Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Jelena Ma premorena sam od gostiju, kupovanja poklona, pravljenja torti (btw jedna je bila i ona tvoja - 4 cokolade ). Poslije ovoga mi treba dobar godisnji odmor da dodjem sebi. Ali eto, imamo pauzu do jula sa rodjendanima
sretan rođendan sa zakašnjenjem.... mi naredni mjesec imamo zabavu za veliku curicu
Hanady hvala! Mi smo zabavu za djecu napravili u igraonici i bilo im je prekrasno, samo sto mala nije isla jer je to bas za vecu djecu (ona kreativna radionica Alexen). Zato je u kuci dan prije i dan poslije bila "igraonica i skakaonica" za ove mladje sto nisu bili tamo Mala evo danima samo pjeva "divan dan, divan dan"
Lady jel to i ti svoju curku ostavljas moja je nakon sinocnjog nepodnosljivog ponasanja do daljeg udaljenja sa javnih skupova doduse namjeravala sam je za vikend voditi u pinoirsku samo se pitam da li ce izdrzati u troljebusu s dobrinje do jezera ali probamo ako bude hujala vratimo se kuci
Lady jel to i ti svoju curku ostavljas moja je nakon sinocnjog nepodnosljivog ponasanja do daljeg udaljenja sa javnih skupova doduse namjeravala sam je za vikend voditi u pinoirsku samo se pitam da li ce izdrzati u troljebusu s dobrinje do jezera ali probamo ako bude hujala vratimo se kuci
- za boldirano
A ovaj drugi dio, idemo zajedno (nije sigurno, dogovor bude zvanican do petka, moze?)
lady vidjela si onu fotelju sinoc, Igor se sada popeo na kauc pa na sto i na vrh onog brda na fotelji, dijete pravi planinar majke mi.
bambina hvala sto pitas za tatu, (jedina ) prikocilo ga pravo, ne moze covjek kako treba iz kreveta ustati a ja ga tjeram doktoru ali prije da cu mu poslati neku terapeutkinju
Hanady hvala! Mi smo zabavu za djecu napravili u igraonici i bilo im je prekrasno, samo sto mala nije isla jer je to bas za vecu djecu (ona kreativna radionica Alexen). Zato je u kuci dan prije i dan poslije bila "igraonica i skakaonica" za ove mladje sto nisu bili tamo Mala evo danima samo pjeva "divan dan, divan dan"
joj a kod nas vskai mjesec rođendan od janura...smao pjevaju divan dan ...a meni već postalo ludilo totalno kad mi ko spomene rođkase
al neka ste s eproveli... mi planiramo veliku veliku vrstnu zabavu za stariju bez tematike...jer velika je godina pred školu i dosta
možda mi al možda...imamao i krofnice a ja sam nešto u niđe veze stanju
al ne moramo sa vama nego onako kažem...joj i mene hajvana
Lady moze naravno ja sam planirala jedan dan subota ili nedjelja prijepodne da se vratim kuci do jedno 1-2 sata jer nam je tad spavanje samo se nadam lijepom vremenu posto mm radi na nama je da se druzimo a posto voli zivotinje i omiljena prica joj je ruzno pace kontam da ce joj se svidjeti
Doruckuje u 11 i u krevet, mogu ja to pomjeriti u 12 (mislim na spavanje) ali ne vise jer mi onda remeti i rucak... Hoces ovako, pola 10? Sredina Taman dok dodjemo gore, dok se vratimo...imamo sat-sat i po da budemo gore....
Poz zenice, kod mene fali pola slova na tastaturi. Te male hrcke stariji sin voli ovdje se zovu zhu zhu pets shega su, a A. je prije bjezao od njih, sad kad mu se priblizi samo ga trehne od pod. I ja s njim ne idem u javnost do daljnjeg neslusa me vise uopste a te nasilne epizode su mi dojadile. Sinoc je na mm bacao sve i svasta jos on s njim kao pregovara nemoj sine ovo ono . Ova generacija pravo opasna, da nisam imala drugo djete kontala bi da su svi ovakvi .