Anoniman
|
Evo i nas :))... isli princezu nasu da posjetimo, dosli gore a nasa princeza pravi harambasa...dijete u gumenim cizmama, sa rumenim obrazima u basti cupa mrkvu i bere paprike , prava rumenka mi postala. Kad nas je vidjela Luki se obradovala samo tako, niej se odvajala od njega, a nas ko šiša bukvalno, kad smo kuci krenuli mase nam, salje puse i govori papa, jos sveki govori javite se kad stignete a ona ponavlja "javite, javite" Dijete se projelo i ubucilo malo, ne mogu da vejrujem tolika promjena, a nisam je vidjela samo pet dana, tacno se vidi da se vracaju oni obrascici i krofnice,. a bila je bas, bas smrsala jer od kako se Luka rodio bojkotovala je hranu maksimalno. Luka nam se u putu odavde toliko ukakio da je proslo niz nogavice trenerke do carapica i na ledjima po sjedalici, bukvalno od vrata do pete, jos mi je muka jedva dijete oprah Nama sutra gotovi brisevi i drzavno, a i privatno i ako su danas privatno trebali biti, kad zovu i kazu sutra ce, joj sve me strah posto je produzeno zasijavanje da ne valjaju. Poludicu do sutra. Kod mene rana opet pocela po malo gnojiti, ma bas po mrvicu svako previjanje iscistim, ali toliko da covijek nije rahat. Sinoc prestala sa antibioticima pa u cetvrtak i ja bris da vadim. Vidim prozivate me za zimnicu , ma ja tako ubijam dosadu, ja ne znam sta od sebe da radim ad nema Ane, po pet puta bih isti prozor oprala zaredom od dosade . Bolje da ne pocnem pisati sta sam sve napravila i sta jos planiram, ali i svemu tome najsmjesnije je sto ja nista od tih kiselih salata ne jedem, mm jede ali po malo, onda od džemova ne jedemo ni jedno, ali se nadam da ce Ana jesti, jedino sokove sto sam pravila to pijemo svi i kečap jedemo svi, ako nista djelicu po mahali
|