sutra gotovo anela vodila ped.pregledala ga jos upaljeno zdrijelo, nos pun dala kapi nisita i feroglobin sirup vitaminski.... Sutra kad dobije nal. dat ce nam novi Antibiotik opet ili inekcije nema apetita nikako slabo skroz , ma bas ga nesto sve safatalo neda mu se pa hajd uspjela sam jutros uhvatiti urin kakav li ce on biti Bog zna .. eto bas sam danas tuzna jako,tuzna:(((
Mya ljubimo Minju i to ce ostati samo san, nemoj da se brines, znam da je nemoguce, nismo imali problema sa konvulzijama, ali jesmo sa ostecenjem sluha, pa kad god pipne usi ja poludim sve mislim evo ga opet, pa oblijecem oko nje i zovem kao manita da vidim okrece li se, reaguje li.
Lady evo ova moja harambasa prica kao velika, po cijeli dan uzme li sta u ruke ili uzmem li ja pita "ta je to", ako joj ne kazem nista, ako je negiram kaze "fuj", kad je pitaju gdje je mama, tapse se po vrhu glave, ono u fazonu evo mi je na vrh glave, moj tata je naucio, kad je pitam gdje tata prvo ga rtazi po kuci, ako su vrata koje sobe zatvorena moram da otvorim i kad skonta da ga nema kaze "posoooo", ma milion nekih rijeci, a ima i na koga i mama ne zatvara usta
Ma prica Lana svasta, zna dosta rijeci, sve zivo razumije i svaki dan nesto novo kaze, tj ponovo za nama ali zna pokazati npr sta je to... Juce je mm podigao do plafona i govori joj idemo goreeeeee a ona poslije rukicom pokazuje i kaze gojeeeeeeee gojeeeee, nana gojeeeeeeee....dobro ju je naucio ...