Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Veliki pozdrav za sve od mene i mog djecaka... Vjerovatno niko nije pitao za nas,ali eto,mi se opet javimo... Deckic spava drugu turu,u 17h sati idemo doktoru,opet dermatologu,jer se stanje pogorsava iznova. Sumnjaju i na intoleranciju na laktozu,ko ce vise znati...
Nadamo se da su sve bebe i mame dobro...
Veliki pozdrav za sve od mene i mog djecaka... Vjerovatno niko nije pitao za nas,ali eto,mi se opet javimo... Deckic spava drugu turu,u 17h sati idemo doktoru,opet dermatologu,jer se stanje pogorsava iznova. Sumnjaju i na intoleranciju na laktozu,ko ce vise znati...
Nadamo se da su sve bebe i mame dobro...
saljameo Vam puno pozitivnih vibracija,ebemu vise i ad
Felix,MALA,Salmy Ljubite djecicu... Ma meni nikako da se fino sve vrati u normalu,sve nesto naopako,ali eto, tjesim se da poslije kise uvijek dodje Sunce...Svakako... Kad ce vise i ovo lijepo vrijeme,da se druzimo na kaficama... I da smrsam,konacno...
ja sam evo A. ispohovala pureca prsa, narezana kao pom. i pire krompir kao prilog...jos sam mu napravila kao happy face od rucka...od pirea oci, nos od tih stapica i usta od paradajza...a on ni da pogleda a kamoli da proba...vidim da ce opet biti ...et...i sad se ja mogu na glavu nasaditi..i tako svaki dan...al haj...valjda ce i to proci..
ja sam evo A. ispohovala pureca prsa, narezana kao pom. i pire krompir kao prilog...jos sam mu napravila kao happy face od rucka...od pirea oci, nos od tih stapica i usta od paradajza...a on ni da pogleda a kamoli da proba...vidim da ce opet biti ...et...i sad se ja mogu na glavu nasaditi..i tako svaki dan...al haj...valjda ce i to proci..
Posalji meni taj obrok Bas zvuci primamljivo Ja bih tebi poslala ovu moju corbu, ali znam da ni ona nece proci